Gość: krzych IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 14:00 Pozdrawiam wszystkich w Dąbrowie Stalowa Wola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dami Re: Uczyłem się w Śląskich Technicznych IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 20:16 Gość portalu: krzych napisał(a): > Pozdrawiam wszystkich w Dąbrowie > Stalowa Wola Ja też (1975-1979) - prehistoria. Dzięki za pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZdroYY Re: Uczyłem się w Śląskich Technicznych IP: 10.202.6.* 28.03.02, 17:40 Gość portalu: dami napisał(a): > Ja też (1975-1979) - prehistoria. Eeeeeeee to ja jestem cienki bolek 1989-94 ;) a mieliscie zajecia z Banysiem ???? pozdrawiam .grzesiek zdroj(at)btsnet.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mice Re: Uczyłem się w Śląskich Technicznych IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 15:52 miałem :))) facet był niesamowity ze swoimi silnikami i prądnicami... i obowiązkowa wycieczka do fabryki tych urządzeń, cholerka, zapomniałem nazwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZdroYY Re: Uczyłem się w Śląskich Technicznych IP: 10.202.6.* 06.05.02, 15:10 Gość portalu: mice napisał(a): > miałem :))) facet był niesamowity ze swoimi silnikami i prądnicami... Pomijając fakt, że zaprojektował chyba 1/3 silnikow w polsce i rysował koło od chusteczki do nosa trzymanej kciukiem a wymagajacy był jak jasna cholera to i tak najbardziej go ceniłem i cenie ze wszystkich nauczycieli w tej szkole. A najlepsza pod wzgldem humoru byla towarzyszka Wdowiarz Teresa, z ktora mielismy niezapomniane lekcje radzieckiego > i obowiązkowa wycieczka do fabryki tych urządzeń, cholerka, zapomniałem nazwy.. Żychlin, to był Żychlin i wszyscy się Banysiowi kłaniali w pół pasa a myśmy się zastanawiali kim on musiał tam być .... pozdrawiam .grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Uczyłem się w Śląskich Technicznych IP: *.ny5030.east.verizon.net 28.04.02, 16:00 Ja tez. Prehistoria - 1996-2001 Odpowiedz Link Zgłoś