green_land 15.02.10, 21:30 Komuś nie spodobał się mój post, wiec piszę jeszcze raz:/ Czy te tanie kamery internetowe wystarczą do np. Skype'a? Jakie muszą być wymagania? Czy mając wolny net /256/ da sie normalnie rozmawiać? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: 802.11n Re: kamera internetowa IP: *.multimo.pl 15.02.10, 21:34 No też nie rozumiem, co się nie spodobało "moderatorowi". A drugi raz nie chce mi się odpisywać. Niech "moderator" (ze schetynówki internetowej?) się wykaże. Link Zgłoś
green_land Re: kamera internetowa 16.02.10, 09:05 > drugi > raz nie chce mi się odpisywać. Może chociąz w skrócie? Proszę:) Bo dla mnie to naprawdę czarna magia:) Link Zgłoś
Gość: Laptopowiec Re: kamera internetowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.10, 09:19 Da sięrozmawiac przy łaczu 256. Choc komfort takiej rozmowy jest nędzny. Co nie znaczy, że przy szybkim łaczy jest dobry. Po drodze sygnał zawsze może trafic na jakies przeciążone łącza i masz czkawkę, jąkania, zaniki. Przez takie łącze mozna tez rozmawiać z właczona kamerą. Ale nie licz na płynny obraz i czystą fonię. Bedzie to raczej przypominało zdjecia poklatkowe a głos bedzie sie rwał okrutnie. Prosta kamera z rozdzielczością VGA w zupełności wystarczy do Skypa. Link Zgłoś
marex59 Re: kamera internetowa 16.02.10, 15:36 Do skypa wystarczy w zupełności kamerka za 30 zł,obraz nie będzie super rewelacja ale też nie będzie zły.Szkoda wydawać więcej na kamerkę ,raczej zainwestuj w szybsze łącze bo te co masz to tragedia,przy nim skype a zwłaszcza obraz ledwo będzie zipał. Link Zgłoś
Gość: greenland Re: kamera internetowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.10, 15:59 Wielkie Wam dzięki:) Nie wiem, na ile będę korzystać ze Skype'a, poza tym wystarczy mi fonia. Jak się sprawdzi, to pomyśle nad innym netem, bo faktycznie jest przedpotopowy:D Link Zgłoś
ibox_man Re: kamera internetowa 25.02.10, 15:53 Jeśli jeszcze coś Cię interesuje to polecam ciekawy artykuł o kamerkach: cyfrowydom.idg.pl/artykuly/50193/Zanim.kupisz.kamere.internetowa.html A z takich tanich kamerek,które mają dobre parametry zobacz na tę może Ci spasuje: www.nokaut.pl/kamery-internetowe/kamera-internetowa-i-box-vs-1b-pro-true-1-3mpx.html#ProductInfo=ProductOffers Link Zgłoś