Dodaj do ulubionych

I JAK TU SCHUDNĄĆ - POMOCY

22.02.05, 16:28
Witajcie
Mam ogromną prośbę. Czy ktoś mógłby mi doradzić jak się odchudzać kiedy
większość mojego dnia zajmuje praca (od 9 do 19)i nie mam możliwości
sensownego rozłożenia posiłków. Żeby było śmieszniej to w pracy nie mam
możliwości zjeść jakiego kolwiek innego dania niż kanapki ewentualnie zupki
chińskie. Dopiero jak jestem w domku ok.20 to wtedy mam ochotę na coś
normalnego, ciepłego. Bardzo proszę o jakiekolwiek rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolina Re: I JAK TU SCHUDNĄĆ - POMOCY IP: *.nicholsonintl.com.pl / *.u.mcnet.pl 22.02.05, 16:53
      no wlasnie, tez jestem bardzo zainteresowana.
    • gosiah2 Re: I JAK TU SCHUDNĄĆ - POMOCY 22.02.05, 17:19
      Zapomniałam jeszcze zaznaczyć, że to jest praca głównie siedząca co idealnie
      sprzyja przybieraniu na wadze.
    • Gość: lili202 Re: I JAK TU SCHUDNĄĆ - POMOCY IP: *.ls.net.pl 22.02.05, 18:33
      tu by chyba byla super dieta podobna do diety fitnesek czyli bialkowa
      1. sniadanie jesli mozesz zjesc w domu to najlepiej platki owsiane na mleku z
      musli
      2. sniadanie kanapki chleba razowego albo grahamka z szynka czy serkiem bialym
      ewentualnie z jajkiem moze byc tez pomidor ogorek czy kawalek papryki plus
      jakis owoc np 2 mandarynki 1 gruszka lub 2 kiwi
      3. posilek po poludniu to tutaj nie wiem jaki by byl prawidlowy ale mi sie
      wydaje ze moglby byc to np jakis jogurt naturalny czy kefir np z musli albo z
      pieczywem chrupkim i tez jakis owocek
      4.kolacja czyli ten ostatni cieply posilek jakies miesko czy rybka z warzywami
      • gosiah2 Re: I JAK TU SCHUDNĄĆ - POMOCY 23.02.05, 09:06
        Muszę powiedzieć, że nawet mi się to podoba i chyba się skuszę. Dzięki za pomoc.
        • Gość: lili202 Re: I JAK TU SCHUDNĄĆ - POMOCY IP: *.ls.net.pl 23.02.05, 16:19
          no mi sie tez podoba tylko ja zwykle jem wiecej bo o tym bym chyba nie wyzyla:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka