joe-76 15.10.08, 20:24 Witam, chcemy leciec 24-go grudnia i wrocic 8-go stycznia i udalo mi sie znalezc za taka cene. Czy to jakas tragedia biorac pod uwage wysoki sezon w grudniu ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arizonadreams Re: Czy 3.500 za bilet Londyn-Havana- Londyn to d 15.10.08, 20:54 Hej, Spróbuj na www.skyscanner.pl - może znajdzie jakąś tańszą opcję albo bezpośrednio na www.virgin-atlantic.com, czasami są promocje i można trafić bilet za 300...parę funciaków powodzenia Odpowiedz Link
joe-76 Re: Czy 3.500 za bilet Londyn-Havana- Londyn to d 15.10.08, 21:50 Dzieki bardzo, sprawdzalam. Virgin drozsze. Odpowiedz Link
issk Re: Czy 3.500 za bilet Londyn-Havana- Londyn to d 15.10.08, 21:57 mi sie wydaje ze sporo bo niewielka roznica tej ceny z cenami zorganizowanych wycieczek z biur podrozy gdzie masz noclegi w hotelach all inclusive. ja za swoj bilet zaplacilam 600 euro, wylot koniec pazdziernika. zamiast na skyscanner sproboj raczej na www.kayak.com/ tam jest masa opcji. Odpowiedz Link
issk Re: Czy 3.500 za bilet Londyn-Havana- Londyn to d 15.10.08, 22:01 sorki, wlasnie zobaczylam za na kayak.com nie mozna sprawdzic Kuby... no ale moze sie kiedy indziej strona przyda Odpowiedz Link
atamanek Re: Czy 3.500 za bilet Londyn-Havana- Londyn to d 15.10.08, 22:11 Hej Jakimi liniami ten lot? Odpowiedz Link
joe-76 Re: Czy 3.500 za bilet Londyn-Havana- Londyn to d 15.10.08, 22:37 Wlasnie kayak nie dziala i pare innych przegladarek rowniez. Sprawdzilam juz chyba wszystkie strony i nic tanszego nie znalazlam - wrecz przeciwnie. TO sa holenderskie linie lotnicze. Odpowiedz Link
atamanek Re: Czy 3.500 za bilet Londyn-Havana- Londyn to d 15.10.08, 23:14 Hejka Ja wlasnie zrobilam rezerwacje na 8- 20 listopada za 410 funtow. Zrobilam rezerwacje- dostalam miejsce 13!!!!! Myslalam,z e nie ma w samolotach 13 rzedu, kurde felus... Odpowiedz Link
issk Re: Czy 3.500 za bilet Londyn-Havana- Londyn to d 18.10.08, 13:35 no wiesz jak wyrwie jakies siedzenia to pewnie kilka rzedow na raz w kazdym samolocie kilka osob siedzi w rzedzie 13. a ja podczas pierwszego lotu w zyciu dostalam miejsce 13 Odpowiedz Link
mojito LHR - HAV. 16.10.08, 04:04 joe-76 napisała: "Wlasnie kayak nie dziala i pare innych przegladarek rowniez." Hola Amigos, Zadna wyszukiwarka majaca swoj adres w Stanach nie wyszukuje polaczen z Kuba. W Stanch ciagle obowiazuje embargo przeciwko Kubie i nie ma polaczen lotniczych z Hawana. Lekko zniechecani przez rzad Amerykanie na Kube moga leciec z Kanady lub Meksyku. Na wlasne ryzyko (grzywna . Tak wiec wyszukiwarki lotow, hoteli i samochodow takie jak: www.kayak.com www.sidestep.com i obie - www.expedia.com (USA) i www.expedia.co.uk nie pokazuja niczego kubanskiego. Cena 3,500 PLN za lot w dwie strony z Londynu jest troche przydroga. Bilet (r/t) w porownywalnym czasie z LHR do MEX kosztuje dzisiaj 2,850 PLN. Lecisz w okresie przedswiatecznym, z zimnego miejsca w tropik i trudno jest znalezc cos taniego. Bilet Atamanek za 1,880 PLN to usmiech losu (suerte . Saludos! m. Odpowiedz Link
joe-76 Re: LHR - HAV. 16.10.08, 11:29 Czesc Mojito, w Meksyku juz bylam wlasnie. Powiem tak, nie jest to najtaniej rzeczywiscie, ale w tym okresie jak sma wspomniales jest po prostu drogo. Ale wiele oddam za sylwestra Na Kubie pzdr. Odpowiedz Link
karolajnat Re: LHR - HAV. 19.10.08, 21:54 czesc, dosyc drogo! w zeszlym roku w listopadzie z dolotem z WAW do BRU zaplacilismy 2300 tutak link do linii: www.jetairfly.com/ joe-76 napisała: > Czesc Mojito, > > w Meksyku juz bylam wlasnie. Powiem tak, nie jest to najtaniej > rzeczywiscie, ale w tym okresie jak sma wspomniales jest po prostu > drogo. Ale wiele oddam za sylwestra Na Kubie > > pzdr. Odpowiedz Link
joe-76 Re: LHR - HAV. 20.10.08, 13:55 Czesc znalazlam juz bilet za 3000. Ja wiem ze w listopadzie czy w lutym jest taniej, ale pytam w odniesieniu do wylotu w grudniu. Sama juz teraz wiem, ze to nie jest duzo jak na ten czas, w ktorym chcemy leciec. pzdr. Odpowiedz Link