Dodaj do ulubionych

VPlayer-nieokreslony blad?

IP: *.acn.waw.pl 14.02.06, 09:05
No wlasnie...Mam film, wlaczam VPlayer i jak klikam na ''play'' to
mowi ''nieokreslony blad'' =/.A jak daje na otworz film i klikam przy ikonce
plyty a potem daje ''otworz'' to nic sie nie dzieje.W ogole to okienko nie
znika-dopiero jak sie da anuluj =/.
Mam jeszcze AllPlayer ale on w ogole nie reaguje.
Mam nadzieje ze w miare jasno to wyjasnilam.
Licze na wasza pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: aktoreczka Re: VPlayer-nieokreslony blad? IP: *.acn.waw.pl 14.02.06, 10:15
      up, up
      Nikt nie wie??Zalezy mi na tym....Chcialam zobaczyc ten film bo musze go dzis
      oddac :(
      • Gość: Darek007 Re: VPlayer-nieokreslony blad? IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 14.02.06, 10:37
        Co to za film ? Czy może jest formacie rmvb ?
        • Gość: aktoreczka Re: VPlayer-nieokreslony blad? IP: *.acn.waw.pl 14.02.06, 14:45
          Znaczy to jest ''Czasem z słonce..." z Nowego Dnia.Poprostu pozyczylam od
          znajomej na dzis zeby obejrzec.
          A w ogole to jaki to ma miec format zeby dzialalo??:>
          • neder Re: VPlayer-nieokreslony blad? 14.02.06, 14:48
            Mój komputer > narzędzia > widok > pokaż rozszerzenie znanych typów plików i
            patrzysz jak dokładnie się film nazywa, np. czasem_słońce_czasem_deszcz.avi ->
            patrzysz co jest po kropce (rozszerzenie).
            Jeśli się nie mylę to płytka z gazet, tak? Coś mi się w oczy rzuciło, że gdzieś
            miała być.
            • Gość: aktoreczka Re: VPlayer-nieokreslony blad? IP: *.acn.waw.pl 14.02.06, 17:38
              Tak, to film z gazety.
              Ale jest problem...Jak wchodze w Moj Komputer to tam ''narzedzi'' nie ma :(
              Slepa nie jestem ;].I teraz to jestem w kropce ;].Moze da sie to inaczej
              sprawdzic??:)
              • Gość: Darek007 Re: VPlayer-nieokreslony blad? IP: *.crowley.pl 14.02.06, 23:39
                Gość portalu: aktoreczka napisał(a):
                > Ale jest problem...Jak wchodze w Moj Komputer to tam ''narzedzi'' nie ma :(
                teraz to juz przesadziłaś :)
              • neder Re: VPlayer-nieokreslony blad? 14.02.06, 23:42
                na pasku narzędzi maja być te narzędzia ;P
                (tam gzdie plik, edyscja, widok itp)
                • Gość: aktoreczka Re: VPlayer-nieokreslony blad? IP: *.acn.waw.pl 15.02.06, 19:10
                  Jam mame kocham , tam nie ma narzedzi!!Jest widok, plik, edycja, pomoc, przejdz
                  i ulubione ;]
                  Ja nie zartuje ;)
    • Gość: aktoreczka Re: VPlayer-nieokreslony blad? IP: *.acn.waw.pl 17.02.06, 20:17
      Prosze Was, nikt nie wie??
    • Gość: aktoreczka Re: VPlayer-nieokreslony blad? IP: *.acn.waw.pl 21.02.06, 21:14
      No prosze Was.....
      P.S.A moze byc roznica miedzy wygladem ''Mojego komp." w Win.XP a 98'?? :>
    • Gość: aktoreczka Re: VPlayer-nieokreslony blad? IP: *.acn.waw.pl 21.02.06, 21:14
      No prosze Was.....
      P.S.A moze byc roznica miedzy wygladem ''Mojego komp." w Win.XP a 98'?? :>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka