kubagr 05.12.05, 16:12 gdzie w p-niu mozna SPOKOJNIE pocwiczyc w okjresie swiatecznym????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubagr Re: fittness poznan 09.12.05, 12:21 kubagr napisał: > gdzie w p-niu mozna SPOKOJNIE pocwiczyc w okjresie swiatecznym????? tzn nikt w poznnaiu nie cwiczy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re: fittness poznan IP: *.icpnet.pl 09.12.05, 13:45 Ależ oczywiście, że ćwiczy, tylko na tak zadane pytanie trudno jest odpowiedzieć. Co to znaczy poćwiczyć (siłownia, aerobic, cycling, koszykówka,siatkówka, sporty walki, basen itd. itp)? Co rozumiesz pod hasłem spokojnie? I wreszcie co oznacza okres świączeczny -jeśli myślisz ogólnie o 2 połowie grudnia aż do Sylwestra, to czynna jest większość klubów (zarówno tych dużych jak i osiedlowych) i basenów, ale jeśli chciałbyś "poćwiczyć" w 1 lub 2-gi dzień świąt to chyba trzeba ubrać dobre buty i iść pobiegać. Zadaj pytanie bardziej konkretnie to może ktoś ci odpowie. Mi się ciśnie na usta (niezbyt grzczna niestety odpowiedź)- w okresie świątecznym najlepiej ćwiczyć tam, gdzie ćwiczy się przez cały rok. Odpowiedz Link Zgłoś
kubagr Re: fittness poznan 09.12.05, 16:29 pw nie moge cwiczyc tam gdzie cwicze caly rok wiec nie zadawalbym tego pytania co do konkretow: szukam silowni z wyposazeniem w elipticals, wioslarski ergonometr i ciezary. szukam od 20 do 29 grudnia bo akurat wtedy bede w p-niu dziekuje za odp a spokojnie: mam na mysli niedresowe towarzystwo...... Odpowiedz Link Zgłoś
aledwoo Re: fittness poznan 07.12.16, 17:56 Polecam Instytut Idea Fit&Spa w Poznaniu (Kobylepole) ;))) Oprócz zajęć wysmuklających polecam serdecznie zajęcia z ternerem personalny - Olgierdem :)) Bardzo sympatyczny a co najważniejsze kompetenty :) a o tym że sport jest jego pasją, świadczy sama jego sylwetka. www.instytutideafitspa.pl/oferta/trening-dieta-stretching.html Gorąco polecam :)) Odpowiedz Link Zgłoś