robercikopole 15.07.06, 18:36 Firma Fashion - importer odzieży używanej sprzeda sieć sklepów z odzieżą używaną w Opolu..Firmy zainteresowane prosimy o kontakt z nr telefonu 0- 604128393... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benek136 Re: Firma Fashion sprzeda... 15.07.06, 19:22 A co interes nie wypalił ,a przcież było tak dobrze i towar super i obroty wysokie i co już się skończyło? Odpowiedz Link
robercikopole Re: Firma Fashion sprzeda... 15.07.06, 19:48 Właśnie że wypalił..dlatego sprzedajemy a nie likwidujemy... :-)Nie będzie chętnych to sieć się bedzie rozrastać i sprzedamy ją wiekszą i silniejszą ...za wiekszą kasę oczywiście... :-) Odpowiedz Link
sklepzciuchami Re: Firma Fashion sprzeda... 15.07.06, 23:54 Ja wiem, Ty wiesz, wszyscy wiedzą...... Panie Robercie, akurat jestem handlowcem z dużym doświadczeniem i Pana wypowiedzi są cokolwiek głupie, przepraszam ale takie są....... Ja rozumiem, że handel wymaga nawijania makaronu na uszy, ale niech Pan tego nie robi publicznie......bo czytają to ludzie, którym się nóż w kieszeni otwiera. I nie z zawiści, ale dla zasady i dobrego smaku, nawet w biznesie.... "sieć się bedzie rozrastać i sprzedamy ją wiekszą i silniejszą ...za wiekszą kasę oczywiście... :-)" - "Takie rzeczy to tylko w Erze...." :) Pzdr Odpowiedz Link
robercikopole Re: Firma Fashion sprzeda... 16.07.06, 00:00 Tylko winny się tłumaczy ....a ja bedę liczył kasę i jeszcze nie jeden to zobaczy..ja nie narzekam na interes czego i wam życzę... :-) Odpowiedz Link
bmrz Re: Firma Fashion sprzeda... 16.07.06, 10:13 " a świstak zawinie ją w te srebarka"... Odpowiedz Link
sklepzciuchami Re: Firma Fashion sprzeda... 20.07.06, 07:12 ....raczej w paZŁOTKA albo ZIELONE.. :) Odpowiedz Link
truskawka.sw Re: Firma Fashion sprzeda... 26.10.06, 23:15 Witam, czy Pańska oferta jest nadal aktualna? Odpowiedz Link
robercikopole Re: Firma Fashion sprzeda... 27.10.06, 08:48 Zależy od Pana Oferty...prosze o kontakt telefoniczny 604128393 Odpowiedz Link