Gość: ala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 14:49 poprawili i już można brać: infojama.pl/3888,aktualnosc.aspx Link Zgłoś Obserwuj wątek
kell99 Re: finalny (poprawiony) SP 3 dla WinXP - do pobr 08.05.08, 15:28 Gość portalu: ala napisał(a): > poprawili i już można brać: Powodzenia w instalacji. U mnie start XP wydluzyl sie o ~2x. Z ok 30 sekund do ponad minuty. Jak zwykle kawal dobrej roboty. Moze chcieli pokazac jak wyglada 'Vista Experience' :) Link Zgłoś
lemari Re: finalny (poprawiony) SP 3 dla WinXP - do pobr 08.05.08, 15:43 przedwczoraj pobrałem z automatycznych aktualizacji 70,1 mb żadnych problemów, żadnych zmian :) Link Zgłoś
Gość: JAŚ Re: finalny (poprawiony) SP 3 dla WinXP - do pobr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 15:55 CZY TO WERSJA PL Link Zgłoś
lemari Re: finalny (poprawiony) SP 3 dla WinXP - do pobr 08.05.08, 16:06 jeśli pytasz mnie : tak mam polski windows to SP3 jest pl start>>wszystkie programy>>(na górze)windows update Link Zgłoś
m.gregor Re: finalny (poprawiony) SP 3 dla WinXP - do pobr 08.05.08, 22:19 U mnie po instalacji przestalo dzialac HD Audio SoundMAX i karta sieciowa WiFi 3Com'a. Sterowniki do sieciowki jakos udalo sie przeinstalowac. Po deinstalacji sterownikow do audio i przy probie ponownej instalacji stwierdzal ze nie potrzebuje KB888111 (obsluga HD Audio SMBUS w XP) a sterowniki ze nie ma SMBUS i zebym sie wypchal. Generalnie skonczylo sie reinstalacja systemu bo po nastepnym restarcie przestal widziec wszystkie dyski poza systemowym. Generalnie padaka. A. I tak jak u Kell'a start wydluzyl sie 2 a nawet 3 krotnie. Link Zgłoś
Gość: o2 Re: finalny (poprawiony) SP 3 dla WinXP - do pobr IP: *.acn.waw.pl 08.05.08, 16:23 > poprawili i już można brać: > infojama.pl/3888,aktualnosc.aspx Bierzcie, bierzcie - w końcu ktoś to musi przetestować :) Link Zgłoś
Gość: Private_Ryan Re: finalny (poprawiony) SP 3 dla WinXP - do pobr IP: *.chello.pl 08.05.08, 18:00 No i wał. Pobrałem z tydzień temu SP3, oni to teraz poprawili, i zasysaj człeku jeszcze raz. Typowy chwyt małomiękkich. Link Zgłoś
lemari Re: finalny (poprawiony) SP 3 dla WinXP - do pobr 08.05.08, 23:07 m.gregor- tak z ciekawości pobierałeś z któregoś z tych linków na portalach czy przez automatyczne aktualizacje? Link Zgłoś
m.gregor Re: finalny (poprawiony) SP 3 dla WinXP - do pobr 08.05.08, 23:22 Przez Windows Update. Ale w pracy zainstalowalem z ciekawosci z linkow i bylo to samo. 2 rozne karty dzwiekowe (Realtek i SoundMAX) i chipsety (X38 i P35). Link Zgłoś
marex59 Re: finalny (poprawiony) SP 3 dla WinXP - do pobr 09.05.08, 09:16 Nie wiem jak to jest ale po zainstalowaniu sp3 z automatycznych aktualizacji generalnie wszystko no prawie wszystko chodzi wolniej trochę mi namieszał w dyskach bo nie widział sata rejestr poprzestawiał no i logowanie się mocno wydłużyło , czyli generalnie wielkie g.wno nie polecam z powrotem wróciłem do sp2 no ale trzeba było na nowo system wgrać. Poczekam aż zrobią milion uaktualnień do sp3 to może będzie wtedy wmiarę prawidłowo działać. Link Zgłoś
Gość: ala a ja mam zainstalowany ten "wadliwy" SP3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 09:51 ściągnęłam i zainstalowałam z dysku w przededniu informacji, że SP3 ma jakąś wadę forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=78953056&a=79025020 i powiem szczerze - jestem zadowolona u Was SP3 powoduje jakieś problemy, a mnie nic a i start samego kompa oraz poszczególnych aplikacji przyśpieszyły się w sposób widoczny... może dlatego, że nadal mam kompa starocia (PIII) ? może tę poprawioną edycję SP3 za mocno poprawili? Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Bez fajerwerków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 13:29 Po instalacji start kompa wydłużył się w sposób zauważalny. Wszystko też otwiera się jakoś wolniej. Mój sprzęt to lapek intel C2D. Żadnej zmiany poza tym nie widzę. Link Zgłoś
manhu Nic nie poprawili 09.05.08, 15:24 > może tę poprawioną edycję SP3 za mocno poprawili? Nic nie poprawili! To dotyczy też Private_Ryan-a: nie ma co ściągać, bo to to samo co przed ok.2 tygodniami. A dokładniej w Centrum Pobierania jest ta sama wersja co była na TechNet, zaś na Windows Update jest wersja mniejsza 70mega (a nie 307,8), po prostu WU dorzuca SP3 do SP2, zaś wersja 307mega daje wszystko (tak czytałem, bo wrzucałem to z 10 dni temu na windę z sp2 i kompletem poprawek). Co do działania to nie widzę żadnej różnicy, poza nowymi opcjami w msconfig. Ponadto SP3 robi kopię syfu, więc katalog windows przytył o 0,5giga - nie ma problemu, już to wywaliłem, zaś w Dokuments and\...\Temp siedzi rozpakowane 300mega do skasowania. Link Zgłoś
Gość: 4web.pl XP SP3 - problemy się mnożą IP: *.forweb.pl 10.05.08, 11:49 www.idg.pl/news/151002.html Link Zgłoś
kalinowski11 Re: XP SP3 - bez problemów. 10.05.08, 11:58 Instalowałem SP3 na stacjonarnym i lapku z obawami ale nic się nie stało, ani szybciej ani wolniej, generalnie jest ok :) Pozdrawiam. Link Zgłoś