Gość: gracz IP: *.chello.pl 30.01.04, 16:51 Czy ktoś wie skąd można ściągnąć Counter Strike? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: gracz Re: COUNTER STRIKE IP: *.chello.pl 30.01.04, 16:55 Bardzo śmieszne wiesz. Człowiek potrzebuje pomocy bo połowa linków jest do d... a ten się jeszcze nabija z człowiek. Skoro tak mnie traktujesz to nie chcę od ciebie pomoc. Inni przynajmniej są normalni. Link Zgłoś
barracuda7110 Re: COUNTER STRIKE 30.01.04, 23:00 spróbuj stąd: www.counter-strike.pl/download/pafiledb.php?action=file&id=22 a na przyszłość polecam: www.google.pl :) Link Zgłoś
Gość: Monika Re: COUNTER STRIKE IP: *.biaman.pl 31.01.04, 19:19 Czy samo ściągnięcie Counterstrike umożliwia grę w necie? Czy potrzeba czegoś jeszcze? Link Zgłoś
Gość: Scarlet Spider Re: COUNTER STRIKE IP: *.client.comcast.net 31.01.04, 21:59 Ja bym raczej polecal fileplanet.com do sciagania wszelkiego rodzaju patch'y mod'ow itp. Moniko zeby grac w counter strike potrzebujesz originalna gre HalfLife, po instalacji tej gry i modu counter strike musisz jeszcze zainstalowac patch'e (jest ich pare :) ale jest warto bo fajna gra oczywiscie mozesz sprobowac uzyc "nowego" programu STEAM instalujesz go i mozesz od razu grac w CounterStrike. proste ?? ale niestety ja go nie uzywam bo mam za duzy lag ( co jest dziwne bo mam cable modem) ale mozesz sprobowac Link Zgłoś