modessa-radomsko Re: Brał ktoś od tymona 17.01.10, 21:28 nie brałam towaru ale pośrednio wiem jak ten Pan szukał towaru i skąd go ma. Sądzę że jest oryginalny i niegrzebany a to w DTD najważniejsze. Jak kupię (a wybieram się) to coś powiem więcej :-) Odpowiedz Link
ukukuk1 Re: Brał ktoś od tymona 18.01.10, 12:38 kidney pochodzi z stoke on trent od krisa i jak ktoś wierzy że jest to oryginał to się grubo myli mam kilku letnie doświadczenie w tym temacie i znam osobiście zbieraczy co zbierają kidney helikoptery i inne wynalazki prawie każdy zbieracz co zbiera pod firmę i dostaje marne 60p za kilogram kombinuje na lewo i prawo żeby przywieść dużo towaru a jakość i tak jest nieważna bo firma i tak to weżmie.jak się samemu nie nazbiera to zapomnijcie o prawdziwej zbiórce domowe tóra i tak już powoli odchodzi w odstawke bo są już znacznie leprze metody zbierania odzieży od ludzi.pozdrawiam Odpowiedz Link
irasg Re: Brał ktoś od tymona 20.01.10, 22:07 ukukuk1 napisał: > kidney pochodzi z stoke on trent od krisa i jak ktoś wierzy że jest to oryginał > to się grubo myli mam kilku letnie doświadczenie w tym temacie i znam osobiści > e zbieraczy co zbierają kidney helikoptery i inne wynalazki prawie każdy zbiera > cz co zbiera pod firmę i dostaje marne 60p za kilogram kombinuje na lewo i praw > o żeby przywieść dużo towaru a jakość i tak jest nieważna bo firma i tak to weż > mie.jak się samemu nie nazbiera to zapomnijcie o prawdziwej zbiórce domowe tóra > i tak już powoli odchodzi w odstawke bo są już znacznie leprze metody zbierani > a odzieży od ludzi.pozdrawiam znamy krisa marlenke i itp przyznaje racje Odpowiedz Link
tymon35 Re: Brał ktoś od tymona 23.01.10, 15:46 Kolego bądz tez kolezanko,to juz którys z rzedu Twój komentarz(tak na marginesie zupełnie nie trafiony...:).Podziel się łaskawie z nami,skąd masz takie rewelacyjne wiadomosci na temat kidneya oferowanego przeze mnie skoro na 100% nie brałes ode mnie:) Pozdrawiam Tymon Musiał.Moj tel. 663 742 059. Odpowiedz Link
ukukuk1 Re: Brał ktoś od tymona 24.01.10, 13:44 Znam osobiście firmę jak i zbieraczy w stoke on trent która zbiera kidney sam pewien czas pod nich zbierałem tak że wiem dokładnie co z tym towarem się tam dzieje.podobnie jest w innych firmach zbierających d2d mam duże doświadczenie w Angli na temat różnych firm zbierających odzież i mogę szczeże stwierdzić że w 80% firm nie dostanie nikt w 100% oryginalnego niesortu. Odpowiedz Link
tymon35 Re: Brał ktoś od tymona 25.01.10, 21:52 Co do postów dotyczących pochodzenia mojego towaru,to gwoli sprostowania nie pochodzi on od jakiegos Krisa czy innej Marlenki,czy jak jej tam więc naprawde niepotrzebne są takie insynuacje mister ukukuk1.Na marginesie przyznam się,ze sam nie uznaje niecnych praktyk i dokladam maksimum staran,zeby towar byl jak najbardziej ok.Uwazam,ze uczciwosc szczegolnie jest istotna w naszej branzy bo tak naprawde nikt z nas nie wie do konca co kupuje i wspolnymi silami powinnismy piętnować tych co nie grają fair.Podsumowując,towar jest ok. i ma tylko jedną wadę:ciągle go mało w stosunku do potrzeb,ale mam nadzieję,że w krótce to się zmieni.Pozdrawiam...niedowiarków też...:) Odpowiedz Link