depeszowa 18.05.05, 18:47 Wybieram się na zakupy do Berlina. Czytałam kiedyś artykuł, o tym, że jest tam dużo sklepów z używaną odzieżą. Czy moze ktoś z Was wie cos na ten temat. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiek13 Re: BERLIN zakupy 18.05.05, 19:06 Moja koleżanka kiedyś kupowała tam mase rzeczy w ciuchlandach ale to było kilka lat temu. Teraz nie za bardzo mogę ci pomóc. Odpowiedz Link
z_perspektywy Re: BERLIN zakupy 07.06.05, 20:04 Mieszkalam kilka lat w Berlinie, ale nigdy nie trafilam na ciucholand. O przepraszam, bylam chyba raz, ale ceny mnie powalily, bo byly to markowe ubrania od 20 lat niemodne. Odpowiedz Link
ar.marika Re: BERLIN zakupy 08.06.05, 00:24 www.kleidermarkt.de/ też się wybieram, póki co znalazłam tylko to, jestem otwarta na wszelkie informacje w tym temacie!!!!!!!! Odpowiedz Link
ar.marika Re: BERLIN zakupy 08.06.05, 01:23 właśnie próbuje wyszperać coś w necie, więc wszystko wam przekazuje www.berlin-tourist-information.de/english/berlin-erleben/e_be_shopping_secondhand.php Odpowiedz Link
ar.marika Re: BERLIN zakupy 08.06.05, 01:26 www.footprintguides.com/Berlin/Second-hand-clothes-and-knick-knacks-Shopping.php Odpowiedz Link
ar.marika Re: BERLIN zakupy 08.06.05, 01:29 oj dużo tego jest... pojade, sprawdze to może polece coś konkretniej, pozdr easyjetinflight.com/features/2005/jun/berlin.html Odpowiedz Link
ar.marika Re: BERLIN zakupy 08.06.05, 01:37 www.berlin.de/branchenbuch/_bin/hits.php?stichwort=second%20hand&start=1 Odpowiedz Link
depeszowa Re: BERLIN zakupy 08.06.05, 09:17 jestem szczególnie zainteresowana second-hand'ami z rzeczami exclusive, tzn. ubraniami i akcesoriami projektantów z wybiegów, z wskazaniem na torebki. P.S: bo ubrania sobie kupię w Polsce ;) Odpowiedz Link