Gość: zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 11:38 proszę o radę.na której maszynie spalę więcej kalorii?do tej pory chodziłam na bieżni ale trochę mi się znudziło.czy mogę ją zastąpić orbitrekiem?mam do stracenia jeszcze 15 kg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamysleniee Re: bieżnia czy orbitrek 31.07.11, 15:00 Skoro znudziła się bieżnia to zmień na orbitrek. Nie ma sensu zmuszać się, do czegoś co się znudziło. Nie martw się, orbitrek również zadziała na zrzucanie kg, a z czasem możesz podzielić sobie czas na bieżnie i to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka555 Re: bieżnia czy orbitrek IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.11, 22:43 Witam, trochę nie w temacie, ale nie wiem gdzie umieścić... mam pytanie czy może ktoś nie posiada orbitreka Tesco nr HE-671GHKG-H-B i instrukcji do niego? Odpowiedz Link Zgłoś
jujitsu-kid Re: bieżnia czy orbitrek 08.08.11, 11:45 Moim zdaniem bieżnia jest lepsza, ale jeśli ktoś ma problemy ze stawami, to powinien wybrać orbitrek. Orbitrek jest też dużo tańszy, ciekawe modele widziałem na sports-men.pl, tam ceny startowały od 1000 w górę, a nie jest to drogi sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
fitty Re: bieżnia czy orbitrek 08.08.11, 15:45 jak o efekt chodzi - to polecam orbitrek, w każdym razie szybciej go zauważysz. Dla bardziej zaawansowanych bieżnia, najlepiej domowa, do tej na siłowniach ciężko się dopchać... Gość portalu: zosia napisał(a): > proszę o radę.na której maszynie spalę więcej kalorii?do tej pory chodziłam na > bieżni ale trochę mi się znudziło.czy mogę ją zastąpić orbitrekiem?mam do strac > enia jeszcze 15 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoltar Re: bieżnia czy orbitrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 13:46 najlepiej to mieć orbiego w domu i już. to jest niesamowita wygoda i mozna sobie samemu zaplanowac kiedy i ile czasu się ćwiczy. na siłwoniach mozna tylko zazwyczaj skorzystac przy rozgrzewce i na koniec bo jest tyle ludzi. ja mam tego: www.sport-shop.pl/orbitrek-magnetyczny-spokey-indiana-zielony-p-6560.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: bieżnia czy orbitrek IP: *.ldinet.pl 25.08.11, 14:21 Orbitrek to moje ulubione urząrzenie ze wzystkich sprzętów na siłowni dlatego nabyłam sobie żeby w domku móc w wolnej chwili poćwiczyć :-) Polecam www.sportness.pl/produkt/30/1/ sprawdza się rewelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
fitty Re: bieżnia czy orbitrek 02.09.11, 16:04 Zrobiłam sobie małe podsumowanie sportowo - sprzętowe i rzeczywiście chyba najczęściej, jeśli nawet nie to na pewno najchętniej korzystam właśnie z orbitreka :D wy też? Odpowiedz Link Zgłoś