Gość: garfield IP: *.mpi.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 01:30 Kto tego używa niech pisze czy warto instalować.///tnx Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: rezus Re: Norton Internet Security 2006 ? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.02.06, 01:35 nie warto Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Norton Internet Security 2006 ? IP: 213.42.2.* 26.02.06, 06:51 ... a to dlaczego nie warto..??? Bo Symantec zablokował hakowanie..??? Link Zgłoś
maciejpoczta Bo nie i h***? 26.02.06, 07:15 Ten minimalista pewnie sam nie wie dlaczego nie warto, ale to nie zmienia faktu, że jeszcze chyba nie urodził sie taki, co by "zablokował hakowanie" (crackowanie?). Link Zgłoś
maciejpoczta Re: Norton Internet Security 2006 ? 26.02.06, 07:11 Ja tego używam i jestem zadowolony, ale nie potrafię odpowiedzieć Ci na pytanie "czy warto instalować?". Jeżeli kupno tego pakietu miałoby oznaczać jakieś finansowe kłopoty, to z pewnością niewarto. Ja wybrałem NIS, bo potrzebowałem zestawu dla dwóch komputerów, a Symantec sprzedaje z taką licencją w dość atrakcyjnej cenie. Link Zgłoś
Gość: garfield Re: Norton Internet Security 2006 ? IP: *.mpi.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 13:15 ale wy jesteście ! Ja się tu pytam poważnie o opinie a Wy swoje jak zwykle tylko kłótnie i nic z tego się nie dowiedziałem! dlaczego warto a dlaczego nie warto? prosze na te pytania odpowiedziec a nie jakies gierki słowne. Ludzie... Link Zgłoś
maciejpoczta Re: Norton Internet Security 2006 ? 26.02.06, 13:35 Gość portalu: garfield napisał(a): > ale wy jesteście ! Ja się tu pytam poważnie o opinie a Wy swoje jak zwykle > tylko kłótnie i nic z tego się nie dowiedziałem! dlaczego warto a dlaczego nie > warto? Pytanie "czy warto instalować NIS?" jest na tyle głupie, że zasługuje na jedyną słuszną, czyli głupią odpowiedź: - Dla jednych warto bo: 1)- Antywirus i firewall są niezbędne w komputerze podłączonym do internetu. 2)- Pakiet Symantec'a jest najlepszy na świecie (wszyscy co mają strasznie zachwalają). 3)- Stać ich na wydatek ponad 200zł. - Dla innych nie warto bo: 1)- Nie mają netu. 2)- Pakiet Symantec'a jest do dupy - tak po prostu, bez jakiegoś konkretnego powodu, a w zasadzie z powodu że to Symantec. Podobnie jak windows jest do dupy bo to Microsoft. 3)- Nie będą płacić, skoro są darmowe programy. 4)- Szukają takiego który nic nie blokuje i jednocześnie przed wszystkim chron.i - Jeszcze innym to wisi i powiewa bo: 1)- Jest bez znaczenia jaki program zainstalują 2)- Ściągną taki, który da się ukraść 3)- Każdy praktycznie antywirus i firewall jest wystarczający do domowych zastosowań. I tak najważniejszy jest zdrowy rozsądek. - Link Zgłoś
Gość: rezus Re: Norton Internet Security 2006 ? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.02.06, 13:39 >3)- Nie będą płacić, skoro są darmowe programy. i wlasnie to zdecydowanie przemawia za tym ze nie warto. a po za tym trzeba byc idiota zeby placic za cos co mozna miec za darmo. Link Zgłoś
maciejpoczta Re: Norton Internet Security 2006 ? 26.02.06, 13:46 Gość portalu: rezus napisał(a): > >3)- Nie będą płacić, skoro są darmowe programy. > > i wlasnie to zdecydowanie przemawia za tym ze nie warto. Do ciebie przemawia, do innych nie. Są tacy, którzy potrzebują aplikacji do wykorzystania w firmie. Są też tacy, którzy kupują go z przyzwyczajenia. Są w końcu tacy, którzy po prostu lubią Nortona. > a po za tym trzeba byc idiota zeby placic za cos co mozna miec za darmo. A poza tym trzeba być idiotą żeby myśleć, że wszystkim wystarczy to samo co tobie. Link Zgłoś
Gość: rezus Re: Norton Internet Security 2006 ? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.02.06, 13:49 >Kto tego używa niech pisze czy warto instalować.///tnx czy tu jest cos napisane o firmie? Link Zgłoś
maciejpoczta Re: Norton Internet Security 2006 ? 26.02.06, 13:54 Gość portalu: rezus napisał(a): > >Kto tego używa niech pisze czy warto instalować.///tnx > > czy tu jest cos napisane o firmie? Czy tu jest w ogóle coś napisane? Link Zgłoś
Gość: rezus [...] IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.02.06, 14:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: pixel Re: Norton Internet Security 2006 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 14:06 Ja posiadam BitDefender 8 Professional Plus jako antywir stacjonarnie. Dodatkowo co jakiś czas skanuje sobie online Trend Micro-Free. I z jednego jak i z drugiego jestem happy. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: rezus nie zgadzam sie z usunieciem tej wiadom. IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.02.06, 14:23 Nazwalem go idiota (co znaczy sjp.pwn.pl/haslo.php?id=19547 ), on wczesniej nazwal mnie minimalista. Mysle ze nazwanie kogos idiota nie jest takie straszne tymbardziej ze te czlowiek jest idiota sami zobaczcie: ten forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=37516791&a=37528692 i kolejny post prosze nie usuwac moich postow, ktore glosza prawde o maciejpoczta (idiotyczny nick). Link Zgłoś
maciejpoczta Re: nie zgadzam sie z usunieciem tej wiadom. 26.02.06, 15:11 Gość portalu: rezus napisał(a): > Nazwalem go idiota (co znaczy sjp.pwn.pl/haslo.php?id=19547 ), on > wczesniej nazwal mnie minimalista. minimalista > Mysle ze nazwanie kogos idiota nie jest takie > straszne tymbardziej ze te czlowiek jest idiota sami zobaczcie: > ten forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=37516791&a=37528692 No rzeczywiście, autor trochę nie... tego, ale żeby od razu taki samokrytycyzm? > prosze nie usuwac moich postow, ktore glosza prawde o maciejpoczta (idiotyczny > nick). Wybierałem między maciejpoczta a którymś z gatunków małp. I jednak zdecydowałem się na ten pierwszy. Link Zgłoś
gray Re: nie zgadzam sie z usunieciem tej wiadom. 26.02.06, 15:26 twój post nie pasował do tematu forum. a co do nicków. to moim zdaniem 'bujasz się jak pie..ny rezus'. Link Zgłoś
Gość: rezus Re: nie zgadzam sie z usunieciem tej wiadom. IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.02.06, 15:59 ktory post nie pasowal? co do niku to wlasnie zostal zaczerpniety z tego fragmentu wypowiedzi pewnego aktora. Link Zgłoś
Gość: garfield Re: nie zgadzam sie z usunieciem tej wiadom. IP: *.mpi.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 16:21 Boże w jakim ja kraju żyję ??? Zapytałem sie grzecznie czy warto zainstalować NIS 2006, a tu co ??? Wojna na całego kur***, a ja nadal nie wiem czy warto !!! Co za ludzie mieszkają w tym kraju, że nie potrafią odpowiedzieć mi na takie proste pytanie. Dzizas.... Link Zgłoś
Gość: roch Re: Norton Internet Security 2006 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 17:37 miałem NIS 2005 i po roku zrezygnowalem z niego . dobrze że xp pozwala na restart systemu z przed tygodnia bo miałem cały czas problem z firewalem. teraz mam Kaspersky, bez firewala. uaktualnia sie co 2 godz. Link Zgłoś