de_la_hoya 28.08.09, 21:24 jak wam się podoba stan dróg w podkowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: stan ulic... 31.08.09, 18:21 mam nadzieje ze nadal nie wolno ich brukowac? Odpowiedz Link Zgłoś
de_la_hoya Re: stan ulic... 04.09.09, 12:38 nie wiem co wolno a czego nie ale jeżdżenie po dziurach i dołach jest raczej wyzwaniem ogólnie widzę jak marnowane są pieniądze jak się domyślam na lewe kontrakty dla kolegów moją ulicę wysypali jakimiś kamieniami i było ok, prosta droga, bez dziur niestety po niecałych 2 miesiącach spod kamieni zaczął wyglądać piasek po niecałym roku na drodze jest wspomnienie po kamieniach tzn jest ich trochę przy poboczu i cienki pasek po środku a to wszystko za nasze pieniądze robotnicy z tydzień to robili wiadomo ze nie za darmo a po roku drogę wypadałoby od nowa robić i tak ze wszystkim ulica Bukowa to koszmar przecież te dziury w asfalcie można załatać ale nie bo po co? o odśnieżaniu a raczej jego braku nie wspomnę ludzie czy wy dbacie o to miasto czy macie je gdzies? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: stan ulic... 08.09.09, 20:20 aha, mieszkasz we Wschodniej o ile sobie przypominam w Podkowie istnial totalny zakaz brukowania i asfaltowania ulic, z wyjatkiem tej centralnej i paru obrzezy; ale byc moze teraz jest inaczej troche mnie dziwi ze wysypanie kamieniami uchodzi za brukowanie, bo w koncu ulica musi miec jakis podklad pod te kamienie czy asfalt; nie wykluczam ze masz racje i ktos brukowal na lewo, tylko po to aby wziac forse Odpowiedz Link Zgłoś