sweet.sweet 25.05.10, 16:43 Jakie ćwiczenia stosować na pozbycie się wałeczków na wewnętrznej stronie ud?? Proszę o porady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martocha Re: Uda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 15:17 Polecam łyżworolki :) Ewentualnie ćwiczenia z serii "Ja chcę mieć takie pośladki" Tamilee Webb. Dają porządny wycisk... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borowka Re: Uda IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.10, 11:18 Ja też mogę spokojnie polecić rolki. Na początek kup sobie coś niedrogiego. Ja mam takie Spokeye: www.sport-shop.pl/rolki-regulowane-spokey-darkslide-rozowe-p-5909.html Do spokojnej "babskiej" jazdy w zupełności wystarczają. Ich plusem jest też kolor :) Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Uda 28.05.10, 12:44 Ćwiczenia izolowane na wewn. część uda www.youtube.com/watch?v=R0G7A14-q7k&feature=related i cała seria dalszych od expertvillage Wcześniej trzeba się oczywiście porządnie rozgrzać (np. 30min przebieżki) żeby wejść w strefę spalania tłuszczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martocha Re: Uda IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.10, 08:44 Dodam tylko że te ćwiczenia można też robić z dodatkowymi obciążnikami na kostkach. Ja kupiłam 2kg. Niby niewiele, ale po 15 minutach ćwiczeń nawet taki ciężar strasznie ciągnie w dół :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulus2303 [...] 16.06.10, 21:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracja Re: Uda IP: 83.238.44.* 18.06.10, 14:54 No ciekawe jak jest ze skutecznością takich butów. Niedługo wymyślą takie sprzęty że w ogóle nie będzie trzeba wstawać z krzesła żeby trenować :-) Ja jednak mimo wszystko pozostanę przy klasycznym stepperze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gua Re: Uda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 12:51 Uda fajnie pracują podczas jazdy na rolkach i rowerze... Z mojego doświadczenie mogę ci też polecić stepper skrętny (takie coś: www.sport-shop.pl/stepper-platinum-fitness-skretny-z-linkami-i-licznikiem-p-5270.html). Działa nie tylko na uda i pośladki ale też na mięśnie brzucha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agacja Re: Uda IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.10, 12:51 Stepper skrętny to cudowne urządzonko :) Po 20 minutach ćwiczeń boli dosłownie wszystko, nawet ręce i szyja :D Ja po 6 tygodniach ćwiczeń tylko na takim stepperku zrzuciłam 7 kg i straciłam ponad 5 cm w talii... Odpowiedz Link Zgłoś
fitty Re: Uda 12.07.10, 10:56 si sis si polecam stepper, ale tez rolki Spokeya, zwlaszcza teraz latem. Nie ma nic genialniejszego niz wiatr we wlosach podczas mkniecia na rolach - moj substytut motocykla no i uda sie rzezbia :) Odpowiedz Link Zgłoś