Gość: ola IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 01.06.04, 14:01 CZESC CZY MA KTOS JAKIEŚ DOŚWIADCZENIA Z TYM SPECYFIKIEM? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mini Re: GUAM FITNESS dla aktywnych kobiet IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 02.06.04, 14:59 Ja mam tylko doswiadczenia ze zwyklym guamem - bardzo pozytywne zreszta. Kupuje bezposrednio u dystrybutra w Warszawie i pytalam o te wersje dla aktywnych kobiet. Ten guam ma niby pracowac bardziej wydajnie pod wplywem ciepla jakie sie wytwarza podczas cwiczen - trzeba do niego zakupic specjalny stroj-jakby dres. Sadze, ze to samo uzyskasz stosujac zwykly i idac z kompresem do sauny. Odpowiedz Link Zgłoś
totty69 Re: GUAM FITNESS dla aktywnych kobiet 02.06.04, 23:40 a mam pytanko gdzie kupujesz ten guam w wawie?bo ja jestem z wawy i przez net zamawiam a tak to moze bym miala latwiej go tak bezposrednio kupowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mini Re: GUAM FITNESS dla aktywnych kobiet IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 03.06.04, 11:02 Kupuje go w Warszawie u dystrybutora. Firma nazywa sie COSMOMED i miesci sie na ul. Ogrodowej 7 (to ta ulica za Sadami Najwyzszymi). Sklep ma pomaranczowe markizy. Sa czynni do godz. 16, trzeba dzwonic domofonem. Tel. 620 46 24 Przy zakupie 3 porcji dostalam rabat i sporo probek . Ja kupuje ten zwykly w komplecie 1 kg blota+250 ml zelu za 299 zl. Odpowiedz Link Zgłoś