IP: *.acn.waw.pl 16.03.04, 09:43
Czy ktoś z Was bierze ananasa? Na moim jest napisane ze mam brac 3 kapsulki 3
razy dziennie. Wiec nie wiem czy mam brac 3 dziennie czy 9 ?? No bo jak 9 to
przeciez to opakowanie wystarczy mi zaledwie na pare dni. Hmm wiem ze to
troche glupie pytanie ale poradzcie mi bo naprawde sie pogubiłam.
pozrdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • jogger Re: ananas 16.03.04, 13:49
      W takiej ilości to działa przeczyszczająco i tak chyba ma odchudzić, więc
      polecam tańsze środki tego typu :-). A w ogóle zawiera bromelinę (podobnie jak
      mango i - chyba - kiwi), enzym który zwalcza cholesterol, i wystarcza brać po 1
      przed posiłkiem zawierającym tłuszcze nasycone. Jeśli ma się niski cholesterol,
      można sobie darować.
      • Gość: ako Re: ananas IP: *.acn.waw.pl 16.03.04, 14:59
        hehe noo to się uśmiałam, nie wiedziałam ze ten ananas to ma odchudzac poprzez
        przeczyszczanie :) moglam sie zapytac przed zakupieniem :). No cóż...myślałam
        ze ona jakieś cuda działa :)
        Dzieki za odpowiedz :)
        • Gość: ita_na_diecie Re: ananas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 12:27
          Z tego co wiem to ananas ma zmniejszać uczucie głodu poprzez "wypełnienie"
          żołądka.
          Ja biorę 2 kapsułki dziennie i mi wystarcza. O wiele mniej jem od tego czasu.
          Popijam szklanką wody, zagryzam jabłkiem.
          • Gość: ania Re: ananas IP: 212.244.242.* 17.03.04, 12:52
            Czy mówicie o dropsach Kilozym??????...ja jestem typem pojadacza i właśnie te
            tabletki do ssania czasem mi pomagają.Zamiast sięgnąć po małe conieco.mulę sobie
            (mulam?)pare dropsów i jest ok.ale rzeczywiście działa to czasem LEKKO
            przeczyszczająco.pozd
            • Gość: ako Re: ananas IP: *.acn.waw.pl 17.03.04, 13:34
              hmm to ja juz nie wiem jak to jest z tym ananasem i co on "robi". Ja biorę
              jakieś kapsułki firmy Ortis.
              • Gość: ZygZak Slim Trio IP: *.ols.vectranet.pl 18.03.04, 18:46
                Czy któraś z Was stosowała preparat Slim Trio (firma Ortis)? Jakie macie o nim
                zdanie?
    • Gość: basia Re: ananas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 20:00
      ananasa bierze się 2-3 tabl. przed każdym posiłkiem. Wychodzi 6-9 tabl/dziennie.
      Slim trio jest skuteczniejszy jeśli chodzi o zlikwidowanie głodu. Schudłam ok.
      10 kg 3 lata temu. Oczywiście dieta 1000-1200kcal, ale nie odczuwałam męczącego
      głodu dzięki slim trio i dzięki temu wytrwałam. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka