Dodaj do ulubionych

KOPENCHAGA OD 3 MAJA - 74 KG ;( przylaczcie sie!

IP: 5.3.1R2DEBUG* / *.noos.net 02.05.04, 21:05
hej zaczynam od poniedzialku, kopenchaga zbila mi miesiac temu 5 kg niestety
juz je mam z powrotem.... i walcze jednak dalej zamierzam przez 3 kursy ja
przepuscic + bieganie :) przylaczcie sie prosze :) musz osoagnac 62 kg :) i to
juuuz! poedrawiam i zapraszam zmotywpowanych sloncem i zdeterminowanych gaciami :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: KOPENCHAGA OD 3 MAJA - 74 KG ;( przylaczcie s IP: *.unimedia.pl 02.05.04, 22:22
      a co się stało że wróciła ci tak szybko waga? Podobno efekty tej diety mają się
      utrzymywac przynajmniej przez rok?
      • Gość: pola Re: KOPENCHAGA OD 3 MAJA - 74 KG ;( przylaczcie s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.04, 22:47
        po KAZDEJ diecie waga wroci, jesli wrocisz do jedzonka, na ktorym bylas przed
        dieta. cudow nie ma. kopenhaska moze stanowic dobry wstep do zmiany nawykow
        zywieniowych na stale :) to tyle

a ja chyba tez od 3 maja sprobuje sobie zaczac te dietke :) pod warunkiem, ze
        kupie gdzies skladniki na jutro, bo z wymaganych mam tylko kawe i jajka, hehe..

ale jak zaczne, to dam znac ;)
        • justys86 Re: KOPENCHAGA OD 3 MAJA - 74 KG ;( przylaczcie s 03.05.04, 08:17
          cześć:)!!
          Ja się przyłanczam:)..Właśnie wypiłam kawke:)Będe pisać:)papa
          • Gość: nowa Re: KOPENCHAGA OD 3 MAJA - 74 KG ;( przylaczcie s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 10:27
            ja tez od dzis, to moje kolejne podejscie, za 1 razem -4 kg i ani grama w gore
            juz ponad pol roku, mimo powrotu do wszystkich pysznosci. chce jeszcze troche.
            kawka wypita:)
    • Gość: pola Re: KOPENCHAGA OD 3 MAJA - 74 KG ;( przylaczcie s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 10:42
      a ja jednak od jutra.. myslalam, ze mieszkam w duzym miescie, a to widac
      wioska jakas.. zero pomidorkow, zero salaty, mieska odpowiedniego tez nie ma.
      wiem oczywiscie, ze dzis 3 maja- swieto itd. ale troche sie zdenerwowalam, bo
      na hipermarkety nie mam czasu. trudno, dzis jeszcze nieco na luzie, od jutra
      dietka :)
      • Gość: nela Re: KOPENCHAGA OD 3 MAJA - 74 KG ;( przylaczcie s IP: 213.199.221.* 03.05.04, 23:56
        ja też zaczynam od 4 maja. Moja córka skończy właśnie niedługo roczek, a ja
        skończyłam ją karmić. Dobry moment żeby zgubić resztki z ciąży. Czy ktoś wie
        jak duże mają być befsztyki tj ile ważyć i czy przy tej diecie można ćwiczyć.
    • margolka123 Re: KOPENCHAGA OD 3 MAJA - 74 KG ;( przylaczcie s 03.05.04, 18:10
      Hmmm, po miesiacu waga Ci skoczyla o 5 kg? I zamierzasz przez szesc tygodni
      katowac sie kopenhaska? I jeszcze biegac do tego? Gratulacje z powodu
      znajomosci swojego organizmu i tego, co mozesz mu zrobic zeby go rozwalic. Ja
      jestem entuzjastka diety kopenhaskiej jako poczatku odchudzania, a skoro
      zamierzasz schudnac o 12 kg to tak to mozna traktowac. Mowiac zupelnie serio -
      po pierwszych zrzuconych 4 kg waga przestanie isc Ci w dol, spanikujesz i
      pocieszysz sie jedzonkiem. Nie stosuj kopenhaskiej dluizej niz 13 dni i nie
      panikuj jesli bedziesz miec spadek wagi w okolicach 3-4 kg. Przejdz na diete
      1000 kcal na 2 tygodnie, potem 1200 kcal. Po 2 miesiacach powinnas stracic w
      ten sposob ok 9 kg, jesli masz dobra przemiane materii, nie bedziesz oszukiwac
      i rzeczywiscie dolozysz bieganie, to moze uda Ci sie stracic jeszcze kilogram
      lub dwa. Zrobisz jak zechcesz, tylko potem jak bedziesz w rozpaczy, ze zamiast
      schudnac przytylas, albo ze cos sie stalo z Twoja skora (na twarzy lub na
      ciele) nie mow, ze nikt Cie nie ostrzegal
      • Gość: zakrecona Re: KOPENCHAGA OD 3 MAJA - 74 KG ;( przylaczcie s IP: 5.3.1R2DEBUG* / *.noos.net 03.05.04, 20:37
        tak mi soczyla nic nie poradze na to, masz racje rzucilam sie na zarcie w nocy
        13 dnia, ale to z powodu braku spadku wagi w drugim tygodniu.... ani grama mi
        nie spadlo a teraz sie wezme mocniej za psyche, bo wiem ze efekt jest murowany
        ;)i ni poddam sie napewno, dzisiaj wszystko poszlo jak trzeba :) i wszystko mi
        smakowalo :) hihi dzisiaj nie biegam tylko wskocze na steper z 15 min , kochana
        ja nie chce w ciagu 20 dni schudnac 12 kg, zdaje sobie sprawe ze to na poczatek,
        moja przyjaciolka niczym nie mogla zbic ani grama, przetestowala wszystkie
        srodki z apteki! i tak przez kilka lat, a dopiero kopenhaska wycisnela z niej
        tluszcz i zaczela chudnac po diecie, masz racje pilnowala sie... a ja jak swinia
        rzucilam sie na lodowke! teraz wiem zeby o tym nawet nie myslec, bo wszystko
        strace... DZIEKI DZIEWCZYNOM, KTORE PRZYLACZYLY SIE RAZEM ZE MNA§§ BEDZIEMY SIE
        WSPIERAC;) wytrwajcie bo warto ;) buzia a ja jeszcze pije po 2 herbatki
        czerwona i zielona :)

• margolka123 Re: KOPENCHAGA OD 3 MAJA - 74 KG ;( przylaczcie s 04.05.04, 09:55
          Teraz bedzie z waga jeszcze gorzej, kopenhaska dziala jak uderzenie za
          pierwszym razem i najczesciej jest tak, ze waga spada tylko w pierwszym
          tygodniu. Posluchaj doswiadczonej kolezanki, za pierwszym razem na tej diecie
          stracilam 4,5 kg, po 7 miesiacach ja powtorzylam (z tym ze caly czas odzywialam
          sie dietetycznie 1200 do 1400 kcal) i ubylo mi niecale 3 kg, a i tak bylam
          szczesliwa. Powtarzanie tej diety czesto, a juz tym bardziej wpisywanie jej na
          stale do stylu odzywiania nie ma sensu i jest niekorzystne, choc pewne elementy
          na pewno warto zachowac. Weglowodany np sa korzystne, tylko trzeba je
          umiejetnie laczyc. Psychika to podstawa, ale wazne jest tez zeby wiedziec co
          sie robi. Jesli chcesz cwiczyc po to, zeby spalic tkanke tluszczowa, musisz
          wiedziec, ze spalanie tluszczu zaczyna sie po 20 minutach sredniointensywnego
          wysilku (na tzw tetnie cardio). Czyli zeby trening mial sens i dal efekty musi
          trwac co najmniej pol godziny, a najlepiej dluzej. 15 minu steppera da tyle, ze
          sie zmeczysz. Stepper jest ok (choc niektorym kobietom za bardzo wzmacnia
          miesnie ud), ale jesli stosujesz go dla spalenia tluszczu, to na malym oporze
          trzeba dlugo cwiczyc
          • Gość: zakrecona Re: KOPENCHAGA OD 3 MAJA - 74 KG ;( przylaczcie s IP: 5.3.1R2DEBUG* / *.noos.net 04.05.04, 15:00
            ok dzieki, hah wczoraj po steperze chcialam sie troche rozciagnac i.. strzelilo
            mi cos w kolanie, dzisiaj mnie boli :( moja wielkosc pupa jest wynikiem braku
            ruchu - nie przejadania sie, od kiedy zaczelam walczyc z nie pojawilo sie cos
            takiego jak napady glodu (po diecie), ale to wynik paniki, masz racje psychika
            jest najwazniejsza, nie chce wpasc w ten syf wiecznego odchudzania bo nie mialam
            nigdy takich zmartwien a mam kolezanki ktore licza marchewki! to straszne jest
            wiele innych rzezy wazniejszych w zyciu! chce tylko wrocic do dawnej formy i ..
            jestem czasem zawzieta - oczywiscie mina mi sie zmienia jesli po takim katowaniu
            sie sa znikome efekty ale... trzeba wierzyc i spokojnie do tego podchodzic
            dzieki :) pozatym 2 dzien ok ;) zwaze sie w sobote :) a reszta ktora zaczela od
            poniedzialku? czyzbym sama zostala?
            • Gość: brokoli Re: KOPENCHAGA OD 3 MAJA - 74 KG ;( przylaczcie s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 15:14
              Witam wszystkich i tez sie przylaczam-tyle ze dopiero dzisiaj.Bedzie dobrze 13
              dni to wcale nie jest taki długi okres-szybko minie.Pozdrawiam serdecznie!
              • Gość: zakrecona 2 DZIEN okidoki :) IP: 5.3.1R2DEBUG* / *.noos.net 04.05.04, 19:45
                postanowilam napisac cos jeszcze wieczorem :) dzieki brokoli ze sie dolaczylas
                ;) trzymam za ciebie kciuki wypilam 4 czerwone herbatki i 2 litry wody (malymi
                lykami..; w ciagu dnia) bo ktos cos takiego poardzil wczesniej :) pozatym dla
                wszystkich walczacych z celulitem, DZIEWCZYNY!!! warto zainwestowac! a celulit
                zniknie! kupilam sobie miesiac temu VIchy LIPOSYNE ? I UWIERZCIE? PO 13 ktora
                wczesniej stosowalam przez miesiac dalam sobie spokoj i wrocilo mi 5 kg... ale ,
                przez rowny miesiac uzywalam 5przez pierwszy tydzien 2 x dziennie , a pozniej
                tylko wieczorem po prysznicu) vichy! i mimo tego ze przybralam na wadze w
                "dupsku" wydaje mi sie ze uda sa w lepszym stanie a napewno zmniejszyl sie
                celulitis!!! nie stosowalam specjalnie zadnych masazy, poprostu regularnie
                uzywalam jako balsamu :) polecam tym ktore chca chociaz troche zmniejszyc
                celulit i uwierzcie, ja nie mialam skorki pomaranczowej tylko cos takiego jak
                kalafior!!! nie wiem jak jest cena w polsce, ja kupilam 2 opakowania po cenie
                promocyjnej 29 euro w paryzu, troche to kosztuje w przeliczeniu na zlotowki ale
                naprawde warto, testowalam juz kilka takich kosmetykow i zaden nie przyniosl
                efektow nawet z masazami :)
    • magdzie Re: KOPENCHAGA OD 3 MAJA - 74 KG ;( przylaczcie s 05.05.04, 09:00
      krotkie pytanko. na jakich stronach jest podany przykladowy jadlospis do diety
      kopenhaskiej, szczegoly na temat tej diety, potrzebne produkty. z gory dzieki
      • Gość: zakrecona A MIALO NAS BYC KILKA NA 13!!!! i co?? IP: 5.3.1R2DEBUG* / *.noos.net 05.05.04, 20:32
        jest ich pelno :) wszedzie skopiowalam ja dla ciebie ale pewnie juz zanlazlas :)
        ja jestem na trzecim dniu, wlasciwie juz wszystko zjadlam :) hihi i... kupilma
        sobie spodnie :) takie ktore jak sie mosniej schyle pekna w szwach :) haha to
        moja mala motywacja :) i zrobilam jeszcze cos gorszego.... kupilam 2 pary takich
        spodni... jeans LEE, jedne jasne drugie ciemne hihi te jasne sa 2 nr za male a
        te ciemniejsze tylko jeden :) musze miec jakiegos bata :)w nastepnym tyg
        zamierzam sobie w nich chodzic ;)
        nie czuje zadnego glowdu, zadnych pokus jest spoko :) mam nadzieje ze te
        dziewczyny ktore zaczely z emna diete trwaja silnie!!! pachnie wiosna wiec to
        dobra pora na zadbanie o siebie ;) szkoda, ze nikt nie pisze... leeee sama
        zostalam :(
        • zakreconafr A MIALO NAS BYC KILKA NA 13!!!! i co?? 05.05.04, 22:10
          wreszcie zalogowalam sie bo warto ty zagladac ;) cwiczylam dzisiaj 50 min :)
          jestem z siebie dumna ;)
          • zakreconafr sama do siebie o 4 dniu 06.05.04, 22:44
            wcaaale nie czuje glodu!!!! chyba dlatego ze sie dobrze nastawilam psychicznie
            ;) jutro sie zwaze :) ale juz czuje spadek po ciuchach :) cwiczylam dzisiaj 40
            min, szkoda tylko, ze nikt ze mna nie jest tutaj... czyzby panie wymiekly???
            duzo szumu a pozniej jedzenie chowane pod stolem.... ??? heh sama czasem nie
            wiem im dluzej tu jestem to mysle, ze dziwnych metod sie niektorzy ludzie tutaj
            czepiaja :) prowokacja....
    • semisweet Re: KOPENCHAGA OD 3 MAJA - 74 KG ;( przylaczcie s 21.05.04, 01:21
      co to jest dieta kopenhaska????
      • spinetta Re: KOPENCHAGA OD 3 MAJA - 74 KG ;( przylaczcie s 21.05.04, 10:31
        ag.bocznica.org/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka