Dodaj do ulubionych

Poszukuje dostawcy creamu Mazury/ Trojmiasto

13.02.13, 13:06
Witam wszystkich forumowiczow! Prowadze sklep z odzieza uzywana w malym miasteczku na Mazurach. Sprzedaje wylacznie cream: meski, damski, dzieciecy. Szukam hurtowni, ktora zapewnia wysokiej klasy, zroznicowany towar w dobrej cenie w celu nawiazania wspolpracy. Na chwile obecna potrzebowalabym ok. 100kg towaru miesiecznie. Rozwazam otwarcie drugiego punktu, takze z czasem zapotrzebowanie wzrosnie. Z gory dziekuje za odpowiedzi!!!
Obserwuj wątek
    • extracreams Re: Poszukuje dostawcy creamu Mazury/ Trojmiasto 13.02.13, 13:39
      Witam serdecznie, proszę o kontakt 516-636-279
    • mariuszmario88 Re: Poszukuje dostawcy creamu Mazury/ Trojmiasto 16.02.13, 16:12
      663-796-965 posiadam wszystko co Pania interesuje
    • jezaki2 Re: Poszukuje dostawcy creamu Mazury/ Trojmiasto 17.02.13, 22:04
      Witam
      Już w marcu otwarcie hurtowni odzieży używanej w Grójcu (część towaru mamy już mamy)Tylko Cream damsko młodzieżowy oraz dziecko 45zł kg.Stawiamy na jakość.Importujemy prosto z Angli i Szkocji serdecznie zapraszamy.
      tel.509-648-422
    • grzesiek755 Cream 18.02.13, 12:30
      Witam
      Oferuje odziez uzywana
      CREAM
      głównie damska
      kraj pochodzenia Szwajcaria-Francja
      Najlepszy stosunek ceny do jakości
      Firmy jakie wystepuja to
      Hugo Boss, Joop, Morgan, H&M, Zara, Dorothy Perkins, Fishbone, Verace, Atmosphere, Primark, Tommy Hilfinger, Next, George,Vero moda, Only, Mexx, New Look, C&A, Warehouse, Pimkie, Per Una, Benetton, Identic, Morgan, Oasis, Wallis, Mango, Orsay,Tally Veijl, Vila, Karen Millen, Gap, Esprit i wiele innych
      Odziez pakowana jest po 15 kg
      Cena za 1kg ? 40zl
      Zależy nam na stałej współpracy z mniejszymi i większymi sklepami
      gwarantujemy uczciwość i transakcję na wysokim poziomie
      W przypadku jakichkolwiek pytań proszę o kontakt
      chętnie odpowiem na pytania
      Tel. 604 436 366
      Email grzesiek755@wp.pl
      zapraszamy do wspólpracy
    • martchyl Re: Poszukuje dostawcy creamu Mazury/ Trojmiasto 20.02.13, 12:40
      Witam. Posiadam cream damski oraz dziecięcy naprawdę świetnej jakości :) . Jestem z województwa pomorskiego. Proszę odezwać się do mnie na maila martchyl@wp.pl :) Pozdrawiam
    • szachszczoni Re: Poszukuje dostawcy creamu Mazury/ Trojmiasto 20.02.13, 13:56
      Witam. Mogę przysyłać Pani odzież w/g zamówienia,bo przywiózł mi syn z Anglii na moje potrzeby. Nie potrzebuję aż tyle i odprzedam.Nie znam się na określeniach jakie spotykam na forum co to cream i cała reszta innych określeń. Proszę mi te nazwy przybliżyć,abym mogła wiedzieć czy taki asortyment posiadam. Mnie się towar który mam podoba.Niczego jeszcze nie odrzuciłam podczas kiedy zaglądam do opakowania.Polecam,bo warto.
    • mlgpska Re: Poszukuje dostawcy creamu Mazury/ Trojmiasto 06.03.13, 23:08
      Dostarczam cream bezpośrednio z Wielkiej Brytanii. Jeśli jest Pani zainteresowana, proszę o kontakt na adres email: mlgpsk@gmail.com w celu omówienia szczegółów.
    • uk.butik Re: Poszukuje dostawcy creamu Mazury/ Trojmiasto 08.03.13, 19:23
      CREAM tylko BUTIK prosto z UK - tylko modny prosto na wieszaczki .
      DAMSKI, Męski i DZIECKO i BABY(0-2 lat)
      Kontakt
      uk.butik@gmail.com
    • importerusa.pl Importer odzieży z USA 01.04.13, 22:28
      Witam serdecznie.

Jesteśmy bezpośrednim importerem odzieży używanej z USA. Dostarczana przez nas odzież pochodzi z najbogatszych dzielnic Nowego Jorku, co gwarantuje jej wysoką jakość. Posiadamy takie marki jak: Ambercombie, Gap, American Eagle, Tommy Tilfinger, Ralph Lauren, Old Nawy, Izod, Anne Klein Banana Republic, J. Crew, Aeropostale, Hoolister, Adidas, Levis, Carters, New balance, itp. Odzież jest dokładnie sortowana dzięki czemu nie posiada dziur i plam. Na życzenie umożliwiamy Klientom wybór towaru. Ponadto zapewniamy możliwość transportu zamówionego towaru we wskazane przez Klienta miejsce.

Aktualny cennik znajduje się na www.importerUSA.pl (ceny podlegają negocjacjom). W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny: 601-817-156, 602-132-695 lub mailowy: importerUSA@onet.pl

Pozdrawiam,
      Zbigniew Jankowski

www.importerUSA.pl
      tel.: 601-817-156, 602-132-695
      mail: importerUSA@onet.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka