Dodaj do ulubionych

Jestem głodna - pomocy! :((

21.05.02, 14:30
Juz nie moge! Znowu się odchudzam, stosuje diete 1000 kcal, ale juz dluzej
chyba nie wytrzymam. Jest mi slabo, kreci mi sie w glowie, trzesa mi sie rece,
ogolnie tragedia. Nie mam na nic sily. Co robic? Chce schudnac (mam spora
nadwage), ale jak dlugo tak pociagne? Pomozcie, please!
Obserwuj wątek
    • Gość: kaska Re: Jestem głodna - pomocy! :(( IP: *.geac.com.pl / 10.1.10.* 21.05.02, 15:13
      a chodzisz na siłownię/aerobik nie wiem biegasz, jeździsz na rowerze
      jeśli nie to zacznij od tego ale jedząc normalnie, przyzwyczaisz się do wysiłku
      zacznie to Ci sprawiać radość i dopiero dieta;
      jak dla mne nic przyjemnego w chodzeniu na siłownie w momencie gdy w głowie
      się kręci jest ogólnie słabo

pozdrawiam
      • cookieman Re: Jestem głodna - pomocy! :(( 01.06.02, 02:02
        Wlasnie! Glodowki to bzdura, to nie prowadzi donikad, przynosi efekty zupelnie
        odwrotne do zamierzonych. Klucz do schudniecia to podniesc metabolizm. Zacznij
        cwiczyc, w jakiejkolwiek formie, a Twoj organizm zacznie spalac tluszcz w takim
        tempie, ze zadna dieta nie bedzie Ci potrzebna. Mnie udalo sie schudnac 10 kilo
        (z 94 do 84) w 3 miesiace bez stosowania zadnej diety. Cwicze 3-4 razy w
        tygodniu, jem po posilku prawie tyle, ile spalilem w trakcie, jem sniadania,
        nie jem tlustych rzeczy ani slodyczy, nigdy nie chodze glodny. Proste zasady,
        szybki efekt. Dodam, ze robilem w przeszlosci rozne cuda, bez (dlugotrwalego)
        efektu. Argument o braku czasu nie dziala, bo dzieki znacznej poprawie formy i
        samopoczucia jestem w stanie wiecej czasu w ciagu dnia spedzic produktywnie.
        Zachecam do ruchu i zycze powodzenia.

• jogger Re: Jestem głodna - pomocy! :(( 21.05.02, 16:50
      Dostajesz niedocukrzenia. Dołóż do każdego posiłku łyżeczkę-dwie otrąb
      owsianych, przy silnych niedocukrzeniach ratuj się filiżanką płatków owsianych
      (takich ze zdrowej żywności) z wodą. Jeśli niedocukrzenie będzie wracało,
      dokładaj tych płatków do posiłków.
      • zdesperowana Re: Jestem głodna - pomocy! :(( 22.05.02, 11:54
        Dzięki Jogger, postaram się zastosować do tych rad, mam nadzieję, że to
        pomoże. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka