zorija 25.12.09, 10:37 Co w tym roku dostaliście? Ja dostałam: "Bohaterowie umierają" Mathhewa Woodringa Stovera, "Tajemnica domu Arandów" Jerónimo Tristante, bon do księgarni o wartości 50 zł i perfumy miracle forever Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siostra_pelagia Re: Prezenty 25.12.09, 13:58 Książkowo to 3 pozycje Christie i tomik wierszy Szymborskiej. Filmowo to serial Trzeci oficer i Pitbulla, nie psa tylko serial również. Oficera właśnie oglądamy, ale tak średnio mi leży. Ponadto ciuchy, buty, kosmetyki. Tak czasami lubię się skomercjalizować Odpowiedz Link
negev56 Re: Prezenty 25.12.09, 19:40 W zasadzie dostałam z listy to co chciałam, czyli Kate Morton Dom w Riverton i Zapomniany ogród, Stan gry DVD, Tamarę Lempicką perfumy, bo jednak zapachy orientalne są moimi zapachami, na razie brak Pussy Rammsteina, ale ma być. Mikołaj się sprawił, zuch . Odpowiedz Link
nchyb Re: Prezenty 26.12.09, 14:30 dużo ciekawych prezentów, książek w sumie 4, w tym jedna pasująca do forum: Pęknięcie - Karin Slaughter... Odpowiedz Link
nzuri Re: Prezenty 26.12.09, 20:39 Ja w tym roku musiałam być bardzo grzeczna bo poza 2 częścią Wallandera na DVD, Rzeką genów Dawkinsa, kosmetykami, portfelem, biżuterią i super teczką do pracy dostałam... samochód Odpowiedz Link
siostra_pelagia Re: Prezenty 26.12.09, 20:52 Pewnie żebyś miała czym książki wozić. Zaraz pokażę Mikołajowi Twój wpis, niech nie myśli, że w przyszłym roku marnymi butami się wykręci Odpowiedz Link
nzuri Re: Prezenty 29.12.09, 09:48 siostra_pelagia napisała: > Pewnie żebyś miała czym książki wozić. Tak też sobie pomyslałam . I paczki z książkami na pocztę, bo chyba się przemogę i wystawię trochę na allegro, bo półki się kończą a sentyment do niektórych mi minął. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Prezenty 30.12.09, 13:47 > Zaraz pokażę Mikołajowi Twój wpis, o to swietny pomysl! nawet jesli Mikolaj bedzie musial popelnic zbrodnie aby dac taki prezent! Odpowiedz Link
chiara76 Re: Prezenty 26.12.09, 21:01 nzuri napisała: > Ja w tym roku musiałam być bardzo grzeczna bo poza 2 częścią > Wallandera na DVD, Rzeką genów Dawkinsa, kosmetykami, portfelem, > biżuterią i super teczką do pracy dostałam... samochód myślę , że przebiłaś nas wszystkich A mnie się wydawało, że mnie w tym roku wyjątkowo Mikołaj rozpieścił i że byłam grzeczna. Odpowiedz Link
opty2 Re: Prezenty 28.12.09, 09:06 > nzuri napisała: > > > Ja w tym roku musiałam być bardzo grzeczna bo poza 2 częścią > > Wallandera na DVD, Rzeką genów Dawkinsa, kosmetykami, portfelem, > > biżuterią i super teczką do pracy dostałam... samochód no nie, co my tu dostaliśmy? jakieś marne parę książek i filmów, czy ten Mikołaj przypadkiem nie zabłądził? czuję się oszukana i zbuntowana Odpowiedz Link
siostra_pelagia Re: Prezenty 21.04.10, 12:50 To gdzie się teraz obchodzi Boże Narodzenie? Odpowiedz Link
beatanu Re: Prezenty 21.04.10, 13:09 siostra_pelagia napisała: > To gdzie się teraz obchodzi Boże Narodzenie? Prawdopodobnie nigdzie, ale uważam wątek za jak najbardziej aktualny, chociażby dlatego, że ze swoich ubiegłorocznych (niekryminalnych) prezentów gwiazdkowych przeczytałam na razie tylko jeden... A pozostałe leżą i czekają na lepsze czasy = mniej zajętą obdarowaną I na pewno nie jestem osamotniona... Odpowiedz Link