kasiam201 20.08.12, 12:45 Witam, Czy zna ktoś jakąś dobrą hurtownię z okolic Rzeszowa/ Stalowej Woli? Jeżeli tak to proszę o kontakty i jakieś info na ich temat. Z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hurtownia.zawi Re: Hurtownie odzieży okolice Rzeszowa 20.08.12, 14:48 Hurtownia ZAWI zaprasza do Podgrodzie koło Dębicy kontakt teleoniczny 602518196, godziny dowolne po wcześnieszym uzgodnieniu. www.zawi.com.pl Odpowiedz Link
oodziezz ____________ - HURT NIESORT -_____________ 20.08.12, 18:36 WITAM SERDECZNIE OFERUJĘ ODZIEŻ UŻYWANA Z BELGII NIEMIEC I FRANCJI ZE ZBIÓREK DOMOWYCH TOWAR NIE JEST PRZEBIERANY, PRZEPAKOWYWANY I NIBY OCZYSZCZANY JAK PISANE JEST NA WIELU AUKCJACH I NIEKTÓRYCH HURTOWNIACH,PONIEWAŻ JEST TO KOMPLETNĄ BZDURĄ. WIADOMO, ŻE SIŁĄ RZECZY JEST JUŻ W JAKIŚ SPOSÓB PRZEBRANY. MAJĄC TRZYNASTOLETNIE DOŚWIADCZENIE NA RYNKU POSIADAMY STAŁYCH ODBIORCÓW,KTÓRZY MOGĄ POŚWIADCZY O JAKOŚCI TOWARU. Z TEGO CO KLIENCI MÓWIĄ NAJCZĘŚCIEJ WYSTĘPUJĄCE MARKI TO: H&M, BRAX, ORSAY, HENNES, TOM TAILOR, CECIL, L.G.G., YESSICA, EXIT, STREET ONE, LEVIS,HIS, S.OLIVER, WRANGLER, MEXX, CANDA ITP. OFERUJEMY TYLKO I WYŁĄCZNIE ZBIÓRKĘ ORYGINALNĄ TJ. TYLKO NIE SORT SKUPIAMY SIĘ GŁÓWNIE NA DOSTAWACH HURTOWYCH WYSYŁAMY BEZ PROBLEMU NA CAŁA POLSKĘ, UKRAINĘ, BIAŁORUŚ, CZECHY POSIADAMY NAJTAŃSZY TRANSPORT JEDNAKŻE POLECAMY MINIMALNE ZAMÓWIENIA 200 KG PROSZĘ O KONTAKT CHĘTNIE UDZIELĘ WIĘCEJ INFORMACJI TEL: 795 945 274 EMAIL: OODZIEZZ@OP.PL GG: 6611482 ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY Odpowiedz Link
vive-kielce Re: ____________ - HURT NIESORT -_____________ 24.10.12, 14:53 Szanowny KLIENCIE!!! Jeżeli posiadasz towar posklepowy,skontaktuj się z firmą Vive Textile Recycling Sp. z o.o. pod numerami telefonów +48 41 367-59-48, +48 41 347-63-30 bądź mailowo na sprzedaz@vive.com.pl!! Ustalimy cenę indywidualną i odbierzemy towar własnym transportem!!! Satysfakcja gwarantowana!!! Odpowiedz Link
benek360 Re: Hurtownie odzieży okolice Rzeszowa 28.10.12, 09:11 Witam. Proponuję odzież sortowaną ze Skandynawii. Możliwość obejrzenia każdego worka, miksowania odzieży. Dopiero zaczynamy wchodzić na rynek, zależy nam na stałych odbiorcach. Towar nadaje się prosto na wieszak, stan odzieży bardzo dobry i idealny. Cena: 10zł/kg. Więcej info pod nr tel 667 685 255. Odpowiedz Link
kasiam201 Re: Hurtownie odzieży okolice Rzeszowa 28.10.12, 10:32 W jakich okolicach ma Pan hurtownię? Czy jest jakieś minimum jeżeli chodzi o zakup towaru? Odpowiedz Link
kasiam201 Re: Hurtownie odzieży okolice Rzeszowa 28.10.12, 10:35 benek360 napisał(a): > Witam. Proponuję odzież sortowaną ze Skandynawii. Możliwość obejrzenia każdego > worka, miksowania odzieży. Dopiero zaczynamy wchodzić na rynek, zależy nam na s > tałych odbiorcach. Towar nadaje się prosto na wieszak, stan odzieży bardzo dob > ry i idealny. Cena: 10zł/kg. Więcej info pod nr tel 667 685 255. W jakich okolicach ma Pan hurtownię? Czy jest jakieś minimum jeżeli chodzi o zakup towaru? np. 10, 20, 50kg i więcej? Odpowiedz Link
1arekrzepka Re: Hurtownie odzieży okolice Rzeszowa 04.11.12, 12:15 Prosze sprobowac numer516975728 okolice Tarnowa. Odpowiedz Link
wiola1114 Re: Hurtownie odzieży okolice Rzeszowa 27.12.12, 16:18 Witam.towar prosto z uk jedzie do pani pod wskazany adres.////////płatność na miejscu przy odbiorze. gwarancja ze towar jest bdb jakości nie przebrany,bez pośredników.więcej na maila naprawdę warto ciuszki.uk@onet.eu Odpowiedz Link
wiola1114 Re: Hurtownie odzieży okolice Rzeszowa 17.01.13, 20:37 witam nie jestem hurtownikiem, jestem osoba prywatna z działalnościa w uk,mam dojście do fajnego cremu i mówie to z wieloletniego dośwadczenia że fajnie sorotwany.wiecej na ciuszki.uk@onet.eu Odpowiedz Link
raf.i81 Re: Hurtownie odzieży okolice Rzeszowa 09.03.13, 18:01 Witam,jestem z małopolski. Posiadam ładny i tani towar. Wiecej informacji; rafalkrolikowski81@wp.pl Odpowiedz Link
ciuchy_uk Re: Hurtownie odzieży okolice Rzeszowa 13.03.13, 19:25 Posiadam sort gatunek 1 + cream z własnego skupu w Anglii - bezpośrednio. Jestem zainteresowany wspolpraca. posiadam od niedawna wlasny skup ubran w Uk. Mam bardzo fajne ubrania uzywane ,ktore sa przed kupnem od ludzi prywatnych (brytyjczykow) dokladnie ogladane. Eliminuje przy kupnie ubrania ,ktore posiadaj wszelkiego rodzaju plamy,dziury i inne defekty. Nie skupuje tez znoszonych ubran ,ktore sa juz dawno niemodne oraz zmechacone. Ubrania sa w 12 kg workach foliowych ,przezroczystych. W workach mozna znalesc Cream w zawartosci od 20% do 40%. Liczby te sa w pelni rzeczywiste. jezeli jest Pan/Pani zainteresowany/a to polecam siebie. Cena 10 kg worka to 13-15 zł./kg Rzeczy te wyjmujac z worka folioego moze Pan/i smialo wieszac na wieszaku. Sa extra jakosci. Jezeli sa Państwo zainteresowani moge tez zalatwic dobry niesort w cenie 7 zł/kg. Jest to bardzo fajny niesort chwalony przez ludzi. W Polsce jestem co 2 tygodnie z towarem. Zapraszam! +447871956076 , ciuchy_uk@interia.pl Odpowiedz Link
sort-eks Re: Hurtownie odzieży okolice Rzeszowa 14.03.13, 19:01 Jezeli interesuje dobry towar zapraszam do Tarnowa to jest 70 km od Rzeszowa CREM JEST W CENIE 35 zl i mozna wybierac sobie z big baga co sie chce Odziez dziecieca po 28 zl rowniez mozna wybierac jest super niesort bez smieci to znaczy bez firan poscieli itp z wlasnych zbiorek w anglii z bogatych miast worki przejzroczyste i mozna je wysypac i ogladnac .towar prosto na wieszak bez odrzutow fajne fasonowo duzo firmowek podaje nr telefonu 532701790 naprawde warto tam kupowac bo nie maja wlasnych sklepow Odpowiedz Link
stefabstockerni Re: Hurtownie odzieży okolice Rzeszowa 23.03.13, 10:47 Witam i zapraszam Was na infohurt.pl nowe forum na kórym tworzymy wielką liste adresów hurtoni z Polski i ze świata. Każdy znajdzie coś dla siebie :) Zapraszam infohurt.pl/ Odpowiedz Link
hurtmiszmasz Re: Hurtownie odzieży okolice Rzeszowa 26.03.13, 07:28 Oferujemy sort wysokiej jakości w bardzo atrakcyjnych cenach! Oferta nasza skierowana jest do małych sklepów z odzieżą używaną. W skład sortowanej odzieży wchodzi : - odzież damska - odzież męska - odzież dziecięca - mieszanka domowa ( firany, pościel, obrusy itp. ) - bielizna - buty - torebki - zabawki Wszystko pakowane jest w oddzielne worki po ok.20 kg Minimalne zamówienie – 20 kg Cena za 1 kg to 10 zł netto !!!! Przy większych ilościach możliwość negocjacji cen. Towar w każdej chwili do obejrzenia w hurtowni (woj. podkarpackie) Kontakt : 509 749 639 , 784 693 497 w godz. Od 8.00 do 18.00 Zapraszamy! Odpowiedz Link
marynim167a Re: Hurtownie odzieży okolice Rzeszowa 27.03.13, 11:04 Serdecznie zapraszamy Państwa do hurtowni w Maryninie 167a k/Lublina W sprzedaży mamy wiele asortymentów, sort i niesort w przystępnych cenach.W naszej hurtowni odzież sortowaną przed zakupem można obejrzeć. Zapraszamy do współpracy i odwiedzenia naszej hurtowni. tel. 81 742-64-03 kom. 601-467-073 Odpowiedz Link
fg69 Re: Hurtownie odzieży okolice Rzeszowa 27.03.13, 12:54 allegro.pl/sklep-odziez-uzywana-hurtownia-internetowa-okazja-i3129843719.html Odpowiedz Link
82misiek Re: Hurtownie odzieży okolice Rzeszowa 27.03.13, 14:52 Ja ze swojej strony mogę polecić hurtownię Ak Trade! Zaopatruje u nich moje dwa sklepy i jestem bardzo zadowolony. Jako jedyni z nielicznych pozwalają zaglądać do worków przed ich zakupem, więc samo to świadczy, że są pewni swojego towaru. Odpowiedz Link
damian.ciuchy Re: Hurtownie odzieży okolice Rzeszowa 15.11.15, 21:22 Witam serdecznie , jesteśmy bezpośrednim importerem odzieży używanej z Francji i Anglii Odzież francuska pochodzi z sortowni w Francji z rejonu alzacja , nie jest to odzież kontenerowa ale czysta modna i pachnąca brak odpadu. Anglia zbiórka z rejonu Liverpool i Manchester Zapraszamy 888 301 518 Odpowiedz Link
textiltrademyslowice Re: Hurtownie odzieży okolice Rzeszowa 16.11.15, 13:47 Witam, hurtownia odzieży używanej i outlet w Mysłowicach woj. Śląskie koło Katowic. około 250kg od Rzeszowa zaprasza na obejrzenie towaru. Jest możliwość zamówienia i dostarczenia do Pani. Pozdrawiam Beata tel 663 010 620 myslowice@textiltrade.eu Odpowiedz Link