Dodaj do ulubionych

Dieta cud!!!!!!!!

IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 22:58
Witam.
Tak przeglądam sobie posty na tym forum i oczom nie wierze, jak ludzie sobie
potrafią komplikować życie. Dyskusje o różnego rodzaju dietach (pewnie za grube
pieniądze).
Ja mam jedną wspaniałą dietę która działa w 100%. Jest darmowa i bardzo
ekonomiczna. Mazywa się ŻP czyli Żryj Połowę. Do tego wysiłek fizyczny o
obciążeniu 3000 kcal na tydzień.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Dieta cud!!!!!!!! IP: 80.48.25.* 14.04.02, 10:30
      Masz zupelna racje!!!! Jak ktos ciagle sobie wszystkiego odmawia to w koncu
      popada w obsesje! A jak je wszystko w rozsadnych ilosciach to nawet nie zauwazy
      jak schudnie:) A wysilek fizyczny dobrze robi tez na serce, ha, ha... Ludzie
      chyba nie rozumieja co to jest tycie. To ZJADANIE za duzych ilosci pozywienia
      nad ich spalanie. Jak bilans bedzie ujemny to sie schudnie. I po co sie katowac
      jakimis drastycznymi dietami, po ktorych nie wiadomo, czy sie z powrotem nie
      utyje. Dziewczyny, zaprzatnijcie umysl czym innym to w koncu schudniecie! Grunt
      to pozytywne myslenie!!! Nie raz sie sprawdzilo!!! Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: silver Re: Dieta cud!!!!!!!! IP: *.aspektsc.pl 15.04.02, 19:32
        Kochani.
        Mam 15 kilo nadwagi. W swoim zyciu stosowalem juz rozne naturalne diety (nigdy
        nie chcialem i nie bede stosowal chemicznych odchudzaczy), miedzy innymi "żryj
        połowę", "ŻJP - Żryj Jedną Piątą"; w końcu postanowiłem zrobić sobie
        kilkudniową głodówkę... skończyło się tym, że trzeciego dnia nie dotarłem do
        pracy, bo zasłabłem w tramwaju... Ale były też diety tzw. kaloryczne, czyli
        liczenie kalorii do 1000 itp. Tylko, że: nadal byłem głodny, nadal byłem
        osłabiony, nie mogłem się skupić... A afekty po wszystkich tych dietach były
        marne... góra 3 kilo w dół.
        Ostatnio przyjechał do mnie kuzyn, którego nie widziałem z pół roku. Zawsze
        miał duuużą nadwagę. Był ospały, wiecznie spocony (skąd ja to znam!) i ogólnie
        do niczego. Przyjechał do mnie i o mało co, był go do domu nie wpuścił! Schudł
        18kilo! Jak? Ano jedząc, kiedy tylko był głodny, jadł to co lubiał, prawie
        niczego sobie nie odmawiał. A nawet te rzeczy, których nie mógł na codzień,
        mógł raz na miesiąc skonsumować w dość dużej ilości. Widziałem wyniki jego
        krwi - ustabilizowane w normie (oczywiscie, ze z pewnymi odchyleniami w dół czy
        w górę, ale w normie!). Jak to możliwe? Ano odpowiedzi udzieli DIETA ATKINSA!
        Kupiłem sobie o niej książkę. Przeczytałem, zrobiłem badania krwi (dla
        późniejszego porównania) i zacząłem. Jem już od 6 dni, dużo kiełbas, mięc, jaj,
        serów (kocham sery!!!) i innych dobrych rzeczy. Jedyne czego omijam to
        węglowodany w każdej postaci. 6 dni diety na której nie głoduję, i jestem pełen
        energii, a wiecie ile schudłem? 5 kilo!!! Mój rekord!
        I zamierzam te diete kontynuowac. I jak już schudne też. I zrobie kolejne
        badania krwi dla porównania, ale jestem pewien, ze jak u mojego kuzyna beda OK.

Na prawdę: polecam Atkinsa!
        • Gość: gAndzia Re: Dieta cud!!!!!!!! IP: *.se.com.pl / 10.0.101.* 16.04.02, 11:13
          Ale owoców jeść nie można:( I dlatego ta dieta jest nie dla mnie. A jak
          uzupełniasz niedobory witamin i minerałów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka