Gość: klarika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 22:11 czy rolki pomoga mi schudnac???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lola Re: rolki IP: *.client.comcast.net 12.07.04, 00:53 Rolki sa wdlug mnie jednym z najlepszych pomyslow na schudniecie. Jezdzac na rolkach, pracuja twoje wszystkie miesnie a szczegolnie miesnie nog i posladkow.Dobrze by bylo gdybys od czasu do czasu urozmaicala jazde na rolkach dodatkowo jakimis cwiczeniami ktore mozesz spokojnie wykonywac w domu albo w fitness club. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: new Re: rolki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 09:12 a czy ktos byłby w stanie wskazać na konkretną firmę i konkretny model jako na godny polecenia. czy do 400 złotych będą to juz DOBRE rolki? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarika Re: rolki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 23:13 a kalorie? bo prawde mowiac jezdzac na rolkach wcale nie czuje zmeczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mapette Re: rolki IP: *.chello.pl 12.07.04, 09:25 ja mam rolki Rossignol kupione w Go Sporcie za 400 zł, są bardzo dobra, mają świetne kółka (lepsze niż moje poprezdnie Bauery) - niestety nie mam gdzie na nich jezdzic, bo strasznie kiepskie chodniki mam w okolicy. Pozdrawiam, malgosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: rolki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 13:55 Dostałam rolki na urodziny 2 tygodnie temu i na razie jeździłam 2 razy - bardzo fajne zajęcie i faktycznie pracują wszystkie mięśnie, szczególnie nogi. Ja mam salomony, ładne były też rossignole, ale sprzedawca mówił że salomony lepsze.. Na razie mlasnęłam tyłkiem o beton tylko raz i mam nadzieję że ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: rolki IP: *.client.comcast.net 16.07.04, 06:08 Ja mam K2 i sa naprawde super wygodne i szybkie. Polecam :)a co do kalorii to spala sie na pewno. Przynajmnie ja spalam :). Zawsze czuje troche zmeczenia bo jezdze dosc szybko. Jak sie jezdzi pomalutku to wyniki beda raczej mierne. Na pewno zajmie wiecej czasu zeby zobaczyc efekty. Odpowiedz Link Zgłoś