Dodaj do ulubionych

Jestem szczupła???Dziwne

IP: 195.117.147.* 21.03.05, 14:33
mam 174 cm wzrostu, a ważę aż 72 kg i...jestem szczupła. Mowię poważnie, mam
płaski, umięśniony brzuch, jędrne pośladki, ładne wcięcie w talii, zgrabne
uda, nie mam cellulitu,mieszcze się w rozmiar 38.
Ale ta waga? jak porównuję z wagą modelek to jestem przrerażona.
Czy one mają puste w śrdoku kości? albo ja mam tak ciężkie?
Obserwuj wątek
    • jszafranski Re: Jestem szczupła???Dziwne 21.03.05, 14:51
      one nie maja miesni :)
      potrzebny ci wiec facet conajmniej 20 cm wyzszy i conajmniej 20 kg ciezszy :)
      mowa o miesniach ma sie rozumiec :)
    • maga19 Re: Jestem szczupła???Dziwne 21.03.05, 17:05
      Dzięki Anka za ten post :) Ja mam 173 cm i ważę coś około 70 kg i też jestem
      szczupła(również ćwiczę), też się dziwię (nie tylko ja, pielęgniarka robiąca
      badania okresowe zabiła mnie tekstem "no, pani to trochę waży a nie widać").
      Ale ja zastanawiam się, co jest ze mną nie w porządku, a nie z innymi. Zgubne
      myślenie dla psychiki. Podbudował mnie Twój wpis :D Pozdr. Magda
      • snake77 Re: Jestem szczupła???Dziwne 21.03.05, 17:53
        Ja tez dziekuje za post. Mam 173, waze 66kg. Nie wazylam sie dlugo i kiedy
        zobaczylam ta wage bardzo troche sie przerazilam. Nie moglam uwierzyc, ze tyle
        waze (a moj chlopak stwierdzil, ze waga byla na pewno zepsuta i nie ma mowy
        zebym tyle wazyla), a jak poczytalam sobie na forum o wadze niektorych
        dziewczyn o tym samym wzroscie (50kg, 55kg itp) to jeszcze bardziej sie
        przerazilam. Najpierw pomyslam o diecie, ale szybko otrzezwialam - kurcze z
        czego mam sie odchudzac? Przeciez ta moja waga to po prostu miesnie! Tez cwicze
        od wielu lat - silownia, aerobik, plywanie wiec byloby to bardzo dziwne gdybym
        wazyla tyle co osoby nie cwiczace.

Dzieki jeszcze raz za watek. Przynajmniej wiem, ze nie jestem sama. :)
    • Gość: beata Re: Jestem szczupła???Dziwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 17:53
      a ja mam 172 cm i waze 57 i wciaz wydaje mi sie ze jestem gruba :) ale sie
      macie fajnie...:))
    • kropcia1 Re: Jestem szczupła???Dziwne 21.03.05, 18:29
      modelki niestety noszą rozmiar 34 juz !!! Rozmiar 34 nie obejmuje mięśni....
    • Gość: Maggie Re: Jestem szczupła???Dziwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 15:53
      Mięśnie są cięższe niż tłuszcz.
      • Gość: beata Re: Jestem szczupła???Dziwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 15:55
        poza tym fitneski sa 100 arzy lepsze od wychudzonych modelek :)
    • fuzzystone Re: Jestem szczupła???Dziwne 23.03.05, 13:23
      powinnas sie cieszyc - jestes umiesniona a mesnie waza troche, byc moze masz tez
      taki kosciec - ze wiecej wazy. Ja mam 158 cm wzrostu i waze 51 kg - wiem ze
      wiele kobiet zaglodziloby sie wazac tyle przy pomim wzroscie (przymajniej tak
      slyszlalm nieraz ze to za duzo)a ja wchodze w rozmiar 34 tylko ze jestem bardzo
      ubita - cwicze 4 razy w tygodniu i tylko sprawiam wrazenie chuchra....
      • ja-sarenka Re: Jestem szczupła???Dziwne 24.03.05, 12:28
        no to ja tez...dzieki za post-bo sie zastanawialam,czy moze żle siebie odbieram?
        163cm,59 kg.Chuda nie jestem,raczej nabita,ale brzuch plaski,uda jak
        stal..ćwiczę,moze nie tak często jak Wy,jeżdże na rowerze..czy to kwestia
        wycwiczenia,czy moze budowy?
        Nikt nie powie,że jaestem gruba..hm ,faceci uzywaję innego okteślenia;)
        Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka