Dodaj do ulubionych

komentarze do artykułów w GZ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 14:02
Mam pytanie. Dlaczego komentarze do artykułów związanych z DG nie ukazują się
na forum DG i w ogóle gdzie się ukazują? Może ktoś napisałby do GW, bo mi
skrzynka ostatnio nie chodzi, by mogli coś zrobić w tej sprawie. Rozruszałoby
to te forum.
PZDRW
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: komentarze do artykułów w GZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 16:37
      Twój komentarz ukazał się w "Katowice". Fakt, bzdura
      • Gość: klocek Re: komentarze do artykułów w GZ IP: *.telpol.net.pl / 172.16.2.* 28.08.03, 12:33
        Własnie !!!! Czemu komentarze dotyczące artykułoów o Dabrowie Górniczej
        ukazują sie na forum Katowic??? Czemu pisząc posty o sprawach naszego Miasta ,
        nabijamy posty na forum katowic, a pozniej niektórzy dziwią sie ze nic tu sie
        nie dzieje. Bezsensu, inne miasta wielkosci DG, maja komentarze na swoich
        stronach!!! Proponuje puscic pare e -maili do Adminów w tej sprawie.
        • Gość: sandwich Re: komentarze do artykułów w GZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 12:53
          Puściłbym, ale niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego z konta GW nie mogę nic wysłać?

• Gość: olo Re: komentarze do artykułów w GZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.03, 13:13
            serwer im się przytyka.
    • gazeta_katowice Re: komentarze do artykułów w GZ 28.08.03, 14:49
      Gość portalu: sandwich napisał(a):

> Mam pytanie. Dlaczego komentarze do artykułów związanych z DG nie ukazują się
      > na forum DG i w ogóle gdzie się ukazują?

Witam
      Komentarze do wszystkich artykułów z dzialu Aktualności na gazeta.pl/katowice
      automatycznie trafiają na Forum Katowice (jeśli głosów jest więcej niż dwa).
      Jeśli chcecie Wam te wątki crossować (równolegle będą funkcjonowały na FK i
      FDG). Niestety nie będzie się to działo automatycznie. Da się to robić jedynie
      ręcznie. Jeśli więc o północy na FK pojawi się wątek dotyczący artykułu o
      Dąbrowie Górniczej proszę nie krzyczeć, że go jeszcze nie ma na FDG :-)
      Pozdrawiam serdecznie
      Grab

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka