• ag-su Nowy sklep na Targowej 07.07.08, 17:32
      Za szyba samochodu znalazłam ulotkę o otwarciu nowego sklepu z
      odzieżą używaną ul. Targowa 12/1, Galeria Targowa.
      Czy któraś z Was już do niego trafiła? Warto się tam pofatygować?
      • patatajowa Re: Nowy sklep na Targowej 16.07.08, 23:25
        oj nie, ale dzieki za info :))) a z nowych nowosci to jest sklep otwarty na ul.
        grunwaldzkiej na rogu naprzeciwko banku. wlasciwie to skrzyzowanie grunwaldzkiej
        z matejki??? no w kazdym razie schodzi sie po chodkach w dół.tam juz kiedys był
        sklep tego typu teraz jest jakiej ogolnopolskiej sieci "tomitex".We wtorek byłam
        przelotem, akurat był nowy towar, cena troche kosmiczna 46 zł/kg.Codziennie
        spada i nastepny towar 24 w czwartek.Aha- bez butow, torebek, poscieli i innych
        rupieci.
        • ag-su Re: Nowy sklep na Targowej 18.07.08, 14:02
          Na Targowej byłam w tamtym tygodniu. Odnoszę wrażenie, że
          to "bliźniak" tego szmateksu z Dąbrowskiego (obok bloku na
          filarach). Nie było na czym oka zawiesieć. To nie będzie moje
          ulubione miejsce. Natomiast dzisiaj zrobiłam zakupy w sieci "second
          hand". Bardzo udane - 25 zł/kg.
          Pozdrawiam.
          • patatajowa Re: Nowy sklep na Targowej 18.07.08, 14:16
            słuchaj a czy ten sklep z ulotki- to schodzi sie tak po schodkach w doł-zaraz
            obok przystanku? jesli tak to on wcale nie jest nowy, funkcjonuje juz co
            najmniej 2 lata. no chyba ze sie zmienil wlasciciel.byłam tam raz i pamietam ze
            ciuchy beznadzieja.
            • ag-su Re: Nowy sklep na Targowej 18.07.08, 22:50
              Tak to tam. Wcześniej też tam był szmateks, ale innej firmy. Nawet
              udało mi się tam kupić parę rzeczy. Ale to co jest teraz to straszne
              byle co.
              • sylwiapyzio Nowy towar na Rataja 18.07.08, 23:16

22,07,08. Ostatnio byl nawet nawet..przynajmniej dla dziewczynek:)
    • sylwiapyzio Na Rataja (os.Krakowska)? Kiedy coś nowego? 03.09.08, 08:38
      • patatajowa Re: Na Rataja (os.Krakowska)? Kiedy coś nowego? 07.09.08, 10:05
        tez nie wiem bo mi tam całkiem nie po drodze. ale będę w tym tygodniu to zajrzę
        i dam znać na forum ;))
        • kasiekw1 Re: Na Rataja (os.Krakowska)? Kiedy coś nowego? 02.10.08, 08:41
          co słychać na Rataja niestety nie wiem, ale na W.Pola nowy towar 07.10.2008
          • patatajowa Re: Na Rataja (os.Krakowska)? Kiedy coś nowego? 05.10.08, 09:14
            30.09 byl nowy towar na Rejtana w Kamilu. bylam po poludniu i stwierdzam ze nie
            warto.Kiedys był duzo lepszy towar.
            co do w.pola zastanawiam sie czy tez warto, wole chyba sobie zajrzec do
            angielskiej sieci, przynajmniej nie zbankrutuje a zawsze z czyms fajnym wyjde. i
            nie mam bólu ze nie przegrzebałam wszystkich boksów dzieciecych ;)
            • ag-su Re: Na Rataja (os.Krakowska)? Kiedy coś nowego? 12.10.08, 17:22
              Ostatnio przyzwyczaiłam się do zakupów za grosze w NOT-cie (albo
              jego "oddziałch), ewentualnie na wagę w innych "sieciówkach" i to
              raczej nie w pierwszy dzień towaru, bo wtedy wydaje mi się za drogo.
              Strasznie drażnią mnie wysoko wycenione ubrania, które są tak drogie
              tylko dlatego, że mają firmową metkę (a nie brane jest pod uwagę to,
              że rzecz jest totalnie znoszona). Wczoraj byłam w szmateksie na
              Podwisłoczu (w tym kompleksie koło jedynki) i odniosłam wrażenie, że
              wycena rzeczy jest robiona na bieżąco, a cena zależy od tego kto o
              cenę pyta(dobrze wyglądasz, jesteś dobrze ubrana - to 20 zł, masz na
              sobie byle co - 10 zł).
              A tak w ogóle to w naszym mieście jest trochę szmateksów, których
              właściciele chyba zapomnieli, że sprzedają ODZIEŻ UŻYWANĄ, a nie
              nową i wystawiają horrendalne ceny.
            • izaizaiza Re: Na Rataja (os.Krakowska)? Kiedy coś nowego? 15.10.08, 16:19
              a z tych angielskich sieci to co poleciłabyś ??:)
              • patatajowa Re: Na Rataja (os.Krakowska)? Kiedy coś nowego? 17.10.08, 11:05
                zagłęb się w wątek ;)
    • ag-su Re: rzeszów 21.11.08, 20:47
      Wybieram sie jutro na sobotni rajd po szmateksach. Ciekawe z czym
      wrócę. Mam nadzieję na coś fajnego.
      A jak wasze zakupy ostatnio?
      • virus_alfa Re: rzeszów 22.11.08, 16:39
        Mnie zniechęcają handlary z Balcerka - są klientkami wszystkich trzech sklepów
        jednej sieci (tej, co ma szmatex w NOT-cie) i pewnie jeszcze kilku innych. Jest
        to zorganizowana banda harpii gotowych wydrapać każdemu oczy za jedną szmatę.
        Wpadają całą grupą w momencie otwarcia, szturmując drzwi (uwaga, jest na co
        popatrzeć!!! bitwa i pchanie jak za kryzysu, gdy rzucali mięso do sklepu) i
        każda zbiera szmaty innego rodzaju. Potem stoją i przeglądają, dzielą między
        sobą trofea, nie dając nikomu szansy. Jak rzucają buty, można oberwać łokciem,
        albo stracić buta (którego potem odzyskac nie można ;))
        CYRK
        • patatajowa Re: rzeszów- jakies nowosci? 24.11.08, 07:37
          ja wlasnie z tego powodu bardzo dawno juz nie byłam nigdzie zaraz po otwarciu,
          jeszcze mi zdrowie miłe ;))fakt ze ciuszki najfajniejsze wtedy ale jakos wole na
          spoojnie pozniej pojsc.
          czy ktos wie czy przed swietami bedzie towar na w.pola?
          w sklepie na rogu grunwaldzkiej i matejki(?) zmiana-towar teraz co tydz w piątek
          i zdaje sie 35 zł/kg.
          i nowosc- na mickiewicza w bramie tam gdzie dawniej bar bolero był-nowe ciuchy-
          w pon nowy towar- 40 zł/kg a w sobote-5 zł/kg.
          • ag-su Re: rzeszów- jakies nowosci? 24.11.08, 21:22
            Też nie chodzę nigdzie zaraz po otwarciu (chociażby dlatego, że
            pracuję). Kiedyś mi się zdarzyło i było to niezapomniane przeżycie.
            Na rogu Grunwaldzkiej i Matejki byłam raz, ale jakoś wtedy nic nie
            wpadło mi w oko. Byłam w sobotę na Mickiewicza, ale mi się nie
            rzucił w oczy ten szmateks. Dawno go otwarto? Za to, w tym bliżej
            Targowej (obok optyka, po schodkach) kupiłam fajną bluzkę za 10 zł.
            Była właśnie przecena.
          • kasiekw1 Re: rzeszów- jakies nowosci? 28.11.08, 17:24
            Na W.Pola 02.12 będzie nowy towar
            • patatajowa Re: rzeszów- jakies nowosci? 30.11.08, 13:54
              strasznie dawno nie byłam na w.pola.warto tam teraz iśc? jaki towar? po ile kg?
              • patatajowa Re: rzeszów- jakies nowosci? 15.12.08, 09:50
                Na rogu Grunwaldzkiej i Matejki już nie funkcjonuje-zlikwidowany. Na Rataja po
                nowym roku, teraz 10 zł/kg. We wtorek ostatni towar przed Świętami w Twoim Nowym
                stylu i w sieci angielskiej.Tak więc na przedświąteczne zakupy :)
    • ag-su Witam w nowym roku 05.01.09, 18:43
      Czy już rozpoczęłyście buszowanie po naszych ulubionych przybytkach
      w nowym roku? Ja i owszem. Zrobiłam sobie "piątek (2.01.) ze
      szmateksami". Połów przyniosłam do domu bardzo obfity, głównie dla
      siebie, ale dostało się też coś niecoś córce i mężowi.
