Dodaj do ulubionych

OUTLET SPORTOWY ADIDAS REEBOK NIKE UMBRO

02.02.14, 18:51
Witam, mam na sprzedaż outlet sportowy adidas, nike, umbro, reebok i inne...
Sprzedawany w mixach (damski,męski, dziecięcy) 20kg, wszystkie ubrania nowe z metkami, wiekszośc w oryginalnych foliach. ceny z metek 24.99 -69 funtow. cena 80zł/kg, na kg wchodzi 3-5szt. minimalne zamówienie 20kg, przy zamówieniach powyżej 100kg korzystne rabaty
Obserwuj wątek
    • natalias5 Re: OUTLET SPORTOWY ADIDAS REEBOK NIKE UMBRO 03.02.14, 13:07
      Witam
      Interesuje mnie współpraca z Panem, dopiero zakładam mały biznesik zajmujący się sprzedażą odzieży, chciałabym regularnie zamawiać odzież od jednego sprawdzonego dostawcy ale na początek w mniejszych ilościach na próbę np. po 7-8kg . Interesują mnie spodnie dresowe damskie i męskie oraz męskie bluzy. Zamówienia składałabym 2-3 razy w tygodniu. Czy jakies zdjecia odzieży są możliwe. Jeżeli jest Pan zainteresowany prosze o kontakt. Pozdrawiam
      • michu.kichu Re: OUTLET SPORTOWY ADIDAS REEBOK NIKE UMBRO 03.02.14, 13:17
        witam, outlet sportowy sprzedajemy tylko w mixach po 20kg. mniejsze ilości musiałyby być wycenione na sztuki. 7kg to jest ok 12 bluz więc na otwarcie sklepu to trochę mało towaru, klienci prowadzący już sklepy, na próbę zamawiają 60-100kg. w mixach są tshirty, bluzy, spodnie, odzież dziecięca.
        • natalias5 Re: OUTLET SPORTOWY ADIDAS REEBOK NIKE UMBRO 03.02.14, 13:52
          witam, nie planuję otwarcia sklepu tylko sprzedaż na allegro.
          • xyz.50 Re: OUTLET SPORTOWY ADIDAS REEBOK NIKE UMBRO 04.04.14, 19:06
            czy ogłoszenie jest nadal aktualne? czy wystawia pan/pani f-ry? poproszę o jakiś kontakt
    • natalia7925 Re: OUTLET SPORTOWY ADIDAS REEBOK NIKE UMBRO 05.03.15, 01:00
      witam! czy byłaby możliwość wysłania kilka zdjęć odzieży dziecięcej na meila?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka