Dodaj do ulubionych

Problem z mikrofonem

IP: *.ostdsl.pl 10.05.05, 15:57
Witam mam jakis problem z mikrofonem, a mianowicie po zainstalowaniu nowej karty dzwiekowej i zalaczeniu nowych sluchawek oraz wejsciu w programik skype i probie polaczenia sie z kims slyszalem ta osobę ale ona mnie nie. Co może być przyczyną tych problemów. Jeżeli ktoś widziałby jakieś sensowne rozwiązanie to prosze o podpowiedź.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: uzi Re: Problem z mikrofonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:11
      zainstaluj jeszcze raz skype'a
      • Gość: ser Re: Problem z mikrofonem IP: *.ostdsl.pl 10.05.05, 18:13
        a jak i to niepomaga w dalszym ciągu - nawet próbując nagrać coś w rejestratorze dźwięków nic nie da się nagrać
        a sluchawki sprawdzane na innym koputerze są dobre
        • Gość: niktabc@vp.pl Re: Problem z mikrofonem IP: *.toya.net.pl 10.05.05, 18:22
          a może nie masz aktywnego wejścia mikrofonowego w ustawnieach karty tylko działa
          ono jako wyjście
          czy dałeś w ustawienich głośności nagrywanie Mic zaawanosawane Mic620 lub
          Micbost aktywowowałeś?
          • Gość: B57 Re: Problem z mikrofonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:11
            miałem tak, okazało się, że mam kartę jednokierunkową - tak to podobno sie
            nazywa. podobno w nowych kartach juz tak nie ma, ale może nie ząłożyłeś nowej w
            sensie nowczesnej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka