Dodaj do ulubionych

Dobry pomysl

18.09.05, 00:21
Dobry pomysl z tym forum.Wybieram sie 19.09 do turcji i juz sie boje czy
wszystko bedzie tak jak powinno byc. Po powrocie na bank napisze
Obserwuj wątek
    • aleksandrynka Re: Dobry pomysl 18.09.05, 00:43
      Witam pierwszą forumowiczkę!
      :)
      Gdyby to był sklep już byś miała rabat a tak...
      :))))
      Zapraszam!
    • bebicka Re: Dobry pomysl 18.09.05, 15:12
      No wlasnie to tylko potwierdza to co napisalam w innym miejscu. Tyle sie biedna
      Patrycja naczytala, ze juz sie boi co ja spotka... a moze jednak cos milego?:-)
      ja bylam w Turcji i zapewniam ze ptrzy odrobinie pozytywnego nastawienia,
      optymizmu i dobrego humoru to moga byc swietne wakacja. na szczescie nie udalo
      Ci sie jeszcze wyczytac tych wszystkich mrozacych krew w zylach historii bo
      pewnie bys nie pojechala.
      gDodam tylko ze tez mialam zamieniany hotel, po powrocie biuro zwracalo mi
      pieniadze, o co wcale nie musialam walczyc zawziecie. A moj hotel... coz tez
      mozna by o nim wiele napisac chociazby na tym forum, coby innych zmrozic. Ale po
      co... nie wystarczy rzetelna informacja na forum "hotele"?
      Co tu jeszcze nowego mozna napisac, przeceiz juz wszem i wobec wiadomo Ze traida
      to czy tamta, Ze Alfastar to syf itp... a ludzie i tak z nimi jezdza a potem tu
      akurat moga sie wpisywac:-) Hurrrrra!!!!

Szkoda ze w tytle calego watku nie ma Wakacje POLECAMY!!! o ilez przyjemniej by
      sie to czytalo.
      maraska
      • madai Re: Dobry pomysl 18.09.05, 15:24
        witajcie :)
      • aleksandrynka Re: Dobry pomysl 18.09.05, 15:48
        Wutaj!
        Myslę, że forum "hotele", o którym wspomniałaś nie wyczerpuje tematu niegodnych
        polecenia miejsc. Tam mozna znaleźć opisy różnych noclegowni, ja chciałam się
        skoncentrować na tych niegodnych polecenia - sama szukam podobnych relacji w
        necie i takie forum mogłoby uporzadkować podobne informacje. Zakładając to
        forum miałam na mysli WSZELKIE miejsca, jakie podróżni mieli pecha odwiedzić w
        czasie swoich wojaży. Są to hotele, ale również pensjonaty, kempingi, kwatery
        prywatne...
        Nie apeluję o obsmarowywanie biur podróży, co pewnie i tak może sie tu zdarzyć,
        ale o opisywanie KONKRETNYCH miejsc wypoczynku, gdzie standard daleko odbiegał
        od obiecywanego/oczekiwanego i niejednokrotnie po prostu obrażał ludzi,
        płacących za wakacje.
        Nie ma znaczenia, czy z triadą czy z innym biurem, ono może oferować miejsca
        wspaniałe jak i te koszmarne, i o tych ostatnich chcę, żeby tu pisano. Ku
        przestrodze i informacji dla innych.
    • grecja-hotele CHORE 18.09.05, 17:51
      Niejaka patrycja jeszcze nie wyjechała na wakacje a juz obiecuje napisać jak tam
      było źle. Typowo polskie - chore.
      • bebicka Re: CHORE 18.09.05, 22:35
        Typowe to fakt...
        Ale przeciez wlasnie o to chodzi autorce forum.
        Coz Aleksandrynko Twoja odpowiedz w zadne sposob nie zmienia mojego podejscia.
        Piszesz ze nie chodzi Ci tylko o hotele czy o konkretne biura podrozy ale o
        wszleakie niemile, gorzne itp przygody jakie nas spotykaja na wakacjach. jakie
        to ma znaczenie co opisujemy, skoro mam miec to negatywny wydzwiek. Mi przeciez
        tez nie chodzilo tylko o hotele, jesli ktos spedzil swietny urlop w pensjonacie
        nad morzem, niech sie podzieli takimi wspomnieniami.
        Ja po protu nie rozumiem idei straszenia ludzi jeszcze zanim wyjada, nastawiania
        ich pesymistycznie i negatywnie.
        Ale coz dla Polaka szklanka zawsze bedzie w polowie pusta, lubujemy sie w tym..
        na szczescie nie wszysyc.
        Duza buzka dla zastraszajacych sie nawzajem pesymistow. I kochani glowa do gory,
        wakacje naprawde moga byc udane:-)!!!
        pozdrawiam
        Maraska
        • madai Re: CHORE 18.09.05, 23:15
          ja jadac na wakacje, mam jak najlepszy nastroj i humor i przede wszystkim
          nastawienie. Przewaznie jezdze w miejsca nieznane podrozujacym z biurami
          podrozy. ale wiem tez, ze jakbym jechala za 4 tysiace zlotych, to chcialabym
          sie dowiedziec wszystkiego o danym hotelu. i takie opinie sa potrzebne! bo
          jesli cos jest nie tak, jesli hotel jest w totalnej rozsypce, szczury,
          karaluchy, smrod itd, a ja mam za to zaplacic 4 tysiace zlotych, to wybaczcie-
          ale nie jestem zadna pesymistka tylko realistka! chcialabym spedzic wczasy w
          godziwych warunkach. Nie jestem krolewna, nie potrzebuje komnaty ze zlotym
          lozkiem.

Takze, jesli macie jakies opinie o hotelach, zdjecia itd-piszcie! moze akurat
          uda wam/nam sie uchronic kogos przed naciagaczami :]
    • mieszkowamama Re: Dobry pomysl 20.09.05, 17:37
      Fantastyczny pomysł, gratuluję :)
      Niedługo wraca siostra z Grecji, już dzwoniła i narzekała na biuro X.
      Napiszę po jej powrocie.
      Powodzenia Aleksandrynko ;)
    • szwabacha Re: Dobry pomysl 15.10.05, 17:50
      mam nadzieję że nie jedziesz z biurem Triada? jeśli tak to bo bądź dzielny
      pozdrawiam
      • variance Re: Dobry pomysl 20.04.06, 09:47
        t

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka