IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 22:11
czy rolki pomoga mi schudnac????
Obserwuj wątek
    • Gość: Lola Re: rolki IP: *.client.comcast.net 12.07.04, 00:53
      Rolki sa wdlug mnie jednym z najlepszych pomyslow na schudniecie. Jezdzac na
      rolkach, pracuja twoje wszystkie miesnie a szczegolnie miesnie nog i
      posladkow.Dobrze by bylo gdybys od czasu do czasu urozmaicala jazde na rolkach
      dodatkowo jakimis cwiczeniami ktore mozesz spokojnie wykonywac w domu albo w
      fitness club.
      • Gość: new Re: rolki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 09:12
        a czy ktos byłby w stanie wskazać na konkretną firmę i konkretny model jako na
        godny polecenia. czy do 400 złotych będą to juz DOBRE rolki? pozdr.
      • Gość: klarika Re: rolki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 23:13
        a kalorie? bo prawde mowiac jezdzac na rolkach wcale nie czuje zmeczenia
    • Gość: Mapette Re: rolki IP: *.chello.pl 12.07.04, 09:25
      ja mam rolki Rossignol kupione w Go Sporcie za 400 zł, są bardzo dobra, mają
      świetne kółka (lepsze niż moje poprezdnie Bauery) - niestety nie mam gdzie na
      nich jezdzic, bo strasznie kiepskie chodniki mam w okolicy.

Pozdrawiam, malgosa
    • Gość: marta Re: rolki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 13:55
      Dostałam rolki na urodziny 2 tygodnie temu i na razie jeździłam 2 razy - bardzo
      fajne zajęcie i faktycznie pracują wszystkie mięśnie, szczególnie nogi. Ja mam
      salomony, ładne były też rossignole, ale sprzedawca mówił że salomony lepsze..
      Na razie mlasnęłam tyłkiem o beton tylko raz i mam nadzieję że ostatni.
      • Gość: Lola Re: rolki IP: *.client.comcast.net 16.07.04, 06:08
        Ja mam K2 i sa naprawde super wygodne i szybkie. Polecam :)a co do kalorii to
        spala sie na pewno. Przynajmnie ja spalam :). Zawsze czuje troche zmeczenia bo
        jezdze dosc szybko. Jak sie jezdzi pomalutku to wyniki beda raczej mierne. Na
        pewno zajmie wiecej czasu zeby zobaczyc efekty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka