Dodaj do ulubionych

bieżnia czy orbitrek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 11:38
proszę o radę.na której maszynie spalę więcej kalorii?do tej pory chodziłam na bieżni ale trochę mi się znudziło.czy mogę ją zastąpić orbitrekiem?mam do stracenia jeszcze 15 kg.
Obserwuj wątek
    • zamysleniee Re: bieżnia czy orbitrek 31.07.11, 15:00
      Skoro znudziła się bieżnia to zmień na orbitrek. Nie ma sensu zmuszać się, do czegoś co się znudziło. Nie martw się, orbitrek również zadziała na zrzucanie kg, a z czasem możesz podzielić sobie czas na bieżnie i to drugie.
    • Gość: ninka555 Re: bieżnia czy orbitrek IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.11, 22:43
      Witam, trochę nie w temacie, ale nie wiem gdzie umieścić... mam pytanie czy może ktoś nie posiada orbitreka Tesco nr HE-671GHKG-H-B i instrukcji do niego?
    • jujitsu-kid Re: bieżnia czy orbitrek 08.08.11, 11:45
      Moim zdaniem bieżnia jest lepsza, ale jeśli ktoś ma problemy ze stawami, to powinien wybrać orbitrek. Orbitrek jest też dużo tańszy, ciekawe modele widziałem na sports-men.pl, tam ceny startowały od 1000 w górę, a nie jest to drogi sklep.
    • fitty Re: bieżnia czy orbitrek 08.08.11, 15:45
      jak o efekt chodzi - to polecam orbitrek, w każdym razie szybciej go zauważysz. Dla bardziej zaawansowanych bieżnia, najlepiej domowa, do tej na siłowniach ciężko się dopchać...

Gość portalu: zosia napisał(a):

> proszę o radę.na której maszynie spalę więcej kalorii?do tej pory chodziłam na
      > bieżni ale trochę mi się znudziło.czy mogę ją zastąpić orbitrekiem?mam do strac
      > enia jeszcze 15 kg.
      • Gość: zoltar Re: bieżnia czy orbitrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 13:46
        najlepiej to mieć orbiego w domu i już. to jest niesamowita wygoda i mozna sobie samemu zaplanowac kiedy i ile czasu się ćwiczy. na siłwoniach mozna tylko zazwyczaj skorzystac przy rozgrzewce i na koniec bo jest tyle ludzi. ja mam tego: www.sport-shop.pl/orbitrek-magnetyczny-spokey-indiana-zielony-p-6560.html
        • Gość: Magda Re: bieżnia czy orbitrek IP: *.ldinet.pl 25.08.11, 14:21
          Orbitrek to moje ulubione urząrzenie ze wzystkich sprzętów na siłowni dlatego nabyłam sobie żeby w domku móc w wolnej chwili poćwiczyć :-)
          Polecam www.sportness.pl/produkt/30/1/ sprawdza się rewelacyjnie
          • fitty Re: bieżnia czy orbitrek 02.09.11, 16:04
            Zrobiłam sobie małe podsumowanie sportowo - sprzętowe i rzeczywiście chyba najczęściej, jeśli nawet nie to na pewno najchętniej korzystam właśnie z orbitreka :D wy też?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka