aniechto2 06.09.04, 00:01 Gdzie w Warszawie jest dobry aqua aerobik? Chodziłam na Hirszfelda i mi się podobało, ale nie pasuje mi lokalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dc22 Re: Aqua aerobik - Warszawa 07.09.04, 09:19 ja kiedys chodzilam przy wilanowskiej do wiezowca pod orlem (eco) - maja maly basen i swietnych instruktorow. Polecam Hirszfelda - mi z kolei pasuje ta lokalizacja, napiszesz cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto2 Re: Aqua aerobik - Warszawa 07.09.04, 13:35 To ich strona internetowa: www.ucsir.pl/hirszfelda.htm Bardzo przyjemny basen, czysto, małe grupy, niezła prowadząca. A czy basen przy Wilanowskiej ma jakąś stronę internetową? Odpowiedz Link Zgłoś
dziustynka Re: Aqua aerobik - Warszawa 09.09.04, 10:04 mi się podobało na Jana Pawła na basenie należącym do jakiejś szkoły Oto numer tel. 0226710340 lub 502998350. ja chodziłam na zajęcia w poniedziałki czwartki o 20, ale są jeszcze inne terminy. aniechto2 napisała: > To ich strona internetowa: > www.ucsir.pl/hirszfelda.htm > Bardzo przyjemny basen, czysto, małe grupy, niezła prowadząca. > > A czy basen przy Wilanowskiej ma jakąś stronę internetową? Odpowiedz Link Zgłoś