beeyonce 07.08.02, 14:59 Na czym polega dieta atkinsa? Któta z nich jest lepsza? Jak pozbyc sie cellulitu w szybkim czasie? Bardzo prosze o odpowiedzi. Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: kopenhaska czy atkinsa? IP: *.abx.fr / 192.168.25.* 07.08.02, 15:27 Czesc:) Jestem tuz po kopenhaskiej (3 tyg) czuje sie super, 4,5kg mniej. Naprawde polecam:) Obecnie jestem na Montignacu i tez jest super. Co do cellulitu polecam rekawice chlodny strumien wody i krem:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma Re: kopenhaska czy atkinsa? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.08.02, 14:48 co do diety - to nie wiem cellulitu pozbyłam się (w duym stopniu, ale wciąż nie do końca)w następujący sposób: 1. odchudzanie + ćwiczenia: 2 miesiące, 7 kg tłuszczu mniej. Zredukowałam sobie cellulit z drugiego poziomu do pierwszego. 2. hypoxi-trainer: rowerek pod ciśnieniem, na pewno jest w Warszawie, czy poza w-wą - nie wiem. polecam stronę www na ten temat - adresu nie pamiętam, ale wystarczy wpisać hypoxi w wyszukiwarce. Impreza nie jest b. tania - 800 zł, ale i tak tańsza od guamu czy innych owijaczy, a wg mnie skuteczniejsza. Już prawie nie mam cellulitu - został mi tylko wysoko na udach i trochę na pupie, ale bez obaw moge nosić szorty. Odpowiedz Link Zgłoś