laura_1 28.03.05, 22:39 Chciałabym wiedzieć czy macie już jakieś spostrzeżenia i które warszawskie kluby prowadzą te zajęcia dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basbusaa Re: zajęcia nike dance 30.03.05, 08:59 Wiem, że niedawno wprowadził je Gimnasion. Jeszcze nie byłam, ale mam w planach więc opiszę jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dota Re: zajęcia nike dance IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.03.05, 16:18 witam, ja byłam, od miesiąca zajęcia prowadzi kilka klubów, Aplauz, Fit&Fun. Byłam też na Nike Dance w Warszawie. 4 tancerki ułożyły 4 choreografie do 4 rodzajów muzyki, hip-hop, afro itp. Cały układ jest dosyć długi dlatego na każdych zajęciach uczysz się poszczególnych części. Niezła zabawa natomiast kroki są zupełnie inne niż na hi-lo (które uwielbiam) i zanim to zacznie wygladać to trochę czasu upłynie. No ale cóż mogę powiedzieć spróbować warto, natomiast my poprosiłyśmy instruktorkę o powrót do hi-lo. Po prostu ma fajne pomysły i wolimy je niż nakazy nike'a!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edyta95 Re: zajęcia nike dance 31.03.05, 08:28 jesteś pewna tego Aplauzu, albo ja coś przegapiłam albo to się jakoś nazywa że nie kojazę pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś