chloe30 27.04.06, 09:29 Hurra! Prosię pojechało się szkolić. Jest loooz totalny, zaraz ide wreszcie zwiedzać budowę. I wyjdę sobie wcześniej po te turkusowe cuda. A oprzede wszystkim - siedzę tu i się nudzę, gdzie jesteście???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bossmaan Re: Dzisiaj laba 27.04.06, 09:39 > Hurra! Prosię pojechało się szkolić trzeba byc optymista! ;DDDD moze nie wroci!? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dzisiaj laba 27.04.06, 09:46 bossmaan napisał: >> > moze nie wroci!? ;) Kościół mam blisko, chyba skocze świeczkę w tej intencji zapalic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: Dzisiaj laba 27.04.06, 09:49 moze lepiej zapal ja w jego pokoju :) polawszy ow pokoj wczesniej ropa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dzisiaj laba 27.04.06, 09:50 bossmaan napisał: > moze lepiej zapal ja w jego pokoju :) > > polawszy ow pokoj wczesniej ropa ;) Aha. I efekt będzie taki, że będzie siedział ze mną...nie, to byłaby dopiero kaplica!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Dzisiaj laba 27.04.06, 09:51 chloe30 napisała: > Kościół mam blisko, chyba skocze świeczkę w tej intencji zapalic :))) lepiej zepsuj mu hamulce w samochodzie:P bedziesz pewniejsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dzisiaj laba 27.04.06, 09:53 niutaki napisała: > lepiej zepsuj mu hamulce w samochodzie:P bedziesz pewniejsza:) Taaak, na to już dawno wpadłam tylko Bossi nie chciał mi powiedziec gdzie szukac przewodów hamulcowych :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Dzisiaj laba 27.04.06, 09:58 jupiiiiii!:) zmow modlitwe za jego niepowrot kiedy ta swieczke bedziesz zapalala;) moze bedzie skuteczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 No to poszłam 27.04.06, 10:36 ...na budowę. Obejrzałam głębokie wykopy i nadal nie rozumiem co ma byc w tym takiego interesującego, że mnie tam wszyscy ciągneli. I jeszcze w kasku musiałam chodzić co ma zły wpływ na fryzurę :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: No to poszłam 27.04.06, 10:42 > ...na budowę. Obejrzałam głębokie wykopy i nadal nie rozumiem co ma byc w tym > takiego interesującego, że mnie tam wszyscy ciągneli. Oj Ty niedomyslna chloe :) oni bardziej chcieli Ci pokazac te magazyny ze styropianem a nie wykopy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: No to poszłam 27.04.06, 10:49 Takie właśnie odniosłam wrażenie. Poza tym wszyscy sa zdegustowani moim stylem ubierania się - widział to kto sekretarka na budowie bez mini i bluzki do pępka????? :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: No to poszłam 27.04.06, 10:51 jak mogłaś??? może jeszcze różowych kozaczków nie masz??? oj popraw się koniecznie, bo lipa będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: No to poszłam 27.04.06, 10:56 Różowe mówisz??? Zastanawiałam się nad białym z tym... jak to... ćwiekami??? A sweterek różowy, taki "misiowy" do pępka i mini ze skóry, co sądzisz o takim "imasz"? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: No to poszłam 27.04.06, 11:02 > i mini ze skóry tylko na tyle krotka, zeby bylo posladki widac z wykopu lub przy pochylaniu sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: No to poszłam 27.04.06, 11:05 Ale ubierać stringi czy sie powietrzyć trochę w dolnych partiach??? No lubię chłopaków, ja dla nich z sercem (sercem???) na dłoni..... :D Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: No to poszłam 27.04.06, 11:06 > Ale ubierać stringi czy sie powietrzyć trochę w dolnych partiach??? cieplo sie robi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: No to poszłam 27.04.06, 11:10 bossmaan napisał: > cieplo sie robi ;D > No, i to tak dla zdrowia będzie, świeże powietrze na pewno dobrze mi zrobi :D Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: No to poszłam 27.04.06, 11:13 >świeże powietrze na pewno dobrze mi zrobi :D no na pewno tylko proponowalbym nie schylac sie nie upewniwszy sie czy nikt za toba nie stoi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: No to poszłam 27.04.06, 11:14 bossmaan napisał: > no na pewno > tylko proponowalbym nie schylac sie nie upewniwszy sie czy nikt za toba nie > stoi ;) To po cholere mam bez gatków latać??? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: No to poszłam 27.04.06, 11:15 > To po cholere mam bez gatków latać??? jak chcesz - ale jak to bedzie prosiak? Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: No to poszłam 27.04.06, 11:18 toc prosiak na wakacjach! chloe, upewniwszy sie wczesniej, ze ktos za toba stoi - schylaj sie do woli. trzeba sie promowac!;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: No to poszłam 27.04.06, 11:21 Może z trym schylaniem poczekam aż mi się czyrak wyleczy :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: No to poszłam 27.04.06, 11:27 > poczekam aż mi się czyrak wyleczy :PPPPP buuuuuuuuuuuu - ale mi sie dowcip przypomnial :DDDDDDDDDDDDDDDD ale nie opowiem Wam, bo obiadu po nim nie zjecie ;) PS. To gdzie Ty dziecko doswiadczasz tego czyraka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: No to poszłam 27.04.06, 11:29 bossmaan napisał: > > > > ale nie opowiem Wam, bo obiadu po nim nie zjecie ;) Zjem, gadaj :) > > PS. To gdzie Ty dziecko doswiadczasz tego czyraka? ;) Na udzie cholera i musze w spodniach pomykać w upały :(((( I obawiam się, że jeśli nie odważe się na oddanie w ręce chirurga to będzie tylko gorzej, buuuuu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: No to poszłam 27.04.06, 11:36 > Zjem, gadaj :) jak chcesz, slowem pisanym jest delikatniejszy bo nie mozna oddac go tak sugestywnie ;) facet poderwal panienke na disco, poszedl z nia do domu, sytuacja sie rozwija, atmosfera rozgrzewa, zdjal jej bluzke, zdjal biustonosz, przyssal sie do piersi, ssie, ssie, nagle czuje, ze cos ma w ustach, odruchwo to polknal, ale przerwal igraszki i sie dopytuje - co Ty rodzilas niedawno? karmisz - czy jak? na to panna - a nie, nie, to tylko czyrak ;) > I obawiam się, że jeśli nie odważe się na oddanie w ręce chirurga to będzie > tylko gorzej, buuuuu!!!! Tu mam doswiadczenie spore ;) i powiem Ci, ze chirurg grzebiacy szczypcami w nodze bez znieczulenia nie jest najmilsza perspektywa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: No to poszłam 27.04.06, 11:38 bossmaan napisał: > - a nie, nie, to tylko czyrak I miała po problemie :DDDD > ;) > > Tu mam doswiadczenie spore ;) > i powiem Ci, ze chirurg grzebiacy szczypcami w nodze bez znieczulenia nie jest > najmilsza perspektywa ;) Dlatego jeszcze nie poszłam. A jak pójdę to to znieczulenie ma mi na piśmie zagwarantować :) Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: No to poszłam 27.04.06, 11:44 > Dlatego jeszcze nie poszłam. A jak pójdę to to znieczulenie ma mi na piśmie > zagwarantować :) pomagaja nieco oklady z riwanolu, cierpliwosc ;) i jakies multiwitaminy Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: No to poszłam 27.04.06, 11:51 bossmaan napisał: > pomagaja nieco > oklady z riwanolu, cierpliwosc ;) i jakies multiwitaminy O dzięki :) Mam riwanol, augmentin i jakieś trio costam do smarowania, lecę po multiwitaminy. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: No to poszłam 27.04.06, 12:04 dzizas, oni tego czyraka na udzie NA PEWNO nie zauwaza! jesli pojdziesz ubrana jak ci zasugerowalismy. mozesz byc pewna! Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: No to poszłam 27.04.06, 11:06 a kozaki to lepiej takie z lakieru, zeby sie blyszczaly i czarne. do ud, nie krotsze. na bluzce musza sie odznaczac sutki koniecznie. inaczej nie ma efektu na budowlancow. a chociaz pogwizdali na ciebie troche? jesli nie - zly znak;) moze chociaz kask byl 'new design'? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: No to poszłam 27.04.06, 11:09 conejito13 napisała: > > a chociaz pogwizdali na ciebie troche? jesli nie - zly znak;) Nie to dobry znak - znaczy wiedzą juz dobrze, że za gwizdanie dostaliby "w papę" :)))) > moze chociaz kask byl 'new design'? Kask nawet nie był obszyty futerkiem :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: No to poszłam 27.04.06, 11:16 tak tak, to sobie tak tlumacz, ze oni wiedza...;) skandaliczny brak przygotowania kasku. nie do wybaczenia. no to moze choc jakas szarfe przeciezlas? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: No to poszłam 27.04.06, 11:21 Nieee.... ale lece po kordonek i udziergam dzisiaj śliczną falbankę do kasku, co myślisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: No to poszłam 27.04.06, 12:03 lepiej jakies piorka czy rozowy pomponik doszyj. bedziesz prawie 'playboy girl':) Odpowiedz Link Zgłoś