Gość: Katty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.12.03, 21:47 Hej! Chcialabym sie dowiedziec jaka jest procedura nostryfikacji dyplomu.. Czy moglibyscie odpisac mi na maila : jani.5@wp.pl Wielkie dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tamtejszy Re: Jak nostryfikowac dyplom? IP: *.proxy.aol.com 26.12.03, 08:01 Gdzie zrobiony, gdzie nostryfikowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Jak nostryfikowac dyplom? IP: *.acn.pl 26.12.03, 21:47 Hej, mnie tez to czeka i niedawno znalazlam taka stronke: www.buwiwm.edu.pl/uzn/ Dokladnie jeszcze nie czytalam ale zajrzyj, moze sie przyda. Ja wymyslilam zeby na razie wyjechac za granice i poczekac az wejdziemy do Unii i moze wtedy (jak wroce) to mi uznaja dyplom bez nostryfikacji ;-) No wlasnie, przy okazji, czy ktos cos wie jak to bedzie z uznawaniem dyplomow po wejsciu do Unii? Czy dyplom uzyskany w kraju unijnym bedzie wtedy w Polsce uznawany? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katty Re: Jak nostryfikowac dyplom? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.12.03, 19:40 Koncze Akademie Wychowania Fizycznego w Warszawie,a chodzi mi o nostryfikacje tego dyplomu w Austrii. Odpowiedz Link Zgłoś