kdys 06.12.02, 11:15 Na co zwrócić uwagę przy zakupie steppera? Czy możecie polecić mi jakieś sklepy w Warszawie? Będę wdzięczna za wszelkie uwagi. Pozdrawiam, K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kdys Re: kupno steppera 06.12.02, 14:15 Znajomi podpowiadają, że rowerek stacjonarny będzie lepszy. Na co zwrócić uwagę przy zakupie? Może ktoś się odezwie? Nigdy nie ćwiczyłam na rowerku, więc nie mam żadnych doświadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
la_lunia Re: kupno steppera 09.12.02, 09:03 czytalam, ze rower dziala tylko na nogi (na pupcie tez ale tylko w przypadku "normalnego/prawdziwego" roerka) a stepper dziala i na pupcie i na nogi (jogger slusznie stwierdzil - trzeba sie odhcylic do tylu wtedy bardziej bedzie dzialalo na pupcie) Odpowiedz Link Zgłoś
kdys rowerek 09.12.02, 11:14 Chcę zrobić prezent mojej mamie, która ćwiczy na bardzo, bardzo starym rowerku (starszym chyba ode mnie). Swoją drogą czy ktoś z Was widział jak wygląda taki rowerek treningowy??? Można się usmiać. Obawiam się, że stepper jednak odpada. Mama będzie miała problemy z utrzymaniem równowagi. Rowerek jest pod tym względem bezpieczniejszy. Pozostaje jednak pytanie na co zwrócić uwagę w sklepie? Może ktoś mi podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś