jgiovanna 03.02.09, 22:04 Czy Merlin wszystkim zamawiającym daje gratisy, czy to tylko dlatego, ze składałam reklamację? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negev56 Re: Merlin - nie na temat 04.02.09, 18:54 Złożyłam zamówienie, więc sprawa gratisów powinna wyjaśnić się niebawem. Odpowiedz Link
beatanu Re: Merlin - nie na temat 04.02.09, 20:59 Robię zakupy w Merlinie od ponad sześciu lat i tylko raz dostałam książkę za friko, właśnie wtedy, gdy złożyłam reklamację. Przysłano mi pozycję, której nie zamawiałam, pomijając książkę, którą zamówiłam Tę zamówioną dosłano w trybie natychmiastowym, a niezamówioną mogłam sobie - w ramach rekompensaty - zatrzymać. O innych gratisach nigdy nie słyszałam. Odpowiedz Link
jgiovanna Re: Merlin - nie na temat 04.02.09, 22:48 Odesłałam książkę ( zamawiałam w Objęciach strachu Kay Hooper, a dostałam W ciemnościach strachu Maxima Chattama ). Wczoraj kupowałam Kathy Reichs i automatycznie do zamówienia dostałam grę komputerową gratis Odpowiedz Link
negev56 Re: Merlin - nie na temat 04.02.09, 23:03 I sprawa się wyjaśniła, sama czytałam na stronie Merlina, że do książki Kathy Reichs dodawany jest gratis w postaci gry komputerowej, aż do wyczerpania zapasów. To nie w ramach przeprosin, tylko tak wtedy mieli . Odpowiedz Link
negev56 Re: Merlin -dziesięciolatek... 31.03.09, 19:37 i z okazji swoich urodzin promocje bardzo ciekawe, niektóre. Wiem bo obleciałam . merlin.pl/browse/promocja/1.html Odpowiedz Link