      Pozdrawiam
      • karolciak885 Re: Witam w nowym roku 18.01.09, 22:51
        Witam. Przeczytałam cały wątek ale trudno mi jest zorientować się
        jak sprawa w tych sklepach wygląda na dzień dzisiejszy... :( Proszę
        o jakieś informacje. Ja w ostatni piątek zaglądnęłam z ciekawości do
        NOT-u ,była to moja pierwsza wizyta w takim sklepie ale jestem
        oszołomiona i zachwycona. Kupiłam 3 tak niesamowicie oryginalne
        bluzeczki i torbe na kamere. Myślę, że wpadłam w sidła nałogu :) Ale
        jestem ciekawa jak sprawa wygląda tam w środy bo jestem w rzeszowie
        tylko w środy i piątki :(
        Pozdrawiam serdecznie
        • patatajowa Re: Witam w nowym roku 19.01.09, 18:56
          W Nocie w piątek drugi dzień nowego towaru a w środy wszystko po 1zł za
          wyjątkiem skór bodajże.
          Drugi sklep z tej sieci jest niedaleko bo na Okrzei- tam a środę drugi dzień
          nowego towaru.
          A swoją drogą czy zwrócił ktoś uwage jak tam się podnieśli z cenami????
          sukieneczka dziecięca 8-10 zł, kurtka jeansowa-20!!i te dzikie tłumy.....
          • karolciak885 Re: Witam w nowym roku 20.01.09, 08:59
            Ja idąc Jałowego zauważyłam na wystawie w sklepie z używaną odzieżą bluzkę
            przeciętna naprawdę i taka duża cena 17 zł. Za 17 zł to można nową w h&m kupić
            także trochę przegięcie. A co do dzikich tłumów to ja nie pamiętam kolejek w
            sklepach więc miałam namiastkę w NOT-cie. Jak zobaczyłam jak kobiety biegły bo
            wywiesili kilka nowych ciuchów to się przeraziłam, a to był piątek to ja nie
            chce sobie wyobrażać co tam dzieje się w czwartki. Koleżanka nie zdążyła
            odskoczyć od tego wieszaka przy którym aktualnie na swoje nieszczęście przez
            przypadek się znalazła więc nie dość, że te baby o mało jej nie stratowały to
            jeszcze wyrwały jej sweterek który trzymała w ręce no szok. Jak pomyśle jak my
            śmiesznie musiałyśmy tam wyglądać takie przestraszone, no jak w dżungli...
            • ag-su Re: Witam w nowym roku 25.01.09, 10:29
              karolciak885 napisała:

Jak zobaczyłam jak kobiety biegły bo
              > wywiesili kilka nowych ciuchów to się przeraziłam, a to był piątek
              to ja nie
              > chce sobie wyobrażać co tam dzieje się w czwartki.

A co dopiero się dzieje w sobotę, albo jak jest jakiś "urlopowy"
              dzień międzyświąteczny (neologizm?)...ho, ho... Dlatego przestałam
              tam chodzić. Nie umiem kupować w takich warunkach. Wolę sobie zrobić
              sobotnią wycieczkę po szmateksowych "sieciówkach", albo wchodzić do
              takich niepozornych małych sklepików, gdzie czasem są ubraniowe
              skarby (np. kurtka jensowa Levisa męska, nowa za 20 zł), a nie ma
              ludzi.
            • patatajowa Re: Witam w nowym roku 28.01.09, 15:15
              karolciak885 napisała:
              > Ja idąc Jałowego zauważyłam na wystawie w sklepie z używaną odzieżą bluzkę
              przeciętna naprawdę i taka duża cena 17 zł. Za 17 zł to można nową w h&m kupić
              także trochę przegięcie.
