rajner5 24.09.07, 21:02 Mam neostrade 512 przez speedtouch ,jaki router muszę kupic zeby podzielić na dwa komputery,jak to połączyc. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: c Re: router IP: 195.116.211.* 24.09.07, 21:24 Router z modemem adsl z: -złączem rj11 -minimum 2xRJ45 do podłączenia komputerów Link Zgłoś
Gość: blues Re: router IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 23:02 np. Pentagram Cerberus ADSL 2 WiFi Plus mozna przewodowo i bezprzewodowo Link Zgłoś
Gość: morawa a ten tańszy i równie dobry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 10:40 ja mam PENTAGRAM Cerberus Wi-Fi Lite (P6381-0) tnij.org/681 taki z dwoma antenkami i sobie chwalę subiektywne odczucie jest takie jakby internet nie tylko nie zwolnił, ale wręcz ciut przyśpieszył! no i ten ma sprzętowego Firewalla ;)) dałam za niego 185zł a teraz na Ceneo są taniej: www.ceneo.pl/596898 jedna rada (jeśli się zdecydujesz) - ścignij sobie instrukcję instalacji i obsługi ze strony Pentagramu!!! Ta na płytce jest do dooooopy ;)) Link Zgłoś
manhu Re: a ten tańszy i równie dobry 25.09.07, 15:19 Pentagram to kaszana i jest odradzany przez wielu, a to to już kompletne bzdury: > subiektywne odczucie jest takie jakby internet nie tylko nie > zwolnił, ale wręcz ciut przyśpieszył! > no i ten ma sprzętowego Firewalla ;)) Rzeczywiście bardzo subiektywne, a już szczególnie jak ktoś będzie chciał używać p2p nie znając się na portach. A z tym firewallem to ostro pojechałaś:) Dorwanie routera ADSL bez "sprzętowego firewalla" to wyzwanie nie lada. Jeśli ma być coś dobrego to Linksys WAG200G albo ASUS WL600G. A jak kiepskiego i b.taniego to i Livebox ujdzie. Link Zgłoś