patrycjaa21 18.09.05, 00:21 Dobry pomysl z tym forum.Wybieram sie 19.09 do turcji i juz sie boje czy wszystko bedzie tak jak powinno byc. Po powrocie na bank napisze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandrynka Re: Dobry pomysl 18.09.05, 00:43 Witam pierwszą forumowiczkę! :) Gdyby to był sklep już byś miała rabat a tak... :)))) Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
bebicka Re: Dobry pomysl 18.09.05, 15:12 No wlasnie to tylko potwierdza to co napisalam w innym miejscu. Tyle sie biedna Patrycja naczytala, ze juz sie boi co ja spotka... a moze jednak cos milego?:-) ja bylam w Turcji i zapewniam ze ptrzy odrobinie pozytywnego nastawienia, optymizmu i dobrego humoru to moga byc swietne wakacja. na szczescie nie udalo Ci sie jeszcze wyczytac tych wszystkich mrozacych krew w zylach historii bo pewnie bys nie pojechala. gDodam tylko ze tez mialam zamieniany hotel, po powrocie biuro zwracalo mi pieniadze, o co wcale nie musialam walczyc zawziecie. A moj hotel... coz tez mozna by o nim wiele napisac chociazby na tym forum, coby innych zmrozic. Ale po co... nie wystarczy rzetelna informacja na forum "hotele"? Co tu jeszcze nowego mozna napisac, przeceiz juz wszem i wobec wiadomo Ze traida to czy tamta, Ze Alfastar to syf itp... a ludzie i tak z nimi jezdza a potem tu akurat moga sie wpisywac:-) Hurrrrra!!!! Szkoda ze w tytle calego watku nie ma Wakacje POLECAMY!!! o ilez przyjemniej by sie to czytalo. maraska Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: Dobry pomysl 18.09.05, 15:48 Wutaj! Myslę, że forum "hotele", o którym wspomniałaś nie wyczerpuje tematu niegodnych polecenia miejsc. Tam mozna znaleźć opisy różnych noclegowni, ja chciałam się skoncentrować na tych niegodnych polecenia - sama szukam podobnych relacji w necie i takie forum mogłoby uporzadkować podobne informacje. Zakładając to forum miałam na mysli WSZELKIE miejsca, jakie podróżni mieli pecha odwiedzić w czasie swoich wojaży. Są to hotele, ale również pensjonaty, kempingi, kwatery prywatne... Nie apeluję o obsmarowywanie biur podróży, co pewnie i tak może sie tu zdarzyć, ale o opisywanie KONKRETNYCH miejsc wypoczynku, gdzie standard daleko odbiegał od obiecywanego/oczekiwanego i niejednokrotnie po prostu obrażał ludzi, płacących za wakacje. Nie ma znaczenia, czy z triadą czy z innym biurem, ono może oferować miejsca wspaniałe jak i te koszmarne, i o tych ostatnich chcę, żeby tu pisano. Ku przestrodze i informacji dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
grecja-hotele CHORE 18.09.05, 17:51 Niejaka patrycja jeszcze nie wyjechała na wakacje a juz obiecuje napisać jak tam było źle. Typowo polskie - chore. Odpowiedz Link Zgłoś
bebicka Re: CHORE 18.09.05, 22:35 Typowe to fakt... Ale przeciez wlasnie o to chodzi autorce forum. Coz Aleksandrynko Twoja odpowiedz w zadne sposob nie zmienia mojego podejscia. Piszesz ze nie chodzi Ci tylko o hotele czy o konkretne biura podrozy ale o wszleakie niemile, gorzne itp przygody jakie nas spotykaja na wakacjach. jakie to ma znaczenie co opisujemy, skoro mam miec to negatywny wydzwiek. Mi przeciez tez nie chodzilo tylko o hotele, jesli ktos spedzil swietny urlop w pensjonacie nad morzem, niech sie podzieli takimi wspomnieniami. Ja po protu nie rozumiem idei straszenia ludzi jeszcze zanim wyjada, nastawiania ich pesymistycznie i negatywnie. Ale coz dla Polaka szklanka zawsze bedzie w polowie pusta, lubujemy sie w tym.. na szczescie nie wszysyc. Duza buzka dla zastraszajacych sie nawzajem pesymistow. I kochani glowa do gory, wakacje naprawde moga byc udane:-)!!! pozdrawiam Maraska Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: CHORE 18.09.05, 23:15 ja jadac na wakacje, mam jak najlepszy nastroj i humor i przede wszystkim nastawienie. Przewaznie jezdze w miejsca nieznane podrozujacym z biurami podrozy. ale wiem tez, ze jakbym jechala za 4 tysiace zlotych, to chcialabym sie dowiedziec wszystkiego o danym hotelu. i takie opinie sa potrzebne! bo jesli cos jest nie tak, jesli hotel jest w totalnej rozsypce, szczury, karaluchy, smrod itd, a ja mam za to zaplacic 4 tysiace zlotych, to wybaczcie- ale nie jestem zadna pesymistka tylko realistka! chcialabym spedzic wczasy w godziwych warunkach. Nie jestem krolewna, nie potrzebuje komnaty ze zlotym lozkiem. Takze, jesli macie jakies opinie o hotelach, zdjecia itd-piszcie! moze akurat uda wam/nam sie uchronic kogos przed naciagaczami :] Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Dobry pomysl 20.09.05, 17:37 Fantastyczny pomysł, gratuluję :) Niedługo wraca siostra z Grecji, już dzwoniła i narzekała na biuro X. Napiszę po jej powrocie. Powodzenia Aleksandrynko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szwabacha Re: Dobry pomysl 15.10.05, 17:50 mam nadzieję że nie jedziesz z biurem Triada? jeśli tak to bo bądź dzielny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś