Dodaj do ulubionych

Problem z otwieraniem gier

IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.11, 13:35
Sciagnołem wczoraj najnowsze sterowniki nvidii. Dzisiaj mam problem. W jednej grze pisze że nie można utworzyć d3d device i żeby zainstalowac sterowniki w innej że błąd aplikacji kernel32.dll. NIE WIEM CO SIE DZIEJE!!! Odkąd zainstalowałem najnowsze stery to sie dzieje. Ludzie pomocy! Zainstalowac poprzednie spowrotem? Ale z drugiej strony dlaczego nvidia miała by wypuszczać nie sprawne stery.
Obserwuj wątek
    • Gość: lajosz Re: Problem z otwieraniem gier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 13:45
      Jak miło że piszesz jaki masz system.
      Jeszcze przyjemniej, że informujesz o jakie gry chodzi.

Wykonałeś tzw. czysta instalację ?
      Sterownik Nvidii umożliwia to, a jest to nic innego jak automatyczne odinstalowanie starych sterów, posprzątanie po nich, a następnie instalka nowych.
      • Gość: Ja Re: Problem z otwieraniem gier IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.11, 13:53
        System Xp SP3. A gry wszystkie nie działają. Wybrałem opcje aktualizacji.
      • Gość: Ja Re: Problem z otwieraniem gier IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.11, 14:18
        Czysta instalacja naprawiła problem. Nie powinno tak być... Większośc ludzi i tak wybiera aktualizację. To zalecana opcja...
        • Gość: lajosz Re: Problem z otwieraniem gier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 14:34
          Gość portalu: Ja napisał(a):
          "Większośc ludzi i tak wybiera aktualizację. To zalecana opcja..."

W takim razie dlaczego Nvidia w swoich sterach ma opcję czystej instalacji ? Jak myślisz ?
          • Gość: Ja Re: Problem z otwieraniem gier IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.11, 15:10
            Przydatna przy wymianie karty, a moim przypadku aktualizacja powinna działać. Zawsze działała to pierwszy raz co mam problem :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka