Gość: Hopsiup IP: *.chello.pl 23.04.07, 20:42 Przymierzam się do kupna takiego monitora.Czy ktoś z was ma taki model w domu,albo może ktoś z waszych znajomych?Często trafiają się egzemplarze z padniętymi pikselami? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Hopsiup Re: ASUS vw 192s IP: *.chello.pl 26.04.07, 01:54 Doradzicie ,bo mam mętlik w głowie? Link Zgłoś
Gość: Apsik Wiosenny Re: ASUS vw 192s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 10:09 Gość portalu: Hopsiup napisał(a): > Czy ktoś z was ma taki model w > domu,albo może ktoś z waszych znajomych? Jak sam widzisz po ilości odpowiedzi - monitory ASUS są tak popularne, że aż dech zapiera. :) > Często trafiają się egzemplarze z > padniętymi pikselami? Dlaczego od razu zakładasz, że kupując monitor musi on mieć uszkodzone piksele i mimo to go kupisz ?!?!? Link Zgłoś
Gość: Hopsiup Re: ASUS vw 192s IP: *.chello.pl 26.04.07, 19:39 Kolega może mi taki wziąć z hurtowni po niższej cenie,ale z tego co wiem to Asus nie daje gwarancji na tzw.martwe piksele.Więc jeśli się trafi egzemlarz z martwymi pikselami to nie można go zwrócić,a kumpel nie chce się z nim bujać dalej. Link Zgłoś