Dodaj do ulubionych

Angielski dla dzieci

04.11.09, 14:28
Nie znacie fajnego, sprawdzonego miejsca dla 1 klasisty?
Nie chodzi mi o szkołę gdzie będę tylko prowadzać dziecko i płacić,
ale żeby coś tam jednak wyniosło z nauki.
Obserwuj wątek
    • pani_inzynier Re: Angielski dla dzieci 04.11.09, 17:30
      ja chodziłam na prywatne lekcje do pani Joanny i byłam bardzo zadowolona teraz z
      racji nadmiaru pracy musiałam zrobić przerwę ale szczerze polecam, wiem że
      prowadzi zajęcia z dziećmi ale w tej kwestii nie umiem powiedzieć jak jest
      www.korepetycje.pol.pl/
      • mamkube Re: Angielski dla dzieci 05.11.09, 22:55
        Dzieki, zdecydowałam narazie sie na British School, podobno dobra.
        Lekcje w domu chciałabym ale jak troszkę podrosnie.
        • Gość: MAMA Re: Angielski dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.13, 21:00
          nie polecam sieciówek jak british school -ja wybrałam lokalna, rodzinna szkołe ENGLISH CLUB
          • Gość: Kasia Re: Angielski dla dzieci IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.14, 19:06
            Ja również nie jestem fanką dużych sieciówek. Sama jestem nauczycielką tylko że francuskiego i miałam kilka zastrzeżeń do kursu dla dzieci w jednej ze znanych sieciówek. Obecnie zdecydowałam się zapisać córkę do Golden English. Zajęcia co prawda w Sosnowcu Zagórzu ale dla ludzi z centrum DG lub Mydlic to żadna odległość. Jestem zadowolona, polecam
          • Gość: Mama DG Re: Angielski dla dzieci IP: *.e.ue.katowice.pl 02.04.14, 13:58
            Ja niestety nie polecam English Club z Dąbrowy moje dziecko chodziło tam rok i nic nie wyniosło-zabawy można urządzać dziecku w domu za darmo.
    • nefrii Re: Angielski dla dzieci 11.11.09, 14:47
      polecam Desperado na Gołonogu - uczą dzieci od 3 roku życia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka