Gość: abujabu IP: 168.143.113.* 13.05.02, 14:55 Otwieram liste watkow na forum i tekst nie jest jednolity: mam wszystkie odcienie niebieskiego - od jasnego do ciemnego. czy to cos w ustawieniach czy nowy bajer graficzny (fuj!) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: iwona Re: niewyrazny tekst IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.05.02, 16:15 Gość portalu: abujabu napisał(a): > Otwieram liste watkow na forum i tekst nie jest > jednolity: mam wszystkie odcienie niebieskiego - od > jasnego do ciemnego. czy to cos w ustawieniach czy > nowy bajer graficzny (fuj!) ********************** Nie narzekaj tylko ustaw sobie przeglądarkę :)) Link Zgłoś
Gość: abujabu Re: niewyrazny tekst IP: 168.143.113.* 15.05.02, 12:03 Gość portalu: iwona napisał(a): > Gość portalu: abujabu napisał(a): > > > Otwieram liste watkow na forum i tekst nie jest > > jednolity: mam wszystkie odcienie niebieskiego - od > > jasnego do ciemnego. czy to cos w ustawieniach czy > > nowy bajer graficzny (fuj!) > ********************** > > Nie narzekaj tylko ustaw sobie przeglądarkę :)) > Dobrze tylko powiedz mi co powinienem zmienic kochanie. Wlasnie po to zamiescilem ten watek aby uzyskac przynajmniej jedna rzeczowa odpowiedz. Odpowiedz w stylu: zmien w ustawieniach jest tak samo dobra jak: twoj system wymaga rekonfiguracji... Zreszta, na nic nie narzekam ( moze tylko na takie rady jak twoja) jedynie grzecznie pytam bo wiem, ze out there sa goscie, ktorych tematyka komputerowa pochlania bez reszty co czyni ich profesjonalistami w ww dziedzinie. kazdy zamieszczajacy swoj post tutaj liczy na tzw przyjazny gest kogos zyczliwego. to cala filozofia tego miejsca. jezeli masz ochote odpowiadac na czyjes pytania to bardzo prosze zmien forum na dziedzine, w ktorej czujesz, ze masz cos wartosciowego do przekazania. lacze wyrazy Link Zgłoś
Gość: iwona Re: niewyrazny tekst IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.05.02, 22:55 Gość portalu: abujabu napisał(a): > Gość portalu: iwona napisał(a): > > > Dobrze tylko powiedz mi co powinienem zmienic kochanie. ************* bez poufałości pliiiz > Wlasnie po to zamiescilem ten watek aby uzyskac > przynajmniej jedna rzeczowa odpowiedz. *********** To była b. rzeczowa odpowiedź. Powaznie. >Odpowiedz w stylu: zmien w ustawieniach jest tak samo dobra jak: > twoj system wymaga rekonfiguracji... *********** Pytanie w stylu "czy to cos w ustawieniach czy nowy bajer graficzny (fuj!)" nie jest zbyt konkretne. Czasami warto napisać z jaką przeglądarką ma się do czynienia: IE, Opera, NN .... Zreszta, na nic nie > narzekam ( moze tylko na takie rady jak twoja) jedynie > grzecznie pytam bo wiem, ze out there sa goscie, ktorych > tematyka komputerowa pochlania bez reszty co czyni ich > profesjonalistami w ww dziedzinie. kazdy zamieszczajacy > swoj post tutaj liczy na tzw przyjazny gest kogos > zyczliwego. to cala filozofia tego miejsca. ******************* Od 13.05. nikt się poza mną nie odezwał. Zastanawiające, nieprawdaż :)) >jezeli masz > ochote odpowiadac na czyjes pytania to bardzo prosze > zmien forum na dziedzine, w ktorej czujesz, ze masz cos > wartosciowego do przekazania. **************** Łaże po forum Gazety już prawie rok i nikt nie będzie mnie pouczal co mam robić, OK?? > lacze wyrazy ********* A łącz sobie cokolwiek chcesz. IE: Narzedzia/opcje internetowe/ogolne/kolory Link Zgłoś
Gość: xyz Re: niewyrazny tekst IP: *.katowice.pik-net.pl 16.05.02, 09:21 Hmmm.... ciekawe czy Iwona to faktycznie Ona :)))) ponoć kobiety są łagodne a tutaj widać agresję :)))))) Życzę mniej stresu :))))))) Link Zgłoś
Gość: iwona Re: niewyrazny tekst IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.05.02, 21:33 Gość portalu: xyz napisał(a): > Hmmm.... ciekawe czy Iwona to faktycznie Ona :)))) ponoć kobiety są łagodne a > tutaj widać agresję :)))))) > Życzę mniej stresu :))))))) ************** Ona , ona :)) Nawet w jednym z adresów internetowych mam if_ona. Przysięgam. Stresowy czas u mnie nastał (prace zaliczeniowe, stos papierów) i zbyt ostro reaguję. Postanawiam poprawę. Za miesiąc - gdy pozaliczam :))) Dzięki za uśmiechy. Kończę, bo to już wątek kompletnie OT. pozdruffka.iwona Link Zgłoś
Gość: abujabu Re: niewyrazny tekst IP: 168.143.113.* 16.05.02, 11:29 Gość portalu: iwona napisał(a): > bez poufałości pliiiz Slowo prosze w j. angielskim pisze sie: PLEASE, darling. > Łaże po forum Gazety już prawie rok i nikt nie będzie mnie pouczal co mam robić > OK?? To, ze LAZISZ po Forum to latwo ocenic po poziomie twoich wypowiedzi. Jak wczesniej powiedzialem - lacze wyrazy dzisiaj juz nie uszanowania lecz tylko ODRAZY! Link Zgłoś