Dodaj do ulubionych

Opinie o hurtowniach

• 1krzysiek.g76 SPROWADZAM NIESORT 09.08.10, 22:52
      Witam,sprowadzam bardzo dobrej jakości niesort,cena za 1kg-5.20złprosze dzwonić
      lub pisać sms a ja odzwonie i
      odpowiem na wszystkie pytania.nr.kontakt.tel.788570980.pozdrawiam.
      • pipi97 Re: SPROWADZAM NIESORT 12.08.10, 11:50
        Witam czy ktos z panstwa moze słyszł o hurtowni M-Tex.pl z Piastowa
        bardzo bym prosił o opinie z gory dziekuje i pozdrawiam
    • pipi97 Re: Opinie o hurtowniach 12.08.10, 11:58
      Witam czy ktos z panstwa moze słyszł o hurtowni M-Tex.pl z Piastowa
      bardzo bym prosił o opinie z gory dziekuje i pozdrawiam
    • krzysztofs01 Re: hurtownia mega z kamienia pomorskiego polecam! 12.08.10, 15:09
      Witam, prowadzę sklep z odzieżą używana zaopatrywałem się w wielu
      hurtowniach, kupowałem towar na allegro i od bezpośrednich importerów
      z Anglii, Niemiec Holandii (najgorszy towar z możliwych) sprawdziłem
      wielu dostawców głównie ze szczecina z kurzej, mącznej itd. towar
      lepszy i gorszy rzadko BDB ostatnio zaopatrzyłem się w NOWEJ hurtowni
      w Kamieniu Pom. mega Zdziwiła mnie ich reklama, że jeżeli nie będę
      zadowolony z towaru wymienią go lub zwrócą pieniądze! wziąłem na
      próbę 150KG sortu cena 15zł/kg dostałem prawie 160 kg :) z 158kg
      zostało mi 142Kg naprawdę dobrych ciuszków. oczywiście nie wszystko z
      metkami i nie były to same firmówki ale ciuchy BDB gatunkowo i trafił
      sie tylko jeden "babciny" sweterek. drugim razem towar był nieco
      gorszy jednak gdy pojechał trzeci raz i powiedziałem ze towar był
      nieco gorszy bo miałem z 150kg 120kg ładnych ciuszków, właściciel
      poprosił mnie zebym je przywiózł nastepnym razem to wymieni na nowy
      sort. kolejnym razem towar wymieniłem. :) Firma naprwde godna
      polecenia.
      • lukaszs01 Re: hurtownia mega z kamienia pomorskiego polecam 12.08.10, 15:30
        krzysztofs01 napisał:

> Witam, prowadzę sklep z odzieżą używana zaopatrywałem się w wielu
        > hurtowniach, kupowałem towar na allegro i od bezpośrednich
        importerów
        > z Anglii, Niemiec Holandii (najgorszy towar z możliwych)
        sprawdziłem
        > wielu dostawców głównie ze szczecina z kurzej, mącznej itd. towar
        > lepszy i gorszy rzadko BDB ostatnio zaopatrzyłem się w NOWEJ
        hurtowni
        > w Kamieniu Pom. mega Zdziwiła mnie ich reklama, że jeżeli nie będę
        > zadowolony z towaru wymienią go lub zwrócą pieniądze! wziąłem na
        > próbę 150KG sortu cena 15zł/kg dostałem prawie 160 kg :) z 158kg
        > zostało mi 142Kg naprawdę dobrych ciuszków. oczywiście nie wszystko
        z
        > metkami i nie były to same firmówki ale ciuchy BDB gatunkowo i
        trafił
        > sie tylko jeden "babciny" sweterek. drugim razem towar był nieco
        > gorszy jednak gdy pojechał trzeci raz i powiedziałem ze towar był
        > nieco gorszy bo miałem z 150kg 120kg ładnych ciuszków, właściciel
        > poprosił mnie zebym je przywiózł nastepnym razem to wymieni na nowy
        > sort. kolejnym razem towar wymieniłem. :) Firma naprwde godna
        > polecenia.

Zgadzam sie z kolegą! hurtownia warta polecenia
    • lukaszs01 Re: hurtownia MEGA naprawde polecam 12.08.10, 15:28
      Witam, prowadzę sklep z odzieżą używana zaopatrywałem się w wielu
      hurtowniach, kupowałem towar na allegro i od bezpośrednich importerów
      z Anglii, Niemiec Holandii (najgorszy towar z możliwych) sprawdziłem
      wielu dostawców głównie ze szczecina z kurzej, mącznej itd. towar
      lepszy i gorszy rzadko BDB ostatnio zaopatrzyłem się w NOWEJ hurtowni
      w Kamieniu Pom. mega Zdziwiła mnie ich reklama, że jeżeli nie będę
      zadowolony z towaru wymienią go lub zwrócą pieniądze! wziąłem na
      próbę 150KG sortu cena 15zł/kg dostałem prawie 160 kg :) z 158kg
      zostało mi 142Kg naprawdę dobrych ciuszków. oczywiście nie wszystko z
      metkami i nie były to same firmówki ale ciuchy BDB gatunkowo i trafił
      sie tylko jeden "babciny" sweterek. drugim razem towar był nieco
      gorszy jednak gdy pojechał trzeci raz i powiedziałem ze towar był
      nieco gorszy bo miałem z 150kg 120kg ładnych ciuszków, właściciel
      poprosił mnie zebym je przywiózł nastepnym razem to wymieni na nowy
      sort. kolejnym razem towar wymieniłem. :) Firma naprwde godna
      polecenia.
    • molni89 Polecam !! Zadowolony klijent. 18.08.10, 12:27
      Gorąco polecam niesort z sk vega maja naprawde dobry towar zostawie wam numer
      spróbujcie 692598318
    • doora549 Re: Opinie o hurtowniach 10.09.10, 11:08
      SIERADZ ul.Zakładników 35-ZAOPATRUJĘ SIĘ TAM OD WIELU LAT-b.dobry niesort ,polecam
    • jullitka-4 Re: Opinie o hurtowniach 12.09.10, 16:43
      Witam.

Od 2 tygodni prowadzę hurtownie odzieży nie sortowanej ze szwecji jest to tylko orginalny nie przebrany nie sort ze szwecji ze zbiórki d2d. Klientą dajemy możliwość obejrzenia towaru przed zakupem, można zajrzeć do każdej reklamówki, , itd- nie pakujemy towaru w worki - sprzedajemy go tak jak sami zbierzemy, istnieje możliwość zakupu prosto z tira ( raz na 2 tygodnie), albo z naszego magazynu po wcześnijszym obejrzeniu towaru. Dla zainteresowanych osób możemy dojechać i pokazać nasz towar.
      Zainteresowane osoby proszę o kontakt 516092107
    • wieszak-1 Re: Opinie o hurtowniach 16.09.10, 08:58
      sprzedam ok. 10 ton odzieźy Niemiecka Angielska ok 4 ton jest jeszcze na wieszakach można sobie dokładnie zobaczyć cena za 1kg -1zł tel. 601 217 100.
    • jullitka-4 Re: Opinie o hurtowniach 21.09.10, 19:51
      Oferuję orginalny nie sort ze Szwecji.
      Nie prowadzimy sklepów, a towar który oferujemy jest 100% orginalnym nie przebranym Nie sortem. U nas przed zakupem możesz zajrzec do każdej torby, worka itd, nie kupujesz kota w worku jak u innych!!, wysyłamy równiez towar kurierem do 200kg- a jeśli nie spodoba ci sie towar ( co jest praktycznie nie możliwe) możesz go odesłać my oddamy ci pieniądze. nie wierzysz? sprawdz 516092107

Uwaga w piatek tj 24.09 mamy nową dostawę
      • juliannak Re: Opinie o hurtowniach 25.09.10, 23:48
        Witam czy jest jakas minimalna ilosc jaka nalezaloby zamowic i jaka jest cena z dostawa do Suwalk woj podlaskie.dziekuje
      • juliannak Re: Opinie o hurtowniach 26.09.10, 00:13
        Prosze o informacje na maila kkk09@o2.pl jaka jest cena z transportem.
    • 1krzysiek76 Re;HURTOWA SPRZEDAŻ ODZIEŻY UŻYWANEJ- NIESORTU 28.09.10, 09:29
      Witam,sprowadzam bardzo dobrej jakości odzież używaną- nie sort,cena za 1kg-5.20złprosze
      dzwonić lub pisać sms a ja od dzwonie i
      odpowiem na wszystkie pytania.nr.kontakt.tel.788570980.pozdrawiam.
      • lumspum Re: Re;HURTOWA SPRZEDAŻ ODZIEŻY UŻYWANEJ- NIESORT 17.10.10, 12:54
        POLECAM!!!! Towar niesortowany bardzo dobrej jakości. Szybkie dostawy i możliwość negocjacji ceny...poza tym bardzo przystojny sprzedający :))
    • jullitka-4 Re: Opinie o hurtowniach 29.09.10, 19:05
      Posiadam 100% orginalny nie sort ze szwecji. Towar można przed zakupem obejrzeć. Z opinii naszych stałych odbiorców główne marki to H&M, vero moda, villa, only. Możemy dowieść towar w każde miejsce w Polsce. Również wysyłamy kurierem. Zainteresowane osoby proszę o kontakt 516092107
    • jullitka-4 Re: Opinie o hurtowniach 29.09.10, 21:10
      Posiadamy 100% orginalny nie sort ze szwecji.
      Odziez jest zbierana ze zbiórek tzw D2D.
      Przed zakupem towaru mozna go obejrzeć.
      Z opinnii naszych stałych odbiorców wynika, że główne marki to H&M, Vero Moda, Villa, Only.
      Isnieje możliwosc dowiesc towar w dowolne miejsce na terenie kraju, oraz wysyłka paczek kurierem.
      Zainteresowane osoby prosze o kontakt 516092107
    • kajkokokosz2 Re: Opinie o hurtowniach 05.10.10, 13:35
      oszukanych przez hurtownie PIEST ze Szczecinka proszę o kontakt karolwajda88@wp.pl
    • kajkokokosz2 Oszukani przez PIEST 05.10.10, 13:41
      Proszę o kontakt ludzi oszukanych przez hurtownie PIEST ze Szczecinka.
      • alinka1959 Re: Oszukani przez PIEST 10.11.10, 15:36
        kajkokokosz2 napisała:

> Proszę o kontakt ludzi oszukanych przez hurtownie PIEST ze Szczecinka.

I CO ZNALAZŁ PAN DUŻO ICH JEST JAKOŚ POST SIĘ URYWA CHYBA NIGDZIE NIE MA TYCH OSZUKANYCH
    • krynia-pynia Re: Opinie o hurtowniach 06.10.10, 10:55
      omijajcie łukiem hurtownie vega i dukat w wałbrzychu lepiej rozdac pieniadze biednym i hurownie bukra z zakopanego stare smierdzące zjedzone przez mole szmaty pozdrawiam
      • max4747 Re: Opinie o hurtowniach 08.01.12, 13:13
        Hurtownia odzieży używanej w wałbrzychu dukat i fileo bis ! niemiła obsługa towar przebrany mają swoje sklepy uważajcie na tą hurtownie
    • krynia-pynia Re: Opinie o hurtowniach 06.10.10, 10:57
      szukam kogos kto kupował 120 kg big-bag w dzierzoniowie jaki to towar
    • eewwww Re: Opinie o hurtowniach 08.10.10, 13:55
      Witam, chciałabym ostrzec Państwa przed zakupem w hurtowni Odzieży Używanej" LIDIA"
      a może tylko przed zakupem z wysyłką bez oglądania towaru. Otóż znalazłam w internecie ofertę tejże hurtowni, nie powiem, nawet zachęcającą chociażby ze względu na posortowanie odzieży dość szczegółowo( nie tradycyjne mixy). zamówiłam na próbę , poprosiłam o wysyłkę. TRAGEDIA! ŚMIECI, które nie sprzedały się ( bo chyba nie jest to odzież w ciągłej sprzedaży)polary- porozciągane, zakłAdane przez głowę ( trafiły się przecięte) sweterki 1/2 w rozmiarze ponad 54, stare , niemodne, POPROSTU BRAK MI SŁÓW! zadzwoniłam do właścicielki z pretensjami, która opryskliwie poinformowała mnie,że gdzie mam to napisane,ze jest to pierwszy gatunek? a jeśłi chodzi o wyszczególnienie odzieży sweterki eleganckie, to nie znaczy,że wszystkie są takie, może się trafić np. jeden lub dwa eleganckie w worku I RZUCIŁĄ SŁUCHAWKĄ. BEZCZELNOŚĆ!JAK MOŻNA TAK NABIJAĆ LUDZI W BUTELKĘ!
      i nie iszę tego z zazdrości czy z czegokolwiek, gdyż nie mam w tym żadnego interesu poprostu musimy się ostrzegać o takich oszustwach na tym forum. Ja mam sklep od roku i nie mogę trafić dobrego towaru, ale ten zakup to była już orażka totalna, ale człowiek uczy się na własnych błędach.
      • milahurt Re: Opinie o hurtowniach 09.04.14, 15:28
        Witam, zapraszam do współpracy www.milahurt.pl towar dowozimy do klienta , u nas mają Państwo wybór , każdy worek można przeglądać przed zakupem, towar CREAM mix damski , dziecięcy, BUTY najwyższej jakości Sprawdź sam Wyślij na nasz nr tel. 501 793 886 pustego sms-a , a my oddzwonimy i przedstawimy naszą aktualna ofertę .
        MILA Hurtownia Odzieży Używanej Janki
        Al. krakowska 10 Janki
        Pn -Pt 9.00 - 16.00
    • dehmani Re: Opinie o hurtowniach 18.10.10, 10:26
      Czy ktos słyszał cos o hurtowni DM TRADING Chyby z Przeźnierowa? Jak oceniacie towar, duzo do odrzutu? Porsze o szybka odpowiedz, z gory dzieki
    • ooszukanaa Ostrzegam przed 1krzysiek76 z Pomorza 18.10.10, 16:32
      Uwaga! Ostrzegam wszystkich przed 1krzysiek76. Towar z Holandi lub Francji po 5,20-5,30 z Miastka na Pomorzu. Towar całkowicie nadaje sie na smieci. Za pierwszym razem przywozi towar dosc dobry jakosciowo, pozniej namawia na wieksza ilosc i wciska smieci. Towar przebrany, brak odzieży damskiej i najpopularniejszych rozmiarów. Wszystko uszkodzone, podarte i smierdzace, łacznie z kubkami po jogurtach! Towar to odżutka z jakiegos innego lumpeksu. Niby niesort a np. 20 męskich polówek w jednym worku. Po tranzakcji nie idzie sie z nim skontaktować. Powiedzial ze wymieni towar a pozniej nie odbiera telefonow i sie nie pokazuje. W tej chwili oglasza sie pod innym nickiem. Jesli ktos chce zobaczyć to zapraszam do Ostrowa Wlkp, mam tego towaru 400kg
      • lumspum Re: Ostrzegam przed 1krzysiek76 z Pomorza 29.10.10, 12:25
        Dziwne..ja biorę od tego Pana już chyba z piąty raz jak nie więcej. Nie zauważyłam żeby namawiał do brania dużych ilości. Oczywiście jak to w niesorcie trafiają się koszmarki ale też perełki. Nie raz dostałam towar z metkami, trafiają się też markowe prawie nienoszone ciuchy. a rozmiary są wszystkie. No i z kontaktem nie miałam nigdy problemu.
        • ooszukanaa Re: Ostrzegam przed 1krzysiek76 z Pomorza 03.11.10, 10:37
          Skoro " lumspum" jestes tak pewna towaru od 1krzysiek76 to bardzo chętnie mogę Ci go odsprzedac z tymi rzekomymi perełkami i to za niższa cene byle sie go pozbyc! . Zapraszam do ostrowa wlkp. Ciekawe jaki masz cel zeby go bronić bo nikt kto dostal dobry towar nie chce sie podzielic z innymi dojsciem do dostawcy. Chyba ze chcesz zeby krzysiek zarobil i sprzedal ten syf innym ale to swiadczy takze o Twojej nieuczciwości.
          • ciuchy4 Dobry dostawca 10.06.11, 10:59
            Ludzie zwróccie uwagę na to, że o to w tym chodzi ze firmy podają się za pseudo klientów a tak naparawdę reklamują sami siebie lub robią anty reklamę swojej konkurencji.
    • ooszukanaa Re: Opinie o hurtowniach 19.10.10, 15:51
      jozekz to jest ten sam co krzysiek76 co chwile zmienia cenę i numer telefonu do zmylenia .Teraz ma towar za 5zł a za chwile zmieni . Jeszcze raz przestrzegam przed tym towarem i życzę tobie jozekz czy krzysiek albo jeszcze inaczej będziesz sie logował za chwile ze moja krzywda się na tobie zemści Pan Bóg nie ruchliwy ale sprawiedliwy daleko nie zajedziesz tym oszustwem. Wiedz że za kazdym razem cię rozszyfruje i będę podawała twój login
      • yumi92 Re: Opinie o hurtowniach 06.11.10, 13:29
        ooszukanaa a gdzie masz w ostrowie ten lumpeks ?
        • ooszukanaa Re: Opinie o hurtowniach 13.11.10, 11:52
          yumi92 jeśli chcesz zobaczyć ten towar to oczywiście nie mam go w sklepie bo takiego towaru nie da się na sklep bo by mi klienci uciekli od smrodu i brudu
    • kreed80 Re: Opinie o hurtowniach 24.10.10, 00:12
      Czy znacie, macie jakąś opinię o:

Hurtownia Odzieży IFS
      ul. Grunwaldzka 9
      82-500 Kwidzyn

taniaodziez.com.pl

?
    • www.euro-sort.com.pl NOWA DOSTAWA TOWARU Z ANGLII 30.10.10 25.10.10, 16:50
      witam,
      informujemy, ze w dniu 30.10.10 (sobota) mamy nowa dostawe towaru z anglii. zbiorka d2d, cena 7,50 zl netto za 1 kg. zbiorka kontenerowa, podzielona asortymentowo 4,50 zl netto za 1 kg. NOWOSC! od 15.11.10 wprowadzamy do sprzedazy bardzo wysokiej jakosci super sort i cream. jak zwykle doskonala jakosc, mozna otwierac worki i ogladac towar, w nie sorcie max. 5% odrzutu. ZAPRASZAMY OD SOBOTY 30.10.10 OD GODZ: 12:00.

Michal Wisniewski

es...eeuro sort enterprise

Kobuza 1A,
      02-841 Warszawa, Poland

tel. kom:+48 603 880 420
      tel. fax: +48 22 644 89 52
      biuro@euro-sort.com.pl www.euro-sort.com.pl

Euro - Sort Enterprise BEZPOŚREDNI IMPORTER ODZIEŻY UŻYWANEJ Z ANGLII

Jesteśmy filią angielskiej firmy prowadzącej zbiórki odzieży w najbardziej uprzemysłowionych regionach Anglii. Nasza firma to rodzinny biznes, który prowadzimy z powodzeniem od 6 lat. Część
      z nas mieszka w Anglii i jest odpowiedzialna za pozyskiwanie towaru najwyższej jakości, druga część prowadzi sprzedaż hurtową, angielskiej odzieży używanej, na terenie całej Polski.
      Głównym celem naszej firmy jest sprzedaż najlepszej jakości towaru nie sortowanego. Dlatego nastawiliśmy się na współpracę rodzinną tak aby ominąć wszelkich pośredników czy angielskie hurtownie mające ogromny zbyt w Europie, Afryce i na Bliskim Wschodzie. Firmy te nie zawsze mają w ofercie dobry, oryginalny towar. Nasza firma prowadzi zbiórki w najbogatszych regionach Anglii, na najbogatszych osiedlach. Gwarantuje to równość jakości dostaw i 100% oryginalność zbiórek, które trafiają w Państwa ręce. Oferujemy towar importowany z Anglii, Irlandii i Szkocji, organizujemy sprzedaż bezpośrednio z tira oraz w naszej warszawskiej siedzibie, przy ul. Kobuza 1A. Realizujemy również zamówienia cało tirowe, bezpośrednio z Anglii do Państwa firmy (z uwagi na dużą ilość zamówień, czas realizacji tego typu zamówienia może potrwać, w zależności od danej sytuacji, od
      1 do 2 tygodni). Prowadzimy sprzedaż wyłącznie nie sortowanego towaru, nie posiadamy sortowni czy sklepów typu second hand, wszystko po to aby być wiarygodnymi w Państwa oczach. Towar dowozimy do klientów na terenie całej Polski. Jesteśmy pod telefonami 24 godziny 7 dni w tygodniu!!!

W naszej hurtowni dostępny jest towar, nie sortowany, z następujących zbiórek angielskich:
      charity, door 2 door, house 2 house, bank clothing (kontenery) oraz back 2 school.
      Nie sprzedajemy creamu! Zapraszamy do współpracy detalistów i hurtowników. Gwarantujemy - mamy naprawdę dobrej jakości towar, bezpośrednio z Anglii, 100% oryginał. Każda, jednorazowa dostawa jest kontrolowana przez naszych pracowników na poziomie załadunku ale również podczas trwania zbiórek. (u nas nie znajdziesz w towarze ze zbiórek kontenerowych, kawałka pizzy czy butelki z colą, które jakiś żartowniś wrzucił do kontenera J). Towar przywożony jest zaplombowanymi tirami pod same drzwi naszego magazynu. Transport świadczony jest zawsze przez tą samą zaufaną firmę.

Współpracujemy z małymi i dużymi sklepami z odzieżą używaną oraz hurtowniami z całej Polski, Rosji, Ukrainy i Czech. Wystawiamy świadectwa o dezynfekcji.
      Gwarantujemy korzystne warunki współpracy i równość importowanego towaru. Według opinii naszych stałych klientów, odrzut z naszego towaru nie przekracza 5%. Przy dużych zakupach chętnie udzielamy rabatów, ceny zawsze ustalamy indywidualnie z każdym klientem. Dla najlepszych klientów organizujemy bezpłatne szkolenia, kursy oraz imprezy okolicznościowe, tak by nasz kontakt się zacieśniał a Państwa biznes mógł stale się rozwijać.
      Osobom prywatnym lub firmom zakładającym sklep z odzieżą używaną udzielimy wszystkich cennych rad i informacji tak aby nasza współpraca mogła rozwijać się dynamicznie.
      Państwa sukces w biznesie to również nasz sukces!
      Serdecznie zapraszamy 7 dni w tygodniu – przed przyjazdem prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy.

• net-dominika Re: Opinie o hurtowniach 29.10.10, 12:09
      Ja osobiście polecam hurtownie z odzieżą dziecięcą FLOCCO. Mają rewelacyjny towar z Francji i Włoch, a o obsłudze już nie wspomnę:) Rewelacja!
      • reneta2 Re: Opinie o hurtowniach 07.11.10, 14:52
        Przepraszam hurtownia odzieży FLOCCO to nowa odzież a my jesteśmy na forum o odzieży używanej.Chyba że ja się mylę. Oglądałam tę stronkę fajne te ciuszki a znasz może ceny hurtowe to podaj kilka przykładów
        • anjm Re: Opinie o hurtowniach 16.11.10, 19:32
          ceny we flocco -sweterki między 39-52 zł/sztuka, sukienki podobnie.
    • dobrajadzia Re: Opinie o hurtowniach 06.11.10, 01:58
      Witam
      Robił ktoś zakupy w hurtowni www.demisort.pl???
      Co o niej sądzicie?
      Pozdrawiam
      • reneta2 Re: Opinie o hurtowniach 07.11.10, 14:54
        Znacie hurtownie Zawi i AB image co o nich powiecie
    • reneta2 Re: Opinie o hurtowniach 08.11.10, 20:26
      czy znacie hurtownie w Pabianicach nieznam nazwy. i hurtownie gama-pol, i hurtownia w Polanicy zdroju.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka