Dodaj do ulubionych

moje bioderka

11.02.05, 13:35
jak odchudzic biobra. kiedys wazylam 10 kilo wiecej i moje biodra byly
strasznie szerokie(113 cm) teraz po schudnieciu(91) ale i tak nie podobaja mi
sie. na bokach mam dwa wyrostki z tluszczu. jakby wzgoza nie wiem co moge z
tym zrobic
Obserwuj wątek
    • Gość: lili202 Re: moje bioderka IP: *.ls.net.pl 11.02.05, 17:42
      kiedys zjdaje sie Jogger polecal twister z lekko ugietymi nogami a i pewnie
      wymachy na bok cos pomoga ja juz tak prubuje od kilku dni na razie jeszcze
      efekty niewielkie ale u mnie zeby cokolwiek schudnac to trzeba z miesiac
      poczekac (na szczescie na tycie tez sie dlugo czeka:))
    • Gość: ren Re: moje bioderka IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 11.02.05, 22:49
      a jak zgubilas e 10 kg bo t jzu wielki sukces
      • dzieciak2103 Re: moje bioderka 12.02.05, 12:56
        poprostu zamiast coli light zaczelam pic tylko wode i do tego wszystko co
        jadlam bylo z mniejsza zawartoscia tluszczu np. sery maja najczesciej 50%
        • dzieciak2103 Re: moje bioderka 12.02.05, 13:02
          DOKONCZENIE: sery maja 50% zawartosci tluszczu zmienilam je na 15 a nawet 6% i
          tak wszystko. spadlo mi okolo 5kg. a potem zastosowalam diete wight wathers i
          przez 2 tyg. spadlo mi 6kg. uwazam ze ta dieta jest naprawde wspaniala. szybko
          dziala i mozesz wszystko jesc. a najwazniejsze jest to ze nie przytylam na nowo
          jak to bywa po wszystkich dietach. juz rok jak jej nie stosuje i mam dalej ta
          sama wage.
          • akna74 Re: moje bioderka 14.02.05, 23:24
            a co to za dieta?
            • dzieciak2103 Re: moje bioderka 15.02.05, 12:11
              nie znasz? poszukam na int.i ci podam
    • dzieciak2103 Re: moje bioderka 15.02.05, 12:21
      www.straznicywagi.com.pl/ to jest wlasnie ta dieta ktora stosowalam.
      uwazam ze jest bardzo dobra bo to nie jest taka ktora zmusza do glodu tutaj
      poprostu uczysz sie jak jesc a nie glodowki stosujesz.mozna jesc wszystko pod
      warunkiem ze nie przekroczysz danych punktow bo zamiast kalori to sie liczy
      punkty.
      • dzieciak2103 Re: moje bioderka 15.02.05, 13:40
        nie warto zamawiac wszystkiego. co jest najwazniejsze to punkty zeby wiedziec
        ile sie znajduje w alimentach. np. jeden jogurt vitallinea 125g.(0%) ma 1.5 pt.
        i tak dalej. przy wadze mniejszej niz 75kg nie trzeba przekroczyc 18pt. a mozna
        zejsc az do 13pt. nie mniej. ale wszystko jest w tej ksiazeczce. wiem ze jest
        droga ale naprawde warto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka