Dodaj do ulubionych

KTO ZNA DOBRY KLUB FITNESS/BASEN W WARSZAWIE

23.01.04, 10:17
Witam wszystkich!
Chcialabym zaczac cwiczyc w formie bardziej zorganizowanej, a znajduje
niewiele konkretnych namiarow na fajne kluby fitness czy baseny. Interesuje
mnie konkretnie Mokotow lub trasa Broniewskiego - Jana Pawla- Rondo ONZ -
Dworzec Centralny - Nowowiejska - Metro Pole Mokotowskie - Woloska -
Woronicza (tak wracam z pracy). Bylabym wdzieczna za wszelkie informacje!
Dzieki:)
Obserwuj wątek
    • chica33 Re: KTO ZNA DOBRY KLUB FITNESS/BASEN W WARSZAWIE 23.01.04, 13:53
      Ja znam kilka na tej trasie, ale zalezy ile mozesz na to wydac miesiecznie?
      • kpopialo Re: KTO ZNA DOBRY KLUB FITNESS/BASEN W WARSZAWIE 26.01.04, 08:58
        Powiedzmy ze 15 zl/ 45 minut. To chyba srednia cena? Prosze Cie chica33 o info:)
        Dzieki!
        • chica33 Re: KTO ZNA DOBRY KLUB FITNESS/BASEN W WARSZAWIE 02.02.04, 14:15
          Rozumiem, ze chcesz placic za poszczegolne wejscia a nie karnet miesieczny?
          Tutaj Ci niestety nie pomoge:-(((, bo nigdy takich praktyk nie uprawialam,
          zawsze interesowaly mnie karnety miesieczne bez ograniczenia wstepu, nigdy nie
          patrzylam na mozliwosc jednorazowego wejscia... wiec nawet nie kojarze, czy to
          duzo, czy malo. :-(((

• Gość: fitnesska Re: KTO ZNA DOBRY KLUB FITNESS/BASEN W WARSZAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 16:12
      Zdecydowanie fitness-jerozolimskie, czysto, zajęcia urozmaicone. Chodzę od
      dawna i polecam. Link: fitness-jerozolimskie.pl/
      • Gość: Kasia Re: KTO ZNA DOBRY KLUB FITNESS/BASEN W WARSZAWIE IP: *.k.mcnet.pl 05.02.04, 17:53
        Na Zelaznej 59 - Saleta Fight Club - klub z basenem
        www.saletaclub.com
        • Gość: Yossa Do chica33 IP: 81.161.227.* 05.02.04, 21:40
          Chica33, podaj jak możesz te kilka klubów, które znasz na tej trasie opisanej
          przez założycielkę wątku w pierwszej wypowiedzi, dobrze?
          Będę wdzięczna.
          Pozdrawiam
    • Gość: ola Re: KTO ZNA DOBRY klub fitness w warszawie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.06.17, 10:35
      jak zaczniesz chodzic to moge Ci zagwarantowac ze bardzo Ci sie spodoba i bedziesz chciala czesciej :) ja chodzilam z kolezanka i nawzajem sie nakrecalysmy :) efekty widzialam juz po ok. miesiecu :) silownia jest super, ja jeszcze chodze dodatkowo na fitness do Saturn Fitness i super sie czuje w swoim ciele, pozdrawiam i powodzenia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka