duke84 08.07.04, 21:03 Mam pytanko, jak skonfigurować neostrade aby działała pod linuchem? Mam MDK 10.0. Czy konieczne jest instalowanie jakis sterowników z tej płyty co daje tepsa do modemu? Z góry dziękuje za pomoc. Link Zgłoś Obserwuj wątek
da.killa Re: Linux + Neostrada 09.07.04, 01:35 Nie ma czegoś takiego jak "linuch". Może chodzi Ci o "Linuksa"? Jeżeli tak, to wpisz w google "neostrada linux" i czytaj. da.killa Link Zgłoś
patrykowski Re: Linux + Neostrada 13.07.04, 07:16 www.newsroom.chip.pl/news_108313.html wszystko w tym temacie Link Zgłoś
urtiko Re: Linux + Neostrada 13.07.04, 21:09 duke84 napisał: > Mam pytanko, jak skonfigurować neostrade aby działała pod linuchem? Mam MDK > 10.0. Czy konieczne jest instalowanie jakis sterowników z tej płyty co daje > tepsa do modemu? Z góry dziękuje za pomoc. Nie lubię nowomowy - "linuch" - co to? :/ Link Zgłoś
gtomek Re: Linux + Neostrada 31.07.04, 22:22 Tak naprawdę nie korzystałem z żadnych płyt tepsy ani nie wnikałem w podawane konfiguracje. W Mandrake`u jest to przejście przez trzy opcje i neostrada po prostu działa. Link Zgłoś
benetnash Linux + Neostrada 03.08.04, 18:40 Ja się nie chcaiłem babrać z modemem USB więc kupiłem modem LAN i jestem z niego bardzo zadowolony - praktycznie zero kłopotów Link Zgłoś