              jest taki sklep w rz na ofiar katynia nad kładką.tam to dopiero jest przegięcie
              z wycenionymi ciuchami ;)a Panijeszcze się oburza ze nie chcesz kupic takiej
              ładnej bluzeczki za tak niewiele ;) zagladam tam czasem i widze ze niektóre
              dzieciece ciuszki to juz wiszą z poł roku- ale targowac sie absolutnie nie mozna :))
              • karolciak885 Re: Witam w nowym roku 31.01.09, 11:24
                Witam
                Byłam ostatnio w takim sklepie na wprost UW, w zielonej kamienicy,
                weszłam z ciekawości bo czytałam na forum o nim. Ale niestety nic
                nie kupiłam. Pani wręczyłam mi ulotke z, którą jest taniej chyba
                nowy towar czy jakoś tak. Chciałam zapytać czy warto tam jeszcze
                kiedyś wpaść??? Bo z tego co widziałam to jakoś bynajmniej w moim
                rozmiarze nic bym sobie nie wybrała chćbym cały dzień tam spędziła.
                I miła niespodzianka czekała mnie w NOTcie poł godziny przed
                zamnknięciem wpadłam tylko rzucić okiem, a wyszłam z dwiema
                torebkami, sweterkiem, piękną męską koszulą (jedyny jej defekt to
                to, że trzeba obszyć ręcznie dziurkę przy guziku bo jest innym
                kolorem , a zapłaciłam za nią 2 zł)i grubą bluzą Nike, która mimo
                problemów z rozszyfrowaniem rozmiaru (czy tylko ja mam z tym
                problem???) jest idealna.. Wszystko kosztowało nie całe 30 zł, a
                wygląda tak jakby ktoś kupił i wyrzucił.. Mam pytanie.. Gdzie
                jeszcze mogę znależć coś fakjnego swojemu mężowi żeby wkońcu
                przestał się ze mnie śmiać ??? Pozdrawiam serdecznie
                • patatajowa Re: Witam w nowym roku 01.02.09, 16:03
                  no to jest ten jeden z angielskiej sieci, z ulotka masz 15% taniej ;)
                  warto jak najbardziej tam zajrzec ale najlepiej we wtorek 03.luty jest wlasnie
                  nowy towar.
                  • karolciak885 Re: Witam w nowym roku 01.02.09, 21:18
                    Dzięki wielkie :)Faktycznie na tym budynku jest taka duża plansza z
                    adresami :) Pozdrawiam
                  • ag-su Re: Witam w nowym roku 03.02.09, 21:01
                    patatajowa napisała:
                    > warto jak najbardziej tam zajrzec ale najlepiej we wtorek 03.luty
                    jest wlasnie
                    > nowy towar.

Ostatnio nowy towar jest tam okropnie drogi, chyba 45 zł za kg.
                    Wydaje mi się, że to lekkie przegięcie. Ja chodzę dopiero jak jest
                    trochę taniej - 3-4 dzień.
                    • patatajowa Re: Witam w nowym roku 03.02.09, 21:21
                      42 zł w angielskiej sieci, 45 zł w polo. ja stwierdziłam ostatnio ze nawet fajne
                      rzeczy mozna znalezc jeszcze w sobote. ale faktem jest że na "perełki" poluje we
                      wtorki :)
                      • karolciak885 Re: Witam w nowym roku 04.02.09, 15:20
                        Nie sprawdziłam sobie od, której jest otwarty Not w tygodniu, a nie
                        mogę sprawdzić osobiście.. Proszę o informacje.. Pozdrawiam
                        • abc.2 Re: Witam w nowym roku 05.02.09, 07:54
                          od 9-17, tak jest napisane na ich stronie
                          www.dyskontodziezowy.ipr.pl/
                          • karolciak885 Re: Witam w nowym roku 05.02.09, 12:29
                            Dziękuje za informacje. Pozdrawiam
                            • karolciak885 Re: Witam w nowym roku 06.02.09, 21:58
                              Na wprost Urzędu Wojewódzkiego jest taki mały szmateks (obok
                              cukierni) Pisze na nim Salonik odziezy zachodniej Lawender cos jakoś
                              tak.. Rzeczy dość drogo wycenione są np męska bluza 29 zł ale towar
                              bardzo dobry i przede wszystkim jak dla mnie obłędne bluzki po 12,
                              13 zł... Tuniki poprostu cuda naprawde.. Polecam.. Pozdrawiam
                              • abc.2 Re: Witam w nowym roku 07.02.09, 08:01
                                jestem z okolic Łańcuta, dlatego rzadko odwiedzam rzeszowskie
                                ciuchlandy, jednakże zależy mi na kupnie jakiś zabawek dla
                                maluszków,ale takich całkiem małych, czy są miejsca gdzie warto się
                                wybrać by ustrzelić jakąs matę czy podobne zabawki edukacyjne?
                                • karolciak885 Re: Witam w nowym roku 07.02.09, 09:03
                                  Ja też nie jestem z rzeszowa i nie jestem bardzo zorientowana..
                                  Jedynie gdzie rzucaja mi sie w oczy misie to Not, ostatnio wybrałam
                                  swojej siostrzenicy takiego dużego przytulaka za 6 zł. Ale
                                  edukacyjnych tam nie widzialam..
    • sylioli Kiedy na w.pola? Rataja? 11.02.09, 09:22
      Kiedy coś nowego w /w sklepach?
    • ag-su NOT i s-ka 11.02.09, 17:12
      Byłam dzisiaj na szmacianych zakupach (całkiem owocne, muszę
      przyznać) i babki szperające wespół ze mną mówiły, że w NOT-cie
      bardzo podrożało. Dawno tam nie byłam. Czy to prawda?
      • karolciak885 Re: NOT i s-ka 11.02.09, 20:15
        Ja bywam tylko w Not-cie (bo nigdzie indziej z wymienianych na forum nie jestem
        w stanie trafić, chyba mam upośledzony zmysł orientacji przestrzennej) i wydaje
        mi się, że ceny są bardzo różne np za sukienkę trzeba zapłacić powyżej 10 zł, za
        bluzki to tak 6 do 8,9. jedyne co wydaje mi się dalej bardzo tanie to męskie
        koszulki od 1,50 do 3,50.
        A dziecięce dość jak na moje oko poszły w górę i są w dużo gorszym stanie.
        pozdr
        • patatajowa Re: NOT i s-ka 12.02.09, 00:32
          fakt, podrożało, patrze głownie na dzieciece, ostatnio sukieneczki na lato po
          6,8,10 zł!!!ogrodniczki jeansowe-14, kurtka jeansowa z podpinką-20 zł,
          biustonosze po 5-6 zł.i dawno nic super fajnego z dzieciecych tam nie kupiłam. a
          w Polo-szok we wtorek -znowu sie podniesli do 49 zł!!!
          • ag-su Re: NOT i s-ka 12.02.09, 16:46
            49,00 zł to gruba przesada. W końcu to RZECZY UŻYWANE! Czasem bardzo
            używane. Ciekawe kiedy zaczną spuszczać z tonu. Jakoś sobie nie
            wyobrażam kupowania po takiej cenie. Już kwoty 42 zł, 45 zł były dla
            mnie za duże. I bynajmniej nie chodzi o to czy mnie stać, czy nie,
            tylko o to, że (przynajmniej takie jest moje zdanie) towary są coraz
            gorszej jakości.
            • patatajowa Re: NOT i s-ka 12.02.09, 20:51
              zgadzam sie w zupelnosci, powoli to sie robi małoopłacalne hobby :)) jak w tesco
              na wyprz kupie dla małego bluzeczki z arsami i mickey po 9-12 zł. a nmoze to
              objaw kryzysu i recesji o których wszyscy trabią ??? ;)
              • ag-su Re: NOT i s-ka 15.02.09, 22:42
                Trzeba się będzie przerzucić na normalne sklepy i będziemy chodzić w
                takich ciuchach jak wszyscy dokoła.
                A mi będzie brakowało najbardziej okrzyków: o! jakie fajne, gdzie
                kupiłaś? ;))
    • beata9957 odziez skandynawska 14.03.09, 11:05
      Witam.Ma Mickiewicza (chyba) w bramie tam gdzie jest zooologiczny
      sklep jest ciucholandzik odziez skandynawska.Byl tam ktos???Maja cos
      ciekawego warto zajrzec???Przechodziłam tam i widzialam stojak ze 15
      za kg ale nie mialam czasu zeby zajrzec.Moze z was ktoras cos wie??
      • patatajowa Re: odziez skandynawska 14.03.09, 18:01
        byłam zaraz gdzies na poczatku, towar nawet ok, coś ponad 40 zł w pon.(nowy),
        potem też raz i coś gorzej było. teaz już dawno tam nie zaglądałam.
    • sylwiapyzio kiedy na Rataja? 10.05.09, 08:52
      Slyszalam ze 11 maja czyli jutro. Moze mi ktos potwierdzic:)

A na Rejtana i W.pola coś bedzie w najblizsym czasie?
      • patatajowa Re: kiedy na Rataja? 10.05.09, 11:21
        moze w takim razie zajrzę bo jestem rano wolna, zapraszam do towarzystwa ;)
        • ag-su Re: kiedy na Rataja? 12.05.09, 10:38
          Jakie ceny nowego towaru za kg są w tych szmateksach? Na Rejtana
          byłam kilka razy, ale dawno, a na Rataja nigdy. Teraz mam trochę
          wolnego czasu to się tam wybiorę. A jak tam z wycenami?
          • patatajowa Re: kiedy na Rataja? 13.05.09, 14:27
            w dzien towaru 49 zl/kg. nie warto bylo,kupiłam 2 rzeczy.wycenionych jest sporo
            rzeczy na wieszakach, ceny rozne ale niezbyt niskie.
            • ag-su Re: kiedy na Rataja? 13.05.09, 17:30
              49zł to strasznie drogo. Już sami nie wiedzą ile żądać.
              Ja dzisiaj byłam "na obchodzie" z koleżanką nowicjuszką. Efekt - ona
              pełna reklamówka, a ja ni ciut. Tak czasem bywa.
              • patatajowa Re: kiedy na Rataja? 15.05.09, 10:17
                ale 49 zł to juz jest standard niestety, tyle kosztuje towar w pierwszy dzień w
                polo, w twoim nowym stylu, w sieci angielskiej, na rejtana/rataja i na w.pola.
                • ag-su Re: kiedy na Rataja? 15.05.09, 11:29
                  Stwierdziłam jakiś czas temu, że warto zaglądać do takich sklepików
                  nipozornych, znajdujących się w dziwnych (czasem mało przyjaznych)
                  miejscach, gdzie nie ma zbyt dużo klientów. Można wtedy coś fajnego
                  znależć i wcale niedrogo. Jeden warunek - trzeba mieć dużo czasu na
                  spacery po mieście:), a to się zdarza rzadko.
                  Pozdrawiam
    • sylwiapyzio kiedy na Rataja cos nowego? 28.06.09, 21:47
      jw.
      ps.
      tam na mickiewicza (odzież skandynawska)na drzwiach widzialam ostatnio kartke lokal do wynajecia:(
      • patatajowa Re: kiedy na Rataja cos nowego? 29.06.09, 18:50
        niestety nie wiem kiedy na Rataja ale chyba nie warto????
        Za to jutro otwarcie nowego sklepu z sieci angielskiej na ul.Bernardyńskiej(na
        tyłach NOT-u).Pewnie beda tłumy...
        • patatajowa Re: nowy towar na wakacjach? 25.07.09, 11:00
          w.pola,rataja,rejtana? bedzie cos niedługo? w zeszlym tyg widziałam na rejtana w
          kamilu -50% na drzwiach... kos wie coś o nowym towarze czy dopiero wrzesień?
          • ag-su Re: nowy towar na wakacjach? 02.08.09, 11:00
            Nie wiem kiedy towar na w.pola, rataja czy rejtana, ale we wtorek
            będzie w Polo (byłam tam w sobotę - tzn. w sklepie koło hali
            targowej i na wyprzedaży kupiłam 3 sweterki po 2 zł każdy - piękne).
            Pozdrowienia

• patatajowa Re: nowy towar na wakacjach? 12.08.09, 09:43
              tam to wiadomo ze praktycznie co tydzień. a do tych 3 mam trochę nie po drodze i
              stad pytanie.jakby ktos cos wiedział to niech się tutaj podzieli ;)
              • patatajowa Re: nowy sklep na Popiełuszki... 20.08.09, 21:35
                ... z tej sieci co not-okrzei-pilsudskiego. otwarcie w piatek czyli jutro ;)
                • kasiekw1 Re:Nowy towar 21.10.09, 17:16
                  Na W.Pola 27.10.2009 nowy towar
                  • patatajowa Re:Nowy towar 22.10.09, 00:07
                    a warto tam zajrzec bo ostatnio byłam wieki temu ....jak teraz z jakością
                    towaru? jaka cena za kg? powyzej 50 zł?
                    • kasiekw1 Re:Nowy towar 22.10.09, 11:22
                      Jak byłam w sierpniu, to towar był taki sobie... a cena w dniu towaru 48,00
                      zł/kg, może tym razem będzie lepszy.
    • ag-su Re: rzeszów 22.01.10, 18:26
      Wiecie może kiedy będzie nowy towar na W.Pola?
      Ostatnio dawno nie byłam "na polowaniu". Podziało się coś nowego w
      interesującym nas temacie, w Rzeszowie w ciągu ostatnich 3 m-cy?
      • patatajowa Re: rzeszów 22.01.10, 20:17
        na w.pola byłam wieki temu.... są dwa nowe sklepy -kiedys to sie nazywało Twój
        nowy styl" teraz :Tania odzież z Danii". Jeden na Matejki tuż przy pl.Farnym,
        drugi na Gałęzowskiego- ul.od pl. Wolności w kierunku szpitala na Szopena.
        lubie tam chodzic bo sa od razu buty i zawsze cos fajnego znajdę ;)
        chociaz ciuchy takie sobie.
        • ag-su Re: rzeszów 24.01.10, 20:01
          Interesuje mnie ten na W.Pola, bo ostatnio jak tam byłam (gdzieś
          jesienią) to było bardzo dużo nowych biustonoszy (z metkami). Z zasady
          nie kupuję bielizny w sh, ale tu się skusiłam.
          Wybrałam się w sobotę "na obchód" i kupiłam fajny nowy żakiet NEXT-a.
          Pozdrawiam
          • kasiekw1 Re: rzeszów 28.01.10, 11:53
            2 lutego będzie nowy towar na W.Pola
            • ag-su Re: rzeszów 28.01.10, 17:18
              Dzięki za info
              • patatajowa Re: rzeszów 02.02.10, 20:17
                i jak , ktos był na w.pola? warto było,, jaki teraz towar mają i cene za kg?
                • ag-su Re: rzeszów 13.02.10, 22:26
                  Jak dotąd nie doszłam. Może się wybiorę w najbliższym tygodniu.
                  • ag-su Re: rzeszów 13.02.10, 22:32
                    Otwarto nowy sklep na Rejtana (w tym budynku co Biedronka) - wejście od
                    strony Paderewskiego. Byłam tam kilka dni po otwarciu. Towar byle jaki.
                    Co prawda duża powierzchnia, dużo wieszaków ale poustawiane tak ciasno,
                    że trudno się zmieścić między nimi (a nie jestem obfitych kształtów).
                    Zero "komfortu zakupowego". To nie będzie miejsce, do którego będę
                    zaglądać.
                    Ceny: te rzeczy które oglądałam 5-10 zł.
                    • kasiekw1 Re: rzeszów 27.04.10, 11:25
                      4 maja nowy towar na W.Pola
                      • larokana2 Re: rzeszów 28.06.10, 12:10
                        witam! orientujecie się może, czy gdzieś w Rzeszowie (mam na myśli jakiś
                        ciucholand albo komis) można odsprzedać swoje stare ubrania?
                        • sylwiapyzio Kiedy towar w Kamilu?? 13.11.11, 16:55
                          Czy wiecie może kiedy jest nowy towar (dla dzieci) w Kamilu na Rejtana? Wieki tam nie byłam i mam ochote wybrać się tam:)
                          • patatajowa Re: Kiedy towar w Kamilu?? 14.11.11, 14:33
                            chyba wieki nikt nie odkopywał tego wątku ;)
                            a w temacie ciuchlandów chyba sporo sie zmieniło na terenie rzeszowa.
                            co do kamila to niestety nie wiem bo ja tam byłam jeszcze dawniej ;)
                            • 26marta Re: Kiedy towar w Kamilu?? 09.10.12, 22:12
                              Byłam dzisiaj w sklepie przy ul.W.Pola na odzieży dziecięcej,naprawde bardzo duży wybór dla niemowląt prawie z metkami.Troche dużo ludzi..wybrałam sobie bardzo fajne ciuszki,nie byłam dawno ale polecam bo mają czysciutkie nie zniszczone ubrańka i chyba najlepszy sklep w Rzeszowie.
    • moyyra Re: rzeszów 06.10.15, 22:46
      Przejrzałam wątki i chyba wykopuje posty sprzed lat :)

Czy jest w Rzeszowie jakiś ciuchland, komis, w którym można sprzedać swoje ubrania a mam ich sporo ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka