Dodaj do ulubionych

Win Serwer 2003

IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 13.12.03, 00:59
Czy ktoś instalował go z CD z gazety PC WORD KOMPUTER?
Obserwuj wątek
    • Gość: tersi Re: Win Serwer 2003 IP: *.icpnet.pl 14.12.03, 22:56
      witam tak instalowałem jak na razie jest dobrze mam pewne problemy ale to się
      da naprawić jakby co to pytaj nara...
      • Gość: arek Re: Win Serwer 2003 IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 15.12.03, 00:02
        Czy warto kupić tą gazete i zainstalować "go"?
        Czy potrzebne jeszcze bedą jakieś ...sterowniki....łaty....czy tym podobne?
        Czy może tam wszystko co potrzebne już jest?
        Słyszałem ,że do potzrzeb domowych za bardzo sie nie nadaje...
        Jak wogóle Ci się "sprawuje"?
        • Gość: tersi Re: Win Serwer 2003 IP: *.icpnet.pl 15.12.03, 19:19
          ja osobiście gazete pożyczyłem no i wgrałem bo chciałem mieć legalnego
          co do łat zrobiłem update mam stałe ł.sterowniki do grafy z pod xp 52.16
          dzwięku jeszcze niewgrywałem a czytałem że są problemy(?ponoć nie ma wogóle...)
          mi wszystko gra
          co do potrzeb domowych niektóre funkcje się wyłącza kilka usług też jak te z
          xp
          jak na razie niechodzą mi tylko 2 rzeczy norton system work 2003 trial pl
          oraz drdivx
          w nsw2003 podaje że niechodzi we wszystkich win nt oraz w xp a chodzi więc
          niewiem dlaczego tak podaje
          a tak wogóle to ten windows jest za darmo do ściągnięcia z microsoftu jak i
          office 2003 trial (opłata 15zł i przysyłają Ci do domu)
          jakby co to czekam na dalsze pytania
          a Ty masz stałe?
          nara
          tersi
          • Gość: arek Re: Win Serwer 2003 IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 16.12.03, 00:15
            Czy owe 180dni liczy się od chwili zainstalowania,czy też od chwili ukazania
            się gazety?
            Czyli nie ma wszystkich niezbędnych "rzeczy " na tym krążku?
            • Gość: tersi Re: Win Serwer 2003 IP: *.icpnet.pl 16.12.03, 08:51
              tak 180 dni liczy się od zainstalowania go na twardym
              na płycie jest tylko windows (a co jeszcze byś chciał?)
              • Gość: arek Re: Win Serwer 2003 IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 16.12.03, 11:46
                Czyli praktycznie jest tam "goły" WIN...update można zrobić z firmowej strony
                Windowsa(łaty i sterowniki?),a reszte....?
                Co jest jeszcze potrzebne.....najważniejsze i skąd to wziąć-ściągnąć?
                Wiem ,że dużo można ściągnąć ze stron:
                www.download.com
                www.eprogramy.pl
                www.winxp.com.pl
                www.antyvirusy.com itd....
                Czy tak naprawde jest?
                Co Ty byś polecił mi na początek?

• Gość: arek Re: Win Serwer 2003 IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 16.12.03, 18:29
                  Znalazłem strony,gdzie można nawet ściągnąć go za darmo....tylko potrzebny jest
                  jakiś crack?Są i takie strony....ale czy da się to w prosty sposób "połączyć"?
                  To sie chyba nazywa "skrakować"...haha.
                  Ja wolałbym zostać przy wersji z gazety.
                  • Gość: tersi Re: Win Serwer 2003 IP: *.icpnet.pl 16.12.03, 23:33
                    poza tym co Ci podałem to ja nic niedodawałem
                    co do wersji to ja mam też legalną z gazety
                    i tak pozostanie
                    nara
                    • Gość: tersi Re: Win Serwer 2003 IP: *.icpnet.pl 16.12.03, 23:34
                      pogadamy na gg?
                      • Gość: arek Re: Win Serwer 2003 IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 16.12.03, 23:54
                        Jesteś jeszcze?
                        • Gość: tersi Re: Win Serwer 2003 IP: *.icpnet.pl 16.12.03, 23:57
                          tak
    • Gość: arek Re: Win Serwer 2003 IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 17.12.03, 00:03
      Wiesz mam w tej chwili problem z IKONKĄ Wyszukaj,gdy klikne na nią i po lewej
      stronie otwiera się wyszukiwarka ale po angielsku.Gdzieś wszedłem i namiesza-
      łem i nie wiem gdzie powrócić do polskiej wersji-MSN?
      • Gość: tersi Re: Win Serwer 2003 IP: *.icpnet.pl 17.12.03, 00:10
        pierwsze słysze żeby się włączyło po angielsku
        masz stałe łącze? pogadamy na gg?
        • Gość: arek Re: Win Serwer 2003 IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 17.12.03, 00:14
          Mam-5408991
          • Gość: arek Re: Win Serwer 2003 IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 17.12.03, 02:38
            Mój komp. składa się z:
            AMD ATHLON XP 1700xBOX
            SHUTTLE AK-35 GT2
            256 MB DDRAM
            GEFORCE 4 MX-440 64 MB TV-co to znaczy...to TV?
            40GB SEAGATE BARRACUDA
            LITE-ONx52
            16bit-zintegrowana
            MICROCOM 10/100 PCI

Czy dobre to zestawienie? Bo od samego początku miałem z nim same problemy!
            Od początku sie restartował i nikt nie mógł mi powiedzieć dlaczego?
            Na poczatku nie miałem żadnego antyvira i prawdopodobnie "coś" sie tam
            zagnieździło....?Zainstalowałem "łate",przeskanowałem kilkoma skanerami,te
            wykryły jakiegoś groźnego trojana i kilka wirusów i usunęły je i jakoś mam
            teraz spokój(przynajmniej na razie).
            • Gość: arek Re: Win Serwer 2003 IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 17.12.03, 09:43
              Mam jeszcze pytanie: otóż co jakiś czas pojawia mi się "niebieska stronka"
              nie wiesz co może być tego przyczyną?I co z tym zrobić?
              • Gość: arek Re: Win Serwer 2003 IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 17.12.03, 14:37
                I jeszcze jedno...(według Ciebie)..poleciłbyś mi go instalować(tego Wina)-
                oczywiście chodzi mi na potrzeby domowe?
                • Gość: arek Re: Win Serwer 2003 IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 17.12.03, 22:58
                  Znalazłem stronke,gdzie można ściągnąć też wersje próbną bez żadnych ograniczeń
                  180-cio dniowa wersja,są tam też oficjalne narzędzią/dodatki...jak tam
                  napisali. Co o tym sądzisz?Czy w takim razie warto kupować gazete jeśli tu
                  można ściągnąć za darmo? Chyba dobrze zrozumiałem? ZA DARMO?
                • Gość: arek Re: Win Serwer 2003 IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 17.12.03, 23:00
                  Ta stronka to:
                  www.winxp.com.pl/2003/downloads2003.html
                  A prościej to:www.winxp.com.pl......chyba tak.
                  • Gość: tersi Re: Win Serwer 2003 IP: *.icpnet.pl 18.12.03, 00:00
                    Witam
                    dobrze zrozumiałes że za darmo z tamtąd jest link do strony microsoftu i z
                    tamtad mozna go sciągnąć za darmo
                    ale chodzi o to że nie każdy ma internet i nie każdy wie że można go śćiągnąć
                    z netu pc world komputer liczy na zyski z tego tytułu (chociaż też musieli
                    chyba zapłacić za to)
                    jeżeli masz stałe łącze to polecam(czytaj musisz mieć)firewala...wirusy tylko
                    czekają
                    bez firewala cienko sie widzę co chwile ktoś się włamuje czasami 5 6 razy na
                    godzine,wczoraj 2 razy ktoś ze stanów
                    przez ostatnie 8 dni było 69 prób włamań
                    nara
                    • Gość: arek Re: Win Serwer 2003 IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 18.12.03, 12:43
                      A owe narzędzia i dodatki to wszystko czego potrzebuje ten WIN 2003?Wiesz,
                      przeglądałem tą gazete i opis instalacjii doszedłem do wniosku,że to jeszcze
                      dla mnie "czarna magia".....jakieś partycje...itp.....(chociaż ja już mam
                      podzielonego "twardziela" na partycje)...szkoda ,ze nie mieszkamy obok siebie,
                      wtedy mógłbym Cie poprosić o pomoc...podobno to nic trudnego-niektórzy mówią,
                      ale ja musze mieć to przed sobą i na bierząco widzieć to i robić.
                      Jeśli chodzi o owego firewala to jakbym miał go zainstalowanego to on sam by
                      "zajął się pilnowaniem" aby jakiś wirusek się nie wkradł?A jaki jest z nich
                      najodpowiedniejszy? I jeszcze jedno ,ile takie ściąganie może zająć czasu?
                      • Gość: arek Re: Win Serwer 2003 IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 22.12.03, 13:50
                        Ile miejsca może ON zająć na dysku?
                        Jeszcze jedno pytanie: ile miejsca może zająć WIN XP?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka