Dodaj do ulubionych

Monti- na imprezę

IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 10:24
niedługo mam urodziny- chciałabym przygotować to i owo- mam w związku z tym
pytanie do speców- jakie słodkości można podać? przecież nie zrobię imprezy
warzywno-mięsnej.........
poradźcie coś......
Obserwuj wątek
    • Gość: kachna Re: Monti- na imprezę IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 00:01
      podac mozesz wszystko, w koncu to Ty stosujesz ta diete, a nie wszyscy Twoi
      znajomi [jak sadze..]. a co do deserow, to pierwszej fazie mozna jesc takie
      przyrzadzone na bazie jajek i [dozwolonej] min.70%-owej czekolady. sa takie w
      przepisach montignaca
      • Gość: Gosia Re: Monti- na imprezę IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 09:48
        dzięki Kachna- książki juz do mnie idą :-)
        widzisz- może i na diecie jestem rzeczywiście tylko ja- ale ja to też człowiek-
        zjadłabym coś pysznego-imprezowego :-)))))))))))))))))
        • Gość: kachna Re: Monti- na imprezę IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 16:40
          pyszne rzeczy nalezy jadac na co dzien, nie tylko od swieta :) mialam na mysli
          po prostu to, ze latwiej jest gosci podejmowac niz byc gdzies zaproszonym bo
          wtedy czasem trzeba sie nakombinowac zeby ustalic co mozna zjesc [np. czasem
          ciezko wyczuc co dokladnie kryje sie w salatce albo w zupie]. ale tak naprawde
          montignac to bardzo wszechstronna dieta i nie ma z nia wiekszych problemow.
          smacznego zycze :)
    • Gość: Gosia Re: Monti- na imprezę IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 20:25
      już przeczytałam pół książki Montiego, ale nie doczytałam, czy czerwone wino,
      które można pić to ma być słodkie, półwytrawne czy wytrawne? czy może obojętnie
      jakie?
      • Gość: kachna Re: Monti- na imprezę IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 10:20
        szczerze.. nie wiem co francuzi sadza o winach niewytrawnych [prawdopodobnie
        niezbyt wiele], ale dla mnie nie ma takiego problemu bo ja innych win, niz
        wytrawne, i tak nie uznaje. a tak na zdrowy rozsadek: kieliszek wytrawnego wina
        ma ok. 1,5 g weglowodanow. a kieliszek slodkiego - ponad 12 g. komentarz chyba
        zbyteczny :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka