pinkdot Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 06.11.05, 12:45 ja ostanio wyłowiłam 2 eleganckie cudeńka: -mała czarna laury ashley sięgająca do połowy uda, odcinana pod biustem i przepasana w tym miejscu atłasową wstążką z kokardką:) -mała czarna sisleya, piękna prościutka sukienka do kolan z ciekawym głębokim dekoltem Obie jak na mnie szyte, jak nowe, i razem kosztowały 12 złotych:) Odpowiedz Link
lucy215 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 06.11.05, 18:08 Znowu plac Żydowski -gruby sweter wiązany kopertowo, dużym kołnierzem (coś podobnego do tych które są obecnie w H&M), 40zł. Aha, związuje się go sznurkami zakończonymi dwoma pomponikami :) Jest śliczny. Odpowiedz Link
madic Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 08.11.05, 15:04 Dziś- zielony cienki sweterek, z dekoltem V, Dorothy Perkins, nówka-pewex, za 6 zł.. Odpowiedz Link
souhlaska Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 08.11.05, 20:31 burberrys - bluzka zielona, z lamowka w kratke topshop - bluzka w czarno - biale paski topshop - spodnica jeansowa wszystko za 40zl. Odpowiedz Link
i.kropkaa Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 13.11.05, 13:15 ostatnio kupilam trzy sliczne welurowe poduszki, mam swira na punkcie weluru, za kazda zaplacilam po 3 zl. po za tym kupilam sobie morelowy weterek za 10 zl. bez metki, bluze i podnie firmy falmer:) Odpowiedz Link
piegucha Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 13.11.05, 13:18 marynarka dzinsowa marks&spencer 28zł, nówka:) Odpowiedz Link
sweetkiss Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 14.11.05, 23:15 Kupiłam modną w tym sezonie futerkową czarną kamizelkę nieznanej mi firmy zophie za 7 zł. Bardzo mi się podoba i jestem zadowolona jak już dawno nie hyłam. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
eduro Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 19.11.05, 12:25 W tym tygodniu: - dzinsy 7zł - 2 pary spodni z materiału (w tym jedne dorothy perkins) za 8zł - sukienka czarna princeska (z metkami) za 4zł - dla mamy 2 swetry 14zł - dla mamy kurtka "płaszczykowata" zimowa 2zł - dla taty koszula BURTON 3zł Odpowiedz Link
goscinnie_ino Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 19.11.05, 15:55 o o Jezzzzu, w końcu mogę się pochwalić publicznie!! udało mi się kupic super spodenki H&M szre w czarne prążki z wełny, podszywane, piakny pasek na 3 guziczki (ale tylko jeden widoczny:) wcale nie zniszczone - zapłaciłam całe 7 zł!! Byłam z siebie strasznie dumna więc połowa Warszawki i jeszcze kilka osób z Polski wie o mojej zdobyczy ;) Odpowiedz Link
goscinnie_ino Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 19.11.05, 15:56 sorry, jakiś bład z klawiszami, stąd te głupoty graficzne w poście powyżej Odpowiedz Link
bezsenna Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 22.11.05, 15:00 spodniczka Morgan- mini,czarna z przodu pilsowana i zapinana na klamerki spodniczka czarna cała plisowana top shop czarny t-shirt b.przylegajacy do ciała z elastycznej bawełny top shop szare bokserki z napisem Mickey Mouse na szerokiej gumie i Miki na jednej "nogawce ( dla mwego lubego) 2 pary materiałowych rekawiczek na wiosen-jedna bezowa,a druga brązowa calosc ok 16 pln Odpowiedz Link
mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 23.11.05, 20:18 Moj pierwszy zakup chyba od prawie miesiaca, duzo pracy i nie mam kiedy sie wybrac ale TUNIKA - SUKIENKA KOOKAI za 12 zl ladny bezowy kolorek sciagana na pleckach i przy rekawkach SLICZNA :) Odpowiedz Link
lilooo Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 23.11.05, 22:13 Łów był udany (Łódź, sieć Dukat w Centralu II, pierwsze piętro): - sweterek fiolet odcienia oczojebnego z golfem, Hennes,nowiutki,15 pln - bluzka bez rekawów z haftami z przodu, czarna,Vila, 11 pln - ciemnooliwkowa, trochę styl militarny, bluzka, Hennes, 11 pln - bluzka perłowoszara, z gniecionego marszczonego materiału,krótki rękawek, "noname", całe 4 złote, b. ładna Pięknie mi się humor poprawił...:-))),pozdro dla maniaczek SH! Odpowiedz Link
clio_1 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 26.11.05, 21:19 Ja tam niestety nic nie znalazłam, ale miala doslownie 10 min., więc nie szukalam najlepiej. A byłaś może w tym nowym SH obok, w Juventusie? Otworzyli go dosłownie kilka dni temu... Odpowiedz Link
hanureku Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 24.11.05, 20:00 witam wszystkie fanki lumpeksow :) nowa tutaj jestem i mam nadzieje ze na dluzej pozostane ;) wiec i ja sie chwale swoimi dzisiejszymi zdobyczami: - jeansy ben sherman, fakt ze meskie ale sa naprawde fajne i stylowe 8,00 - czarne spodnie 7/8 firmy atmosphere, beda swietne na lato - 4,00 - czarne lniane rybaczki, tez swietne na lato 3,00 - bualy sweterek fred perry, niestety w domu zauwazylam ze ma mala plame :( ale i tak bede go nosic 5,00 - bordowo-kremy sweter z kapturem atmosphere 6,00 - czarny azurkowy sweter 6,50 - longsleeve firmy fat face, nowka z metkami 4,00 niecale 40 zl, a ile radosci :D pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
klymenystra Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 26.11.05, 15:12 dzis- przecudna letnia sukienka- biala, w zielone i niebieskie wzory, wiazana na szyi, szyta chyba recznie... esencja hippisowatosci i luzu :) za 7.50. i bluzeczka- wiazana z przodu, brazowa we wzory, z szerokimi rekawami i falbanka- 8.10 :) Odpowiedz Link
lucy215 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 28.11.05, 12:41 klymenystra, gdzie ?? :D bo mnie zazdrość zeżre :p Odpowiedz Link
cindy84 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 28.11.05, 21:22 sliczna czarna bluzka z "vero moda" z rozszerzanymi rekawami czerwona sporotowa bluza z numerkiem na plecachjakiejs amerykanskiej firmy g-clumb zaplacilam 20zl za takie cudenka , ale jestem happy:P nowe ciuszki i w portwelu nie ubylo za duzo :D Odpowiedz Link
the.mist Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 03.12.05, 23:31 spódniczka Bennetona, wełniana, w kratkę, klasyczna, 1zł; top Zara - 2 zł, koszula NewLook, brudny róż 1zł Odpowiedz Link
cindy84 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 04.12.05, 16:41 wow ale taniocha:P gdzie tak tanio? :) Odpowiedz Link
the.mist Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 05.12.05, 09:04 W Gdyni, w sobotę, czyli ostatni dzień przed wymianą towaru ;) Mam szczęście, bo w "moim" ciucholandzie kupuja raczej osoby preferujące cekiny itp., a ja zdecydowanie klasykę. Odpowiedz Link
wikaa2 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 06.12.05, 18:56 moja zdobycz na dziś to prześliczna torebka w kwiaty...za jedyne 1zł :-) Odpowiedz Link
mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 07.12.05, 09:58 Moja ostatnia zdobycz to super czarna sukienka na ramiaczka rozszezana od pasa, slicznie sie uklada za 15 zl, w sam raz na sylwestra :) Odpowiedz Link
lucy215 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 07.12.05, 15:54 Spodnie za 5zł :D Szare, szerokie, sciągane sznurkiem w pasie. Odpowiedz Link
karla71 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 07.12.05, 19:21 Spódniczka sztruksowa czarna naciągliwa w modnym fasonie i płaszcz jesienny :-) Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 08.12.05, 19:42 Dziś niebieskie jeansy Hennes za 12zł :) Odpowiedz Link
kombata Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 16.12.05, 21:01 Ostatnio poszukiwania atrakcji mniej intensywne ale zdobyte : golf w różnokolorowe pasy wełniany Gap , golf bawełniany zielonotrawiasty Oasis, oberżynowa bawełniana bluzka z dekoltem w serek -jakieś Envie udziany przez kogoś pieczołowicie sweter w wymyślne wzory -mój ulubiony kolor oliwkowy .Te zdobycze rozłożone w czasie.wydane w sumie 40 zł. Odpowiedz Link
klymenystra Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 18.12.05, 20:51 dwie spodniczki. jedna do kolan, leciutka, na halce, bardzo jasny fiolet za dwa zlote. druga- do ziemi, z czegos a la ortalion, z kieszeniami- w swietnym stanie, oliwkowa- 14 zlotych. Odpowiedz Link
monka_25 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 19.12.05, 07:45 2 kurtki jeansowew bdb stanie, obie za cale 8 zł ;) - kupione na wiatracznej przed wymianą towaru 10 zł / kg ;) Odpowiedz Link
parapluie Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 19.12.05, 18:06 sweter s.Olivier fioletowy,świetny fason-20 zł ogroomny szal wyszywany cekinami-40 zł coprawda,ale był nowy bluzeczka new look w paski ukośne-4 zł. Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 21.12.05, 18:54 Dzis piękny, niebieski, gruby wełniany sweter z ciekawym, oryginalnym kołnierzem, Atmosphere, cena 5.60zł :) Odpowiedz Link
hanureku Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 22.12.05, 14:38 biala bluzeczka koszulowa z krotkim rekawem Etam 2,20 dzinsowa spodnica przed kolano, wycierana dokladnie taka jakiej szukalam 2,40 koszulka pilkarska Umbro England, z hologramem jako ze jestem maniaczka pilki noznej 16,00 przypadkowe wejscie do mojego ukochanego lumpeksu :) jak zawsze na oku mialam 10 innych rzeczy ale staram sie nad soba panowac :) Odpowiedz Link
bezsenna Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 23.12.05, 17:39 A ja dzis czarny.bardzo mieciutki obcisły sweterek- zakaładany po skosie i wiazany w pasie z wiekszym wywijanym kolnierzem ( takiego szukałam) Ted Baker -15 pln [ najlepsze jest to,ze po zakupach mam zwyczaj wpisywania nazw z metek w google i ... na stronie Ted'a podobny tylko biały kosztuje 90 funtów-czyli ok 500 pln!!! ] - czarne "trampki" ze skory-nowe-nie wygladaja na noszone - le coq sportif- 3,90 ! [ na stronie firmy, tez sie przekonalam,ze to dosc znana marka na zachodzie i nie tylko :P ] Dzis mialam ogromne szczescie :)) uwielbiam 2handy :D Odpowiedz Link
klymenystra Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 24.12.05, 23:06 biala bluzka- dlugie rekawy, obszyte koralikami, sciagane w 3 miejscach, bluzka lekko przezroczysta, firma jus d`orange (nie znam)- 14 zlotych bialy top- w brazowe wzory i z brokatem(ale bardzo ladny :)), krotszy z tylu, dluzszy z przodu, nietypowe ramiaczka ma- w sam raz na dwudzieste urodziny. new look. 10 zlotych. Odpowiedz Link
hanureku Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 28.12.05, 20:19 kolejna jeansowa spodnica, do polowy lydki, lekko wycierana Divided 16,00 kurtka jeansowa denim co 21,00 baleriny marks and spencer, czarne, skora, nowe z metkami 18,00 troche sie wykosztowalam ale jest baaaardzo zadowolona :) Odpowiedz Link
bezsenna Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 29.12.05, 00:10 złoto-srebrny gruby pleciony pasek 5pln Odpowiedz Link
kasiap51 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 29.12.05, 14:36 Ostatnio kupiłam miniówkę z Diesla. Jest plisowana w delikatną różowo-czarno krateczkę. Wygląda na nową. Kosztowała mnie 15 zł. Odpowiedz Link
gaggi baleriny 29.12.05, 18:05 Gdzie kupilas te balerinki Marksa & Spencera? Znacie w ogole second handy gdzie mozna kupi fajne buty z metkami, czyli nienoszone? Odpowiedz Link
ekspresjonistka Re: baleriny 29.12.05, 20:25 Hanureku :-P a dokładniej gdzie w tym zabrzu :-P mam niedaleko :-)) Odpowiedz Link
hanureku Re: baleriny 30.12.05, 21:55 witaj! na dworcu PKP, po schodkach do gory :) moj ulubiony i najlepszy moim zdaniem w Zabrzu pozdrawiam Odpowiedz Link
gaggi Re: baleriny 29.12.05, 22:34 Buuu, a ja calkiem daleko :( No nic, bede szukac u siebie. Uzywanych bym nie kupila, ale moze tez trafie na nowki. Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 29.12.05, 15:57 Wczoraj i przedwczoraj nabyłam: *tweedowe spodnie w kolorze trudnym do określenia (coś pomiędzy śliwką a brązem), świetny krój, firma Bay; *biały sweter z ciekawymi, duzymi guzikami i oryginalnym golfem, nieznanej marki, z małym ino napisem na metce "made in Portugal"; *piękna, welurowa bluza firmy R; *śliwkowy, moherowy sweterek Only; *elegancka bluzka Dorothy Perkins (w sam raz na klubową imprezę); *beżowa swetro-kurtka Bik Bok; Odpowiedz Link
parapluie Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 30.12.05, 10:25 dwie piękne spódnice-razem 7,70.Ale sie cieszę... W ogóle wiekszośc spódnic mam z lumpów.Spodnie to juz mi trudniej trafic.Ale w"normalnych" sklepach też mam ten problem. Odpowiedz Link
wojtow Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 31.12.05, 11:29 A JA KUPIŁAM FAJNE CIUCHLANDOWE CIUCHY NA aLLEGRO AWANGARDOWA SPÓDNICA DŻINSOWA POSTRZĘPIONA I DO TEGO BIAŁA BLUZKA ZA 30 ZŁ, ALE WARTO BYŁO. Odpowiedz Link
monka_25 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE - PART VI :) 02.01.06, 18:45 bluzka koszulowa w krateczke z krotkim rekawkiem KappAhla za 3 zł :) Odpowiedz Link