Dodaj do ulubionych

reebok easy tone

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 19:54
czy ktoś ma takie buty?
ponoc cudownie modeluja pupę i uda,świetnie nadaja się do fitnessu

mam ochote kupić
jakie są opinie osób,które je mają?
Obserwuj wątek
    • runcentre Re: reebok easy tone 22.03.10, 10:26
      Ale modelują tylko w sensie optycznym?
    • aga11900 Re: reebok easy tone 25.04.10, 19:00
      Zgadza się ;) do fitnessu są super ;)Co prawda mam je od niedawna ale czytałam
      sporo na ten temat :) Czy wymodelują mi pupę i pośladki to się okaże za jakiś
      czas :) ale ogólnie są bardzo bardzo fajne na spacery i zakupy :)
      • zielony_aniolek Re: reebok easy tone 26.04.10, 13:42
        Czesc! Slyszalam ze sa dobre, po spacerze tylek boli. ;) Ale podobno nie mozna w
        nich biegach, to chyba jest troche szkodliwe, bo jakies miekkie poduszki sa w
        tych butach.
        • aga11900 Re: reebok easy tone 28.04.10, 23:30
          Te poduszki balansujące znajdują się jakby pod poduszką na stopie, wiec jak
          chcesz biegać szybciej to mogą trochę przeszkadzać... ale w tych butach chodzi o
          to aby kształtowały się mięśnie nóg i pośladków bez biegania ;)
        • aga11900 Re: reebok easy tone 17.09.10, 23:41
          Tzn te wkładki balansujące są tak umieszczone w podeszwie buta aby przy każdym kroku modelować te mięśnie, co uniemożliwia poprawną pozycję stopy w czasie biegania ;) ale mimo wszystko moim zdaniem bardzo fajne buty :)
    • niuskaaa Re: reebok easy tone 27.08.10, 21:34
      Z tego co mi wiadomo to nie nadają się do biegania i do fitnessu.
      Bynajmniej tak czytałam i ekspedientka w sklepie też tak mówiła.
      Ponoć w nich trzeba tylko chodzić i efekty będą widoczne :)
    • gku25 Re: reebok easy tone 29.08.10, 18:57
      Też jestem nimi zainteresowana, jaki jest ich koszt w sklepie? Pytam bo mieszkam
      w takiej dziurze, że tu pewnie o czymś takim nie słyszeli i będę musiała jechać
      do dużego miasta po nie.
      • aga11900 Re: reebok easy tone 17.09.10, 23:43
        No buty niestety trochę kosztują bo ok 300zł ale zawsze możesz kupić przez internet ;) Ogólnie polecam bo moim zdaniem warto zainwestować te pieniądze ;) przynajmniej ja nie żałuję zakupu ;)
    • scept89 no pain no gain 30.08.10, 18:13
      To jest kosztowna zabawka dla ludzi odmawiajacych sobie przyjemnosci jazdy na rowerze, rolkach, plywaniu etc.
      Wystarczy 5min na rowerze aby uswiadomic sobie ze zadne buty nie sprawia ze zdolamy cwiczyc jeszcze intensywniej i wypluc trzecie pluco.

Owszem, jak kazdy przyzad zmniejszajacy stabilizacje sprawiaja ze czes miesni pracuje intensywniej, ale ma to byc moze znaczenie przy rehabilitacji bezruchawcow co to tonowac sobie beda doopska w drodze do windy.

www.businesspundit.com/reebok-easytone-shoes-promise-to-tone-your-butt-fad-alert/

• gku25 Re: no pain no gain 30.08.10, 19:35
        Kosztowna zabawka? No średnio, znalazłam je jednak w tej mojej dziurze, koszt to
        od 269,99 pln do 359,99. Zastanawiam się nad zakupem gdyż po 8 h biegania w
        sklepie nie chce mi się już biegać ani jeździć na rowerze.
    • Gość: elik Re: reebok easy tone IP: *.173.14.120.tesatnet.pl 05.01.16, 17:48
      Dobra firma ale ja wolę i tak swoje New Balance, są świetne, biegam już w tej samej parze ok 3 lata i trzymają się bardzo dobrze. Jak szukałam sobie butów to zwracałam uwagę przede wszystkim na to żeby miały jak najlepszą amortyzację, NB w butach z Vazee Rush ma piankę Revlite, bardzo dobry sposób na podwyższenie amortyzacji bez dociążania buta